14.BÖLÜM

9.9K 630 26
                                    


(Yazmaya utandım desem yeridir çünkü uzun zamandır bölüm atamıyorum.Bunun nedeni tüm yazanların korkulu rüyası olan İlhamın gelmemesi... evet ilham perileri beni terkettiler yazamıyorum kendim değilim sanki.Ama yine de yazmaya çalıştım gerçekten çalıştım ve bu bölüm kısa da olsa çıktı.Kusura bakmayın gerçekten :(

İyi okumalar..


Sabah gözlerini açmadan yatağı yokladı Eymen.Korktuğu başına gelmişti.Eli soğuk çarşafa değdiğinde yerinde doğrulup etrafta göz gezdirdi.Nerdeydi Ela? Hemen üzerini giyinip odadan çıkıp bir umut mutfağa gitti.

Arzu masaya oturmuş kahvaltısını yapıyordu.Eymen e göz atıp çayını yudumlamaya devam etti.Herşeyden haberi vardı elbette.Ela nın Eymenle dün gece beraber olduğunu, niye ortadan kaybolduğunu da biliyordu.

-" Ela gitti"

Eymen sinirle karışık dağınık kahve saçlarını eliyle süpürdü.

-"Nereye gitti çabuk söyle !"

Arzu dağılmış görünen adama bakıp elindeki bölünmüş ekmeği tabağının kenarına yavaşça koydu.Gözlerini dikip konuştu.

-"Sen o kızın zaafından dün gece yararlandın mı yararlandın.Sabahın altısında şu camın kenarında kendini bok gibi hissederek oturuyordu.Senden bir yanı nefret ederken diğer yanı sana deli gibi  aşık"

Eymen adeta hırlayarak konuştu.

-"Bak Arzu seni pek sevmem bilirsin ama Ela yı koruyacağın en son kişi benim.Onun zaafından yararlanmadım kendisi de istedi.Bu konuda sana açıklama yapacak değilim.Nerde olduğunu biliyorsan söyle"

Arzu omzunu silkip cevapladı Eymen i.

-"Bilmiyorum dedim ya."

Eymen daha fazla vakit kaybetmemek için evden çıktı.Arabasına binip kontağı çevireceği sırada Engin Aksoy un binaya giriş yaptığını gördü.Kaşlarını kaldırıp şaşırdı.Sonra da boşverip Ela nın telefonunu bir kez daha aradı.

Bir kez daha telesekreter sesini duyup telefonu kenara fırlattı.Arabayı hızlı bir virajla şirkete sürdü.Alper yoktu ve kahretsin ki çok önemli bir toplantı vardı.Akşam eve gidecek ve herşeyi annesine anlatacaktı.Kızını sevdiğini öğrense iyi olacaktı.

Esin derslik kapısından çıktığı sırada aynı amfide olan arkadaşı Tan onu durdurdu.Ders notlarını bahane ederek çıkışa doğru konuşturarak geldiler.Esin dışarı çıktıkları için gözlerini kısınca gözlüklerini takıp ders hakkında birkaç parça bilgi geveleyip yanından ayrıldı.Çıkışta gördüğü kişi ile gözlüklerini gür siyah saçlarına daldırdı.Yalnış görmüyordu değil mi ? Bu Gay Alper değil miydi?
Düşündüğü şey ile yüzü buruştu başını dikleştirip yanına yaklaştı.

-"Hayrola kapımda beklemeler falan ? Yoksa tercihin mi değişiyor ?"

Alper bu sivri dilli kıza hakettiğini vermek istese de kendini tuttu.Eymenin kardeşine bakıcılık yapmak en son istediği şeydi.Ama aklına gelen şeyle sakalını kaşıdı.Karşısındaki afeti biraz törpülese fena olmazdı.

Uçuşan saçını kuşağının arkasına atıp o şahane gülümsemesini sundu önce .Kulak kıvrımından yanağına dokunan sert elle ürperen Esin transa geçmişti ki çok uzaklardan Adamın sesini duydu.

-" Tercihim değişti desem farkeder mi ?"

Esin burnunun dibine giren Adamın az önce Americano içtiğini söyleyen nefesini soludu.İyi ki topuklu giymişti aynı boyda olduklarına sevindi. Önce soruyu düşündü Sonra cevabı.Sonrada yakışıklı ayısının yüzünü.ve cinsel tercihini elbette..

Acaba hiç Bi kadınla yatmış mıydı ?
Seksi nasıldı ki ?

Offf neler düşünüyorum Ya ben !

Alper kızı etkisi altına almanın özgüveni ile gülümsedi.

-"Neler düşünüyorsun bakalım.Yoksa bizim hakkımızda mı ? Küçük yaramaz seni"

Esin sesli düşündüğüne kızarırken Alper in küçük kelimesi ile sinirlenip uzaklaştırdı onu.

-" Ben küçük değilim saçmalama!"

Alper kahkaha atıp konuştu.Yüzünde hala anlamlandıramadığı bir çapkınlık ifadesi vardı.

-" Hmm..Yani ikimiz hakkında fena şeyler düşündüğüne değil de sana küçük dediğim için sinirlendin .Okey severim açık açık konuşmayı."

Esin daha da sinirlenip yürüdüğü birkaç adımı geri dönüp adamı göğsünden itti.

-"Sen piç kurusu bir gaysin.! .Benim etrafımda dolanma yoksa seni..senii"

Alper in yüzü kızın söyledikleri düşmüştü.Alnındaki damar sinirlendiğini gösteriyordu.Düz bir sesle sordu.

-"Yoksa beni abine mi söylersin.?"

Esin hiç sekmeden cevapladı.

-"Evet ! "

Alper ellerini cebine sokup geriye kaykıldı.

-"İşte şimdi karşımda şımarık küçük bir kız görüyorum."

Sözlerini söyledikten Sonra kıza bakmadan devam etti.

-"Eve geç .! Abin sana bakıcılık etmem için yollamıştı gerek kalmadı."

Arabasına binip şirkete süren Adamın arkasından bakakaldı Esin.Gözünden düşen damlayı silen Esin hayatında ilk kez bir adama aşık olduğunu o an farketti.

Ela annesinin evine geldiğinde karmakarışıktı.Nermin hanım Kızını bağrına basıp ağladı bir süre.

-"Bu evden bir kez daha gidersen ölürüm kızım.Gidemezsin izin vermiyorum."

Ela biletini almıştı fakat annesini görmeden gitmek istemedi.Fakat hesaba katmadığı şey annesinin hasretiydi.Yaşlı kadın onu bırakmayacaktı.Şu an kendi odasında olduğuna inanamıyordu.Erkenden yemeğini yiyip odasına girdi.Uyumaya çalıştı fakat aklına sürekli dün gece yaşadıkları geliyordu.Yüzündeki gülümsemeyle uykuya dalmak üzereydi.Yeterince geç olmuştu zaten. Yarın bir çözüm yolu bulacak ve en azından bu evden gidecekti gitmeliydi.

Eymen anahtarı ile Kapıyı açıp doğruca odasına çıktı.Defalarca Ela yı aramış fakat telefon kapalıydı.Arzu ise bilmediğini söylemişti ve telefonu yüzüne kapatmıştı.Başı çatlıyordu.Dün gece o muhteşem vücüda sarılmış mis kokuyu içine çekerek uyumuşken şimdi bu boş yatakta yatmak ona cazip gelmemişti.

Üzerini değiştirip Ela nın odasına girdi.Işığı açmadan büyük yatağa girdi.

-"Ohh be kokuna kurban senin sarışınım.Tüm yatağa sinmiş hatunun kokusu."

Yan tarafa dönüp yüzündeki o gülümseme ve rahatlama ile elini yan tarafa attı ki yumuşak ve sıcak bedene çarpması bir oldu.

Gözlerini açmaya korktu önce Sonra yavaşça açtı ve ona bakan yeşil gözleri gördü.

Yüzü şaşkınlıkla kasıldı.Elleri yüzüne gidince o kapanan gözleri gördü.

-"Allahım sana şükürler olsun" diye mırıldanıp rüya mı hayal mi daha karar veremeden tek dirseği üzerinde doğruldu ve dolgun dudaklara adeta saldırdı..

İNTİKAM TUTKUSUWhere stories live. Discover now