14. Vakantie

230 18 5
                                    


Scott: Jullie hebben de backpacktrip van jullie dromen al jaren op de planning staan, maar toch lukte het steeds niet om de reis definitief te boeken. Nadat jij op een dag thuis kwam van een lange werkdag, zag je in de hal opeens ingepakte backpacks staan.

"Scott.. Wat is dit?" Je gooide jouw werktas op de grond en keek hem vragend aan. "Is dit serieus?"

Scott schrok van jouw reactie in eerste instantie, maar liep toen naar je toe, gaf je een kus op je wang en zei: "we vertrekken over een half uur, ga naar de wc nu het nog kan."

Nadat hij zit zei liep hij de keuken in, jou achterlatend. Laten we maar zo zeggen dat dit een van de redenen is waarom jullie relatie spontaan is.

Stiles: "PARIS! HERE WE ARE" Je duwde jouw koffer op de grond en plofte op het bed van jullie hotelkamer. Jij had altijd al naar Parijs gewild, maar je wilde jouw geld niet uitgeven aan een reis. Jullie waren toch al aan het sparen voor een eigen huisje. Jij dacht dat het verspilling zou zijn.

Stiles daaraantegen heeft al een tijdje zonder dat jij er iets van wist gespaard voor deze romantische trip. En toen hij jou verrasste met het nieuws kon jouw geluk niet op.

"Ben je klaar om Parijs te ontdekken?" vroeg Stiles. Je liep richting het balkonnetje die bij jullie hotelkamer hoorde. Je keek naar buiten, en nam de prachtige stad in je op. Parijs is prachtig, je begon te glimlachen.

 "Nou en of!"

Derek: Sinds jij een groot deel van jou leven in Nederland hebt doorgebracht, heb jij Derek altijd al het platte landschap willen laten zien. Je koos er wel voor om zo exotisch mogelijk te gaan, en boekte een weekje op Terschelling.

Toen jullie aankwamen op Terschelling na een lange reis, dacht Derek dat jij een grap had gemaakt. "Je zei dat we naar een van de leukste plekjes van de wereld gingen.."

Normaal zou je Derek hebben tegengesproken, maar deze keer niet. Je wist dat zijn mening wel zou veranderen. 

En dad deed het ook, nadat je hem vlak voor de zonsondergang had meegenomen naar het strand, begreep hij precies wat je zo bijzonder vond aan deze plek. Jullie zagen ook nog zeehondjes, dus dat maakte de dag 10x zoveel beter voor Derek. 

(Ik heb net besloten dat Derek van zeehondjes houdt, graag gedaan.)

Isaac: Isaac is dol op kamperen, en hij is dol op jou. Het is dus logisch dat hij jou mee wilde nemen op een kampeerweekend. Hij heeft lang moeten zeuren om jou mee te krijgen, want jij haat beestjes.

Je bent ter voorbereiding naar de winkel geweest om alle soorten anti-dierenspul te kopen. Je kwam terug met een volle tas.

"Ik ben klaar om te gaan kamperen!"

Isaac keek je lachend aan. "Die dieren zijn banger voor jou dan jij voor hen." Hij probeerde je gerust te stellen.

"Dan moeten ze maar niet in mijn tent binnendringen." En zo namen jullie ongeveer 20 tassen mee voor een kampeertochtje van maar een weekend.

" En zo namen jullie ongeveer 20 tassen mee voor een kampeertochtje van maar een weekend

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bedankt voor het lezen! Vandaag eindelijk weer een langere :) x

Teen Wolf PreferencesWhere stories live. Discover now