31. (Imagine) Nienke/Stiles

225 10 2
                                    

Deze is voor ShxwnsMxffins ♥️ Ze is erg goed bezig met haar werk, en ze is heel erg lief! Ik kan je haar boeken aanraden! Love U ♥️

P.O.V Nienke
Ik werd wakker door gesnurk. Op mijn wekker zag ik dat het zes uur 's ochtends was. Stiles ligt te slapen als een roosje. Even denk ik om hem wakker te maken, maar hij ligt er zo schattig bij!

Slapen lukt niet meer. Ik schuif in mijn pantoffels en doe mijn badjas aan. Dan loop ik zo zachtjes mogelijk richting de keuken.

Vandaag voel ik me echt een kok, dus ik ga pannenkoeken maken, Stiles houdt van pannenkoeken.

Stiles P.O.V

Met mijn arm probeer ik Nienke te vinden in bed. Ik zwaai een beetje om me heen, maar Nienke is nergens te bekennen. Ze zal wel naar de wc zijn. Ik ga rechtop zitten. Op mijn wekker zie ik dat het best vroeg is. In eerste instantie wil ik weer lekker terug in slaap vallen. Maar dan herken ik de geur van pannenkoeken, mijn hart maakt een klein sprongetje.

Deze geur zorgt ervoor dat ik toch maar mijn badjas aandoe en richting de keuken loop. Daar zie ik Nienke staan, ze is druk bezig met fruit en honing ter decoratie.

Nienke schrikt als ze mij ziet staan. Ik staarde een beetje, dat geef ik toe. Ik loop naar haar toe en geef haar een kusje op haar wang.

"Goedemorgen, jij bent vroeg op!"

"Ja! Ik eh, had honger, en dacht waarom niet." zegt ze met een glimlach.

Ik lach. Nienke maakt me zo gelukkig. Deze kleine momenten maken me het gelukkigst.

✨✨✨✨

Bedankt voor het lezen, geniet van je vakantie!
Xx ♥️

Teen Wolf PreferencesWhere stories live. Discover now