🔹Chapter_9

1.8K 194 11
                                    

Lottie's point of view.

Praštím do volantu, když se pořád nic neděje a všude je klid. Je to divné, už měli být dávno venku. Několikrát za sebou uhodím do volantu a kousnu se do rtu. „Na tohle vám kašlu," zamručím, popadnu z kaslíku svou devětadvacítku a vystoupím z auta mířící do té blbé buduvy, která měla sloužit jako vězení přesně pro lidi jako jsme my. Pamatuji si jako by to bylo včera jak nás sem chtěli všechny zavřít, no stačilo trochu pohrozit a nic jako dohotovení téhle stavby se nekonalo. Možná to byla chyba a všechny nás měli zavřít - nemuselo by se pak řešit tohle. Nenávidím tenhle život.

„Kam jako jdeš?!" vyprskne na mě Mia. Oh, tahle malá, sladká, hodná holčička mi bude nějak rozkazovat? Ne, to teda ani náhodou.

„Jdu pro svého bratra, Zayna a jeho gang?" Povytáhnu obočí.

„A co Faith?" Zamračí se a přistoupí blíž ke mně. Je moc sladká na to, aby tady mohla být. Nechápu, jak ji sakra Zayn mohl přijmout.

„Ta už je dávno mrtvá, nemyslíš?" Nabiju si svou zbraň. „Bardin a jeho žena ji nemůžou dostat. Takže proč bych ji neměla rovnou zabít?" ušklíbnu se. Bardin a jeho žena dostali Aarona, který dělá přesně to, co oni chtějí a aby to samé udělali s Faith? Ne, to ji radši zabiju. Tyhle lidi nemůžou být spolu za jedno, i když jsou rodina.

„Ona, ale o tom neví!" vyjíkne. Tohle je fakt, ale proč riskovat, že se to dozví?

„Co když jo? Ty moc dobře víš, že ji měl Niall nebo Harry k nim přivést a to prostě nemůžeme dopustit!" zvýším hlas a momentálně je mi jedno jestli mě někdo poslouchá. Nemůžeme dopustit, aby ji Niall a Harry přivedli k její pravé rodině. Všichni ví, že se Niall vrátil proto, aby se pomstil, jenže měl přivést Bardinovi jeho dceru. A já jsem tu s Louisem proto, abychom tomu zabránili - i kdyby to znamenalo Faith zabít. Zayn to věděl celou tu blbou dobu a slíbil, že oni ji nedostanou, ohlídá si ji, ale nebyl toho schopný a stejně ji Horan a Styles dostali. Je čas, aby to skončilo. 

„Nemůžeš ji zabít, co Zayn?" V očích se jí zalesknou slzy. No prosím, ona tady prostě nemá co dělat. Tohle není svět pro ni.

„Zayn? Posral si to sám." Kdyby si tenkrát nevzal Faith místo peněz a ona by se podle plánu dostala ke Cliffordovi, který měl být jejím ochráncem, tak by to bylo všechno snazší. Evelyn (Faithina adoptivní matka) moc dobře věděla, čeho všeho je její pravá rodina schopná a kdyby našli jejich dceru tak by to pro nás všechny mělo šílený dopad. Ona ji chránila - sice ne tak jak měla, ale ušlo to - a pak měl být na řadě Clifford, kterému by připadla až by jí bylo dvacet. Jenže Zayn to posral, když si vzal ji, místo peněz - stejně tak, to posrala i Evelyn, která mu ji dala - se vším byl od Evelyn seznámený a on slíbil, že ji ochrání od její rodiny a selhal! Nezbývá nám tak nic jinýho než ji zabít. Její pravá rodina je moc mocná, nemůžeme riskovat.

„Tak běž." Kývne hlavou k budově za mnou a po tváři ji steče slza.

„Víš, že to jinak nejde a ví to i Zayn." Pokrčím rameny, otočím se na podpatku a rozeběhnu se ke vchodu. Nedovolím, aby se Faith stejně jako její dvojče Aaron dostala k Bardinovi.

Vyběhnu schody do druhého patra a zarazím se, když uvidím Zayna ležet na zemi a ubrečenou Faith, která míří na Nialla a Liama, který míří na Harryho. Člověk tady s nima není a už se děje tohle? Všechno aby za chlapi dělali ženský. Namířím na blonďáka a vystřelím, načež se okamžitě skácí k zemi a Faith hlasitě vyjekne a vystrašeně se na mě podívá, načež se na ni zářivě usměju a namířím na ni.

„Co to děláš, Lottie?" zeptá se naprosto nechápavě a po očku pohlédne na Zayna.

„Nemůžeš ji zabít!" zachraptí Zayn a všichni se na něj podívají. Faith k němu ihned padne na kolena a pohladí ho po tváři.

Problems || Zayn MalikWhere stories live. Discover now