19. Zingen

210 19 14
                                    


Scott: Jij en Scott zijn beide dol op goede muziek. Je kwam er pas na een paar maanden achter dat hij gitaar speelde, hij had dit veel eerder aan jou moeten vertellen. (En daarom is hij nu verplicht om minstens iedere dag 1 liedje voor je te spelen.) De voorwaarde is wel dat jij moet zingen. 

Zingen is al niet je sterkste kant, maar dat maakt niet uit. Jullie voelen je zo op je gemak bij elkaar dat jullie je nergens voor hoeven te schamen. En Scott is zo verliefd op je, dat hij jouw stem als die van een engel aanhoord. 

Stiles: Jij en Stiles gaan regelmatig op roadtrips in Stiles' jeep. En jij, degene die natuurlijk altijd naast hem zit, is de officiele DJ van Roscoe (hardcore fans weten wie Roscoe is..)

Jij hebt voor verschillende weersomstandigheden en roadtrips afspeellijsten gemaakt. Voor een lange trip van bijvoorbeel meer dan 10 uur, luisteren jullie naar alle liedjes van Shawn Mendes. En als jullie richting Hollywood rijden, zorg jij er voor dat Stiles mee zingt met LEMONADE.

Derek: Toen jij en Derek in de eerste paar maanden van jullie relatie zaten, had Derek absoluut geen idee van jou rap-talenten. Je bent redelijk rustig en luistert ook niet vaak naar rap of RnB. Maar, musical-nerd die jij bent.... Begon jouw obsessie met Hamilton. Je kent alle 43 liedjes helemaal uit je hoofd, en je probeert de teksten ook aan Derek aan te leren.

Maar Derek heeft het niet zo met al die snelle teksten. Althans, dat zegt hij. Want stiekem vindt hij het hartstikke geweldig. Het lukt hem gewoon niet om de teksten zo probleemloos als jou te kennen. 

Isaac: Isaac kent geen schaamte. Als jullie wel eens door het park aan het wandelen zijn, hoor je naast je dat Isaac de hele Bohemian Rhapsody van Queen begint te zingen -schreeuwen-. Eerst probeerde je nog te doen alsof hij niet bij jou hoorde of dat hij een gek was. Maar na een tijdje begon het bij jou ook te kriebelen. Queen is natuurlijk helemaal geweldig en na de 10000 keren dat Isaac het zong, begon jij het automatisch ook te kennen.

Nu staan jullie in Beacon Hills bekend om jullie*geweldige* zangkunsten. Zodra jullie een feestje binnen lopen doet iedereen alvast de handen voor hun oren, want een van jullie gaat waarschijnlijk de Bohemian Rhapsody zo snel mogelijk inzetten.

 Zodra jullie een feestje binnen lopen doet iedereen alvast de handen voor hun oren, want een van jullie gaat waarschijnlijk de Bohemian Rhapsody zo snel mogelijk inzetten

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Bedankt voor het lezen! Laat een reactie achter om mij te laten weten wat je er van vond :)

Xx

Teen Wolf PreferencesOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz