🔸Chapter 45

4K 229 15
                                    

Faith's point of view.

Zayn se v poslední době chová úplně jinak, přijde mi, že je mnohem hodnější než jindy a já si to samozřejmě užívám, protože dřív nebyl na mě nijak zvlášť hodný. Možná v tom je něco hnusného a možná taky ne. Nevidím mu do hlavy, což mě někdy štve, protože bych ráda věděla, co si myslí.

Naposledy zamávám Zaynovi, který nastoupí do svého auta a odjede pryč. Sama pro sebe se usměju a zamířím do domu, kde Harry sedí na pohovce a má obličej v dlaních. Něco se děje.

„Jsi v pořádku, Harry?" zeptám se a sáhnu mu na rameno. Zvedne hlavu a zadívá se mi do očí.

„Jo, jen se nedokážu dívat jak si tě omotává kolem prstu. Potřebuješ znát pravdu," řekne a zvedne se.

„O čem to mluvíš?" zeptám se zmateně. Zayn si mě neomotává kolem prstu, ne, rozhodně to nedělá.

„Jdeme." Chytí mě za zápěstí a vytáhne mě z domu přímo k Louiho autu, do kterého mě nacpe a sám nastoupí na místo řidiče hned vedle mě. Nastartuje a vyjede někam do tmy. Najednou se strašně rychle setmělo a já díky tomu mám pocit, že se dneska stane něco nehezkého.

Vůbec nechápu, co se právě děje, a kam Harry jede. Mám z toho ale neuvěřitelně špatný pocit. Zrovna, když jsem si myslela, že už všechno půjde úplně normálně, tak přijde Harry s tím, že si mě Zayn omotává kolem prstu a sebere mě, nacpe do auta a následně mě někam veze.

„Kam jedeme?" zeptám se naprosto nechápavě.

„Za Zaynem abych ti otevřel oči," odvětí.

„Dobře, tak tohle nechápu už vůbec." Zavrtím hlavou a podívám se před sebe. Proč mi chce otevřít oči? Vždyť nepotřebuji nic dokazovat, já vím, že Zayn jel zařídit nějaké potřebné věci k tomu plánu. Věřím mu, tak proč mi chce Harry otevřít oči?

„Tak jinak.." povzdechne si. „Zayn jel do klubu, aby si užil, tohle ti stačí?" zavrčí.

„To je směšné." Nervózně se zasměju, no a pak se rozpláču. „Proč by to dělal? Říkal mi, že jede zařídit nějaké věci ohledně toho plánu." Zuřivě si setřu slzy na mé tváři. Takže mi zase lhal, pořád mi jen lže, vždyť nedělá nic jiného.

„Je to Zayn Malik," řekne Harry s nechutenstvím. „On ti nebude věrný, Faith."

„Proč se to pořád děje jenom mně? Nejdřív se zamiluju do Nialla o kterém později zjistím, že dělal celou tu dobu pro Clifforda a teď když jsem něco začala cítit k Zaynovi, tak se dozvím, že mě jen tahá za nos? Proč já, Harry?" pláču.

„Faith," zašeptá Harry mé jméno a zastaví před dost rušnou budovou, která je rozhodně ten klub, o kterém mluvil. „Je to zmrd, který si tě vůbec nezaslouží." Pohladí mě po ruce.

„Proč jsi na mě vždycky tak hodný, Harry?" Jako jediný mi nikdy neublížil, možná jsme se ze začátku nemuseli a navíc mi bylo vážně líto, když jsem se dozvěděla, že dělá pro Clifforda, ale nikdy mi neublížil a vždycky mi řekl to, co jsem chtěla, i když z toho mohl mít problém jako něco.

„Protože tě mám rád," usměje se až se mu vytvoří ďolíčky, což mě donutí se taktéž usmát. „Nemusíme tam chodit."

„Já tam chci jít, i když to, co uvidím, bude bolet," povím, a z auta vystoupím. Vím, že pokud tam bude Zayn s jinou, tak už se na něj nedokážu dívat jako ještě před několika hodinami, ale já tam musím jít a přesvědčit se.

Harry vystoupí z auta, usměje se na mě a rozejde se do klubu a tak ho samozřejmě následuji. Vejdeme do klubu kde vyhazovač, který by měl hlídat aby do klubu nelezli lidi pod dvacet jedna let - jako jsem já - sedí na zemi u otevřených dveří, v ruce drží flašku vodky a vypadá zfetovaně. Když kolem něj procházíme, tak se na něj podívám a on na nás jen pozvedne flašku s alkoholem, kterou má z půlky prázdnou a nechutně se usměje. Protočím nad tím očima a chytím se Harryho zezadu za loket. Necítím se tady moc v bezpečí, když se tady promenádují dívky jen ve spodním prádle naprosto sjeté a chlápci je oplzle pozorují.

Problems || Zayn MalikWhere stories live. Discover now