29. Hij is jaloers

205 18 6
                                    

Scott: Jij, Scott, Isaac en Lydia waren met z'n vieren een potje monopoly aan het spelen. Het is onder de vriendengroep algemeen bekend dat jij bizar slecht bent in het spel. De anderen zijn er aan gewend om je de hele tijd te helpen.

Wanneer jij voor de zoveelste keer de gevangenis in moest, besloot Isaac om jou een handje te helpen. Hij zat links naast je, maar kwam 'subtiel' iets dichter bij je zitten. Scott had natuurlijk allang Isaac's versnelde hartslag gehoord.

"Isaac, ik denk dat je beter, ehm, wat chips kan pakken uit de keuken?" Vroeg Scott. Isaac knikte meteen en liep naar de keuken. Toen Isaac de woonkamer weer binnen kwam lopen, had hij mooi van plaats gewisseld, en zat hij nu op Isaac's oude plek.

Scott dacht nog dat hij subtiel was. Maar jij en Lydia hadden allang door dat dit meer was dan alleen zin in chips.

Stiles: Sinds jullie het allebei druk hebben op school, verzinnen jullie zoveel mogelijk momenten om toch meer tijd met elkaar door te brengen. Jij bent een cheerleader, en Stiles zit in het lacrosse-team. Jullie komen dus iedere keer naar elkaars trainingen kijken.

Laatst, wanneer de cheerleaders en het voetbalteam tegelijkertijd training hadden, viel jou iets op. Stiles zat niet op dezelfde plek op de tribune waar hij altijd zit, dit vond jij jammer. Een zekere Chad -die al een tijdje een oogje op jou heeft- kwam naar je toe om je te troosten.

"Waar is Stiles? Waar is je vriendje? Is het uit?" Zei hij nog al opdringerig, terwijl hij een hand op je schouder legde. Je voelde je niet op je gemak, voordat je hem weg kon duwen, kreeg Chad *PATS* een lacrosse bal tegen zn hoofd aan gegooid.

Blij keek je op zij, niet ver van je af stond Stiles. "Als die gast jou ooit nog eens aanraakt he? Dan..dan GWUAGBIBQAA!!"

Derek: Wiskunde is dat vervelende vak dat zorgt voor je dagelijkse dosis aan stress. Het liefst ga je iedere dag na school langs bij Derek. Maar deze keer had hij afgezegd omdat hij voor 'weerwolf-business' niet in Beacon Hills was.

Stiles is altijd al jouw beste vriend geweest, hij voelt als een broertje voor je. Je hebt dit al aan Derek verteld, maar hij vertrouwd die 'geniepige' Stiles niet.

Stiles woont naast jou, dus vandaag liepen jullie samen naar huis. Dit hebben jullie al in geen tijden meer gedaan. "Zal ik je anders helpen met wiskunde? Ik had voor de vorige toets goed gescoord!" Vraagt Stiles aan je. Je wil ja knikken, maar jullie schrikken beide van een aanscheurende auto.

De auto komt vlak bij jullie tot stilstand. Het is Derek's zwarte Jeep. "Hee Stiles, nee bedankt, ik help al!" Stiles en jij begonnen te lachen. Derek wil stoer overkomen, maar jullie weten wel beter. Derek stapte uit, en jullie besloten toen om met z'n 3en aan wiskunde te werken.

✨✨✨✨✨Bedankt voor het lezen! (DEEL DIT BOEK MET VRIENDEN OM KANS TE MAKEN OP EEN HOOFDROL IN MIJN VOLGENDE BOEK)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✨✨✨✨✨
Bedankt voor het lezen!
(DEEL DIT BOEK MET VRIENDEN OM KANS TE MAKEN OP EEN HOOFDROL IN MIJN VOLGENDE BOEK)

Xx ♥️

Teen Wolf PreferencesWhere stories live. Discover now