22.BÖLÜM

9K 555 41
                                    



Eymen sabah erken saatlerde kalkıp sabah koşusuna çıktı.Dün akşam yemekte annesinin sorduğu soruya cevap bile verememişti.Sevdiği kadın kendine annesinin yanında abi derken daha ne kadar bu saçmalığa devam edecekti bilmiyordu.

Boynuna astığı havluyla alnındaki damlacıkları silerken ellerini dizlerine dayayıp soluklandı.Beş yaşından beri kendilerine annelik yapan bir kadındı Nermin annesi.Babası ölse de başkasıyla evlenmemiş lafını bile ettirmemişti.Şimdi çıkıpta kendine kardeş diye emanet ettiği kızı hamile bıraktığını nasıl söylerdi ? İkisi de birbirlerini hiç abi kardeş gibi görmemişlerdi oysa ki..

Doğrulup koşmaya devam etti.Martı sesleri kulaklarına çalınırken ,denizin kokusu genzini yakarken bu durumu onu kırmadan nasıl açıklayacaktı hiç bilmiyordu..

Ela odasında gözlerini açtığında kapısının açık olduğunu fark etti.Her gece geç saatlerde Eymen yanına geliyor ve sarmaş dolaş birbirlerinin kokularında uyuyorlardı.Kapıyı kitlemeyi ihmal etmiyorlardı tabi..

Ayağa kalkıp yan odanın kapısını açtı.Eymen in lacivert ve beyaz tonları olan odası derli topluydu.Adamın kokusu sinmişti her yere.Aklına eskiler geldi.Daha yeni ergenliğe girerken buraya gizlice gelip yastığını kokladığı zamanlar..Gülümsedi.Bu adamı ilk gördüğü andan beri seviyordu.Aklına o gün geldi.

Büyük bir villanın önünde taksiden bavullarıyla inmişlerdi.Nermin hanım elini Ela nın eline geçirmiş sıkıca tutuyordu.Zili çaldıklarında kapı açıldı.Sezai Karalı kucağında sevimli bir bebek ve elini tuttuğu sarışın oğluyla aşık olduğu kadına bakıyordu.Ela sarı iki kulak saçlarıyla karşısında kendinden bir yaş büyük olan erkek çocuğuna baktı.Onun erkek versiyonu gibiydi.Sarı saçlar yeşil gözler..Ela gülümsemiş Eymen ise çatık kaşları ile dil çıkarmıştı...

Beline sarılan kollarla irkilip kendini arkaya yasladı.Eymen onun bu uysal hallerine bitiyordu.Boynuna yakıcı bir öpücük kondurup emerek geri çekildi.

Ela yutkunup önünü döndüğünde Eymen in delici bakışları ile karşılaştı.Gülümseyip ona baktı ilgiyle.Bu terli hali bile ona niye bu kadar çekici geliyordu anlam veremiyordu.

-" Bana biraz daha öyle bakarsan .."

Belinden tutup kendine bastırdı kadını.Kalçasına batırdığı parmakları ateşi vaadediyordu adeta.

Ela da onu özlemişti.Kendini frenleyip geri çekmeye çalıştı.

-"Ben odama gidip hazırlansam iyi olucak.Sende duşunu al aşkım"

Eymen hiç bırakmak istemese de elini sıkı kalçadan çekip dudaklarına kapandı.Anında gelen karşılıkla gülümseyip öpüşünü daha da derinleştirdi.Bu kadını her defasında daha da istemesi onun cezasıydı galiba..Pijamasının altından çıplak belini sırtını okşamaya başlamıştı.Bu gidişle sabah sevişmesi kaçınılmaz olacaktı.İkisi de dur diyemezken bu çekime bir kişi dur dedi.

-"Oğlum Kapıyı niye kilitledin Eymen ?"

Kapının gürültüyle çalınması ile ikisi de birbirlerinden koptu hızla.Annesinin endişeli sesini   duyan Ela dudaklarını ısırıp telaşla Eymen e baktı.

Eymen Ela nın kızarmış dudaklarına ve pijamasının üstten üç düğmesinin açıldığını görüp yanına gitti.

-"Çok seksisin sevgilim..Ama hemen banyoya girmen gerek.Ben halledicem "

Ela banyoya koştururken Eymen de Kapıyı açtı.

İNTİKAM TUTKUSUWhere stories live. Discover now