15. Jullie hebben ruzie

234 19 6
                                    


Scott: Scott is een onschuldige puppy, dus hij zal nooit iets expres doen om jou boos te maken. Jullie hebben bijna nooit ruzie omdat jullie met elkaar over alles praten. Het enige waar jullie wel eens ruzie over hebben (nou ja, kleine discussie) is de kleding die Scott in zijn kamer laat rond laat slingeren.

"Scott.. Wat is dit?"

Je pakte een hoopje kleding op die -aan de geur te merken- lang op de grond had gelegen.

Scott keek niet op van zijn geleer, en zei alsof het de normaalste zaak van de wereld was: "Wat onderbroeken, een paar shirts en waarschijnlijk wat sokken."

Nadat Scott dit zei, gooide jij de hoop kleding op hem. "Ruim maar op schat." En toen ging je douchen.

Stiles: Zoals je waarschijnlijk wel weet is Stiles dol op Starwars. Hij benoemd zichzelf ook altijd de 'Jedi' van de vriendengroep.

Jij weet niet wat een Jedi is, maar voor je eigen veiligheid vertel je dit niet aan hem. Je zou dan waarschijnlijk de hele Star Wars series moeten bekijken.

"Nee Stiles, we noemen ons kind NIET Obi Wankanoobi."

Jij en Stiles praten wel eens over jullie toekomst, en Stiles wilt hoe dan ook een van zijn ktoekomstige kinderen vernoemen naar een personage in Star Wars. 

"Stiiiiles, nee ook niet DARTH VADER!"

Derek: Jij en Derek hebben eigenlijk alleen ruzie om bepaalde personages in een boek. Jullie lezen beide erg graag boeken, en praten er daarna over. Deze keer hadden jullie allebei dezelfde novel gelezen.

"Derek, je weet zelf ook wel dat het Romy's fout was dat Quinten en Lisa uit elkaar gaan."

Derek stond snel op. "Héb jij het boek uberhaupt wel gelezen?" 

"JAAAAAA"

"Dan weet je toch dat LISA HET GROTE PROBLEEM IS."

Laat ik maar zeggen dat jullie na dit boek niet meer telkens met elkaar bespreken wie of wat jullie het leukste vonden.

Isaac: Jij en Isaac hebben wel eens ruzie, omdat jij zijn sjalen steeds steelt. Hij heeft er gewoon zoveel, en ze ruiken lekker naar hem. Dus jij ziet het probleem niet.

"Waar is mijn grijze sjaal? Schat?"

Je liep onschuldig de hal in, waar Isaac het hele jassenrek overhoop aan het halen was. "Grijs... ehhhh nee geen  idee."

Jij had de sjaal om, de sjaal was zo fijn dat je als plan had bedacht om snel de trap op naar boven te lopen zodat hij je niet zou zien. Toen je midden op de trap was hoorde je Isaac zeggen: "Morgen hangt 'ie weer aan de kapstok." 

Je glimlachte.

Bedankt voor het lezen! Vergeet niet om te stemmen als je het leuk vond :) Xx

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Bedankt voor het lezen! Vergeet niet om te stemmen als je het leuk vond :) Xx

Teen Wolf PreferencesTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang