Bölüm 17

5.7K 151 26
                                    

Etrafa son bir kez göz gezdirdim. Yerleştirmeyi unuttuğum bir eşya, açmayı unuttuğum bir koli kalmamıştı. Salon ve mutfağı hallettikten sonra kendi odalarımıza geçmiştik. Burası benim bu evde yaşarken kaldığım odaydı, özlemiştim.

Üzerimdeki hırkaya sarılıp odaya bağlı balkona geçtim. Belki Murat'la otururuz diye iki tane sandalye çıkartmıştım. İşten çıkmasına yalnızca dakikalar kalmıştı. Birazdan yanımda olacaktı, inanılmaz. Onu üç gün arka arkaya görmüştüm bu ona alışmamı tetiklemişti. Dolunayı izlemeye başladım. Hava bugün açık olduğu için gökyüzündeki birkaç yıldız sayılabiliyordu. Gözlerimi kapatıp bir dilek tuttum.

'En kısa sürede her şey yoluna girsin'

Yeni odama tekrar girdiğimde etrafı incelmeye başladım. Yerde uzun bir kilimim vardı. Ailemin evinden getirilen bir yatağım, çalışma masam ve zaten burada sabitlenmiş olan dolap vardı kolileri ön balkona götürüp bavullarımı da yatağın altına koyduğum için ortada rahatsız edici hiçbir şey kalmamıştı. Yatağı dayadığım duvarın üst kısmına fotoğraflar yapıştırmayı düşünüyordum, tabi bunun için önce çekilmeleri gerekliydi.

Yatağın üzerine oturup devasa sayılabilecek kitaplığıma baktım. Eski odamdaki tüm eşyaları buraya taşımıştık annem orayı büyük ihtimalle kiler olarak kullanacaktı. Onlarca kitabım vardı. Belki de birazını satmalıydım. Telefonuma beklediğim mesaj gelince çalışma masamın üzerinden hızla alıp açtım.


Gönderen: Murat

İşten çıktım, 1 saate kadar evin yakınlarına gelmiş olurum.


Ona evin konumunu gönderdim. Bu tarafları bildiğini söylemiş olsa da bulabileceğinden şüpheliydim. Laptopumu kucağıma alıp açtım. Kaç günlerdir içimi kemiren biseksüellik konusunu araştıracaktım. Demet'e karşı duygularım hoşlantı olabilir miydi?

İnternette bloglara yazan insanların duygularını okuyordum. Bir tanesi beni diğerlerine göre daha fazla etkilemişti. Bilimsel yanlarından da bahsetmiş olması doğruluğuna inanmamı sağlamıştı.

"Biseksüellik hem kendi hem de karşı cinsine karşı hissedilen duygusal veya cinsel yönelimdir. Kısaca kalbini çarptıracak tüm insanlara karşı ilgi duyabilme durumudur. Bir tarafa karşı duyulan çekim daha fazla olabilir. Tarih boyunca olmuştur ve olmaya devam edecektir. En büyük etken doğuştan gelen hormonsal bozukluktur. Bunu tetikleyen diğer sebepler psikolojik sorunlar, karşı cinsle yaşanan kötü olaylar veya yetiştirilme tarzı olabilir. Her insanda belli oranda eşcinsellik eğilimi mevcuttur çünkü her iki cins de bu hormonlara sahiptir."

Paragrafı art arda üç kez okudum. Demet haklıydı, bu doğuştan gelen bir şeydi, peki her insanda da olduğu? Kendimi, tüm hayatımı gözden geçirmeye başladım. Beğendiğim kadınlar olmuştu fakat hiçbir zaman bunun bir hoşlanma olduğunu düşünmemiştim.

Demet'e karşı hislerim onunla devamlı zaman geçirmek istemem, uzaklara daldığımda aklıma ilk gelen insan olması ve de gülüşünün beni bu kadar etkilemesi... Sebep ondan hoşlanmam olabilir miydi?

Kapımın çalınmasıyla açılması bir oldu. Demet'i karşımda görünce laptopun kapağını aniden kapattım. Yatağımın kenarına oturup "Porno mu izliyordun tatlı kız?" diye sordu. Elma gibi kızarıp hayır dercesine başımı salladım. Bilgisayarımı yere bıraktıktan sonra dizlerimi kendime çekip oturdum.

"Birazdan Murat gelecek, bu gece burada kalacak çok heyecanlıyım."

"İç çamaşırı olarak ne giydin?"

Kilitli Hayaller (Lgbti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin