22. Hoe jullie zijn op feestjes

199 18 4
                                    

Scott: Op feestjes zijn jullie het stel die praat met iedereen, maar dan ook écht iedereen! Afzonderlijk van elkaar praten jullie eigenlijk nooit met mensen die jullie niet zo goed kennen, maar door elkaars aanwezigheid voelen jullie je zelfverzekerder! Jullie zijn een leuk stel waarmee iedereen wel een praatje komt maken. Ondertussen zijn jullie ouders-figuren geworden, en komt het vaak voor dat jullie mensen die te veel gedronken hebben thuis afzetten.

Stiles: Sociaal-ongemakkelijk. Zo kan ik jullie het beste beschrijven. Twee sociaal-ongemakkelijke mensen bij elkaar zorgt voor de interessantste feestjes. Niemand weet ooit wat voor impulsieve acties jullie ondernemen. Bij het laatste feestje waar jullie naartoe zijn gegaan hebben jullie een fantastische rapbattle gehouden, dat zal niemand ooit vergeten!

Derek: Je zou het misschien niet denken, maar als Derek op een feestje is, staat hij als eerste op de dansvloer. Als vriendin/vriend van Derek heb jij absoluut geen keus, en wordt jij door hem iedere keer weer de dansvloer opgetrokken. Voor verschillende liedjes hebben jullie zelfs al wat vaste dansroutines. Lame? Absoluut niet! Jullie zorgen ervoor dat het dak er bij ieder feestje af gaat!

Isaac: Isaac heeft speciale regels die je moet volgen voor een perfecte party-avond. Hier moest jij eerst een beetje aan wennen, maar inmiddels weet jij ook erg goed dat je fashionabel laat moet komen voor de beste indruk. Ook weten jullie om niet van de punch te drinken nadat het een uur uit de koelkast staat. Voor de zekerheid hebben jullie ook wat zwemkleding in de auto liggen, want veel mensen in Beacon Hills hebben een zwembad. Jullie zijn altijd, overal op voorbereid! En hebben zo altijd wel veel plezier samen!

✨✨✨✨✨Bedankt voor het lezen! Het is nu vakantie, dus je kunt regelmatig nieuwe prefrences verwachten!

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

✨✨✨✨✨
Bedankt voor het lezen! Het is nu vakantie, dus je kunt regelmatig nieuwe prefrences verwachten!

Xx

Teen Wolf PreferencesOnde histórias criam vida. Descubra agora