Capitolul 30

6.1K 517 58
                                    

Capitolul 30

Sfârșitul răzbunării

Rochia lungă vine perfect pe trupul meu zvelt și machiajul arată destul de bine, ceea ce mă incomodează cu adevărat este peruca blondă, care îmi dă mâncărimi și o stare de nervozitate maximă.

De ce naiba a ales blondul și nu roșcatul sau brunetul, nu știu! Mi-aș fi pus și o perucă roz, dar blondul ăsta spălăcit îmi amintește de o anumită târfă din trecutul lui.

Încalț pantofii negrii cu toc de cincisprezece centimetrii și platformă, apoi îmi aplic rujul roșu aprins pe buze și ies din cameră pentru a mă alătura celorlalți. Dacă știam că va trebui să mă deghizez într-o blondă expirată, jur că nu l-aș fi lăsat pe Ake să facă planul ăsta, și pentru că tot veni vorba de plan, nu înțeleg unde sunt ceilalți oameni care se presupune că ne vor ajuta, nu am văzut pe nimeni în ultimele trei zile în afară de Anna și prietenii mei, ai noștri din câte se pare.

- Arăți...

- Ca o târfă expirată!îl întrerup eu nervoasă pe Jay și cobor și de pe ultima scară.

- Și ești plină de draci, spun el și își dă ochii peste cap.

- Blond? Pe bune, Ake? Nu îți puteai arăta adorația față de târfele blonde în altă zi?întreb eu nervoasă și el oftează.

- Peruca blondă nu este pentru că eu iubesc blondele, ci pentru că Fabrizio Miccoli are o slăbiciune pentru ele. Tu ești momeala în seara asta, spune el și eu mă încrunt.

- Și apropo, îți stă excepțional blondă!spune și eu îmi strâng pumnii.

- Du-te dracu!

- Vom merge amândoi, dar nu înainte de a ne lua fiul de la Miccoli.

- Dacă ați terminat cu cearta, ar trebui să știți că limuzina așteaptă.

- Limuzină? Ake ce dracu facem noi de fapt la petrecerea asta?întreb când îmi dau seama că planul pe care l-am făcut acum două zile nu are nici o legătură cu pregătirile făcute astăzi.

- Îl vom face pe Fabrizio Miccoli să regrete că s-a pus cu noi vreodată!spune și eu îmi pun mâinile în sân.

- Vreau să știu tot...absolut tot!spun după o scurtă pauză.

- Bine! Tu în seara asta vei face pe noua cucerire a lui Fabrizio Miccoli, timpul în care el te va duce în biroul lui pentru o partidă rapidă, Anna și Julie vor avea grijă ca soția lui să fie acolo la momentul potrivit pentru a-l întrerupe pe soțul ei iubit și „fidel", spune el și mimează două ghilimele în aer.

- Eu am montat o cameră în biroul lui acum două zile, a fost destul de greu, însă Jay m-a ajutat cu asta și cu dezinstalarea sistemului de supraveghere din casă. Asta îl va ajuta pe Mike să îl răpească pe micuțul nostru Patrick. Copii vor fi în camera lor la douăzeci și unu jumătate, ceea ce înseamnă că nimeni nu le va simți lipsa până mâine dimineață la opt jumătate.

- Ești nebun? Vrei să mă las întinsă pe birou de către Fabrizio Miccoli?aproape că îmi ies din minți. 

- Cum crezi tu că voi scăpa cu viață din asta atunci când își va da seama cine sunt cu adevărat? O să ne pui pe toți în pericol, pe Patrick, pe mine, pe tine, pe prietenii noștri, pe Anna. 

- Nu am spus că te va întinde pe birou, trebuie doar să îl ademenești acolo, nu să te culci cu el.

- Și cum crezi că voi reuși eu să fac asta?întreb și Jay face un pas în față de data asta.

GIZEH: Răzbunarea (+17)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum