1. Hoe jullie hebben ontmoet

651 22 7
                                    


Scott: Jullie hebben elkaar ontmoet op school. Jij zat op een normale dinsdag in de bibliotheek te focussen op jouw wiskunde huiswerk, door de stress klopte jouw hart sneller dan normaal. Scott merkte dit op met zijn bovennatuurlijke gehoor en vroeg of hij je kon helpen. Sindsdien hielpen jullie elkaar met huiswerk iedere dinsdag en de bibliotheek.

Stiles: Jullie hebben elkaar ontmoet in de straat. Je was net verhuisd naar Beacon Hills en ging kennis maken met je nieuwe buren. (Je liep alleen in de weg bij de verhuizing xd). Vol zenuwen liep je naar het huis naast die van jou, nieuwe mensen ontmoeten is nooit leuk geweest. Het was een leuke verrassing om zo'n leuke jongen de deur open te zien doen.

Derek: Jullie hebben elkaar ontmoet in het bos. Het was midden in de nacht en jij was stiekem uit het huis geglipt. Je ging wel graag vaker naar het bos in de nacht, hier was je helemaal alleen met jouw gedachten. Terwijl je aan het lopen was struikelde je over een tak. (typisch) Je had je voet verzwikt, gelukkig liep Derek rond in het bos en hoorde je vallen. Wanneer je hem zag was de pijn meteen verdwenen ;)

A/N

Sorry dat dit nog zo kort is, ik probeer mijn draai nog te vinden. Voor wie zal ik nog meer prefrences schrijven? Isaac? Laat mij weten wat je wilt.

Bedankt voor het lezen x

Teen Wolf PreferencesOnde as histórias ganham vida. Descobre agora