24. Favoriete feestdag

182 14 3
                                    

Scott: Jullie houden allebei super veel van valentijnsdag! Wat is er nou leuker dan je vriend/vriendin de hele dag te verwennen en in het zonnetje te zetten!

"Schat, denk je niet dat 100 rozen een beetje veel is?" Je kijkt Scott aan, nadat hij je al voor de 100e keer vandaag een rode roos geeft.

Hij glimlacht alleen. "Ik weet dat je het leuk vindt, ik hou gewoon heel erg veel van je! En ik ben niet bang om dat te laten zien!"

Stiles: Jullie favoriete feestdag is Pasen. Niet dat die paashaas jullie echt boeit, jullie vinden die enorme hoeveelheid aan chocolade in de winkels echter super interessant! Ieder jaar met pasen, houden jullie ook een 'chocolade dag.'

"Stiles? Ik denk dat je me met een heftruc naar bed moet dragen straks" Zeg jij terwijl je nog een paasei naar binnen werkt.

Stiles kreunt een beetje. "Ik ga nooit meer van deze bank af komen ben ik bang!"

Derek: Jullie favoriete feestdag is kerstmis. En dan vooral eerste kerstdag. Jij versiert ieder jaar samen met Cora Derek's loft. Met z'n allen de kerstboom versieren is een vaste traditie! Ook nodigen jullie ieder jaar al jullie vrienden uit om kerstkoekjes te bakken!

"Schat, weet je zeker dat je Stiles wilt uitnodigen?" Vraagt Derek bezorgd, "Hij eet altijd alles op voordat een ander de kans krijgt!"

Isaac: Jullie houden het meeste van the 4th of July. Lekker BBQ'en op een mooie zonnige dag, en deze dag dan aflsuiten op het strand terwijl jullie kijken naar vuurwerkshows.

"Dagen zoals deze vind ik het leukst" Zegt Isaac, "Maar de volgende keer mag jij mijn nagels niet meer lakken. Dat was eenmalig!"

✨✨✨✨✨Bedankt voor het lezen! Sharing is caring!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✨✨✨✨✨
Bedankt voor het lezen! Sharing is caring!

Xx ♥️

Teen Wolf PreferencesWhere stories live. Discover now