🔸Chapter 40

5.1K 242 8
                                    

Nobody's point of view.

Zayn Malik - nejobávanější člověk v celém Londýně i Seattlu. Každý ví, že zaplést se s ním, je životu nebezpečné, nikdo neskončí dobře, když se s Malikem zaplete a tak skončila i dívka, kterou si od jisté ženy vzal místo peněz, ovšem Zayn si je jistý, že s mladou dívkou ještě neskončil, je jenom jeho a je přesvědčený, že si s ní může dělat to, co chce a právě taky to má v plánu. Ovšem Faith nic netuší, neví, čeho všeho je Zayn schopný, sice už ji znásilnil a donutil ji, aby ho uspokojila ústy, několikrát ji uhodil a zavřel do té šílené místnosti, kde ji dokonce nechal i spoutanou, ale i tak tohle je nic, co ji ještě může udělat.

Mladý Brit, který je ovšem i z otcovi strany Pákistánec začal s tímhle způsobem života už když mu bylo šestnáct, tenkrát byl donucený opustit jeho domov v Seattlu a odstěhovat se do Londýna kde se připletl do několika pouličních gangů a sám jeden takový měl společně s Liamem Paynem. Jejich malý gang pouze sprejoval na různá zakázaná místa graffiti a pak se připletli do jedné vraždy, kterou ovšem spáchal Zayn. Později se seznámil s blonďatým Irem - Niall Horan a rozjeli svůj noční klub, kde tancovali tanečnice u tyče, což se Zaynovi přestalo líbit a tak rozjel svůj noční klub, taktéž s tanečnicemi u tyče, ale jen s výjimkou takovou, že s nimi ti nadržení chlápci mohli spát. Mezitím si mezi lidmi vybudoval respekt - získal pověst vůdce gangu, který měl s Liamem a později i s Harrym Stylesem. Jeli v drogách, převážení prostitutek, což se mu v jeho nočním klubu náramně hodilo, začal pašovat zbraně a pořádně se zamotal do mafie.

Teď to s ním je úplně stejné. No, možná horší. Prakticky unesl mladou nevinnou dívku jen pro svou zábavu a sobecké plány. Chce ji vlastnit, nejenom tělem, ale i srdcem a duší, což se mu pomalu ale jistě daří. Faith chtěla mermomocí zpátky k Niallovi, ale teď, co je se Zaynem si uvědomuje, že se s ním přecijen necítí tak hrozně, jako předtím. Je to zvláštní. Jenže Zayn udělá cokoliv, aby si Faith udržel u sebe i když ji pustil, ale byl rozhodnutý se pro ni vrátit, ovšem ona ho zkontaktovala sama, což Zayna náramně potěšilo. Zayn by Faith klidně udělal i dítě (kdyby ovšem dítě mohla mít) hlavně aby byla s ním. Možná se mladý Brit nechce cítit sám, možná nechce být sám protože byl sám celý svůj zatracený život.

♦♦♦

Kudrnatý chlapec několikrát obejde jídelní stůl v domě bratra dívky, která se několik hodin neukázala. Je nervózní protože se tu za chvíli ukáže Clifford, který chce Malika za každou cenu zničit a ví, že mladá dívka z Velké Británie a částečně z Ruska, je Zaynovo slabinou a tak Clifford udělá všechno, aby ho zničil. Tihle dva se nemusí už od samého začátku jejich spolupráce a když se Zayn na jednu důležitou zásilku z Ruska vysral právě kvůli oné dívce tak se Michael Clifford neuvěřitelně nasral a tohle je jeho pomsta - zabít dívku, na které Zaynovi podle Harryho a Nialla záleží.

„Jak už je to dlouho?!" vyštěkne naprosto rozzlobený kudrnáč směrem k blonďákovi.

„Dvě hodiny, nerozumím tomu, vždyť říkala, že přijde." Frustrovaně si rukou prohrábne vlasy. V tom všem jede i tenhle roztomilý blonďáček, který Faith vždycky bránil právě pro Clifforda - vždyť Niall dělá pro něj. Celé jejich kamarádství byla lež z Niallovo strany, není ani pravda, že ji miluje jak tvrdil, udělal by všechno, aby dostal Faith k tomu největšímu hajzlovi, a Harry? Ten to dělá pro sebe, aby měl lepší život, protože u policie nemá zas tak dobré výdělky jako měl u Zayna a Michaela. Celou tu dobu Harry hrál na všechny strany. Clifford a Faithina matka už od začátku toho všeho měli domluvené, že jakmile Faith bude dvacet let tak ji od ní jednoduše koupí, ale právě ona udělala obrovskou chybu a dala ji Zaynovi. Právě proto Faithina matka už není mezi námi, Clifford ji jen tak bez milosti prostřelil mozek takže Faith nemá už nikoho ke komu by se mohla vrátit - kromě Zayna.

Problems || Zayn MalikWhere stories live. Discover now