🔸Chapter 48

3.6K 210 4
                                    

V domě panuje totální zmatek. Zayn sedí u stolu s několika papíry a mobilem. Dohaduje se přes něj s Louisem, který jel namontovat všechny ty kamery, které nakonec sehnali. Liam se snaží sehnat přes mobil Zaynovi lidi, aby sem přivezli nějaké slušné zbraně. Harry pobíhá po domě, snaží se vyhýbat Zaynovi a připravuje se na návrat ke Cliffordovi. A já a Lottie sedíme na gauči a všechno to pozorujeme.

Mám strach, že když Harry půjde za Cliffordem, tak ho zabije stejně jako Zayn zabil Megan. Nepřežila bych, kdyby se mu něco stalo. Nechci ho tam pustit, ale vím, že jinak to nepůjde. Jsem z toho všeho tak moc nervózní a hlavně se bojím.

„Co kdyby sis pořádně procvičila to střílení?" Otočí se na mě Zayn.

„Fajn." Pokrčím rameny a podívám se na Harryho. „Hazz?" oslovím ho. Harry se na mě podívá a s úsměvem přikývne.

„Myslel jsem, že si to spíš procvičíš s Lottie." Zamračí se Zayn.

„V čem je problém?!" vyštěkne na něj Harry a zatne ruce v pěst. Poslední, co potřebujeme je, aby se tu ti dva zmlátili.

„V tobě!" vykřikne Zayn a stoupne si. „Za všechno můžeš ty. Kdyby nebylo tebe tak je teď se mnou!" Přiblíží se blíž k Harrymu. Nikdo v místnosti se neodvažuje mezi ně vstoupit, čemuž se ani nedivím. Skoro to vypadá, že po sobě začnou střílet.

„A proč myslíš, že šla za mnou?! Tys ji ubližoval, nikdo jste ji nikdy neřekli to, co chtěla vědět a já to udělal! Byl jsem tu pro ni vždycky. Byl jsem tu pro ni i když tě viděla v tom zasraným klubu!" křičí už i Harry. Když po mně Zayn střelí ošklivý pohled, tak složím obličej do dlaní. On mu to řekl. Teď teprve bude hádka.

„Cože?! Tys ji vzal do klubu, ve kterém jsem byl?!" zeptá se Zayn a já si začínám v hlavě tvořit plán, jak bych chtěla, aby vypadal můj pohřeb, protože tohle nemůžu přežít.

„Jo, potřebovala otevřít oči. Totálně sis ji omotal kolem prstu. Každý v tomhle podělaným domě věděl, že ji ničíš a o nic jiného ti nešlo! Až by tě omrzela, tak bys ji zabil, ale ona je jiná než ty holky před ní, které jsi zničil! Nedovolím ti, abys to udělal!"

Moment.. Zvednu hlavu a překvapeně se podívám na ty dva. Byly tu jiné dívky? Tak tohle jsem opravdu nečekala. Věděla jsem, že nejsem první v tomhle celém, ale stejně mě tohle překvapilo. Tohle mi ani Harry neřekl. Vsadím se, že je spousta věcí, které ani nevím a radši ani vědět nechci.

„Jasně, ale oni tady byli dobrovolně!" Brání se Zayn. Takže mi jako chtějí říct, že jsem tady první nedobrovolně? Ze začátku jsem tu byla nedobrovolně, ale pak jsem se k němu vrátila dobrovolně a takhle to dopadlo. Možná to vážně byla chyba.

„Dobrovolně nebo ne, zničil jsi je. Mám snad Faith říct, co ji s tebou čeká?" Povytáhne obočí.

„Nezabil bych ji!" vyštěkne a chytí Harryho pod krkem. To už nevydržím a stoupnu si.

„Nech ho být, okay?" Přejdu k Zaynovi a položím ruku na jeho rameno.

„Já ho kurva už vážně zabiju!" zakřičí, když ho Harry chytí za zápěstí a tím tak Zayn povolí sevření a Harry od něj několik kroků odstoupí a zápěstí mu pustí.

„To neuděláš," vysměje se mu Harry a tak si stoupnu mezi ně. „Co to děláš, Fai?" ozve se, když si mezi ně stoupnu bokem. Nechci aby se poprali, vždyť tím nic nevyřeší.

„Fai? Fai?!" zaječí Zayn a tak odtrhnu pohled od Harryho a podívám se na Zayna. Proč prostě nemůže věci řešit v klidu? Pořád jenom křičí. „Jak jste spolu kurva daleko?!"

Problems || Zayn MalikWhere stories live. Discover now