Mulțumiri

1.6K 170 98
                                    

Iată-ne și la sfârșitul acestei povești și parcă nu-mi vine să cred că am reușit să ajung aici. A fost un drum frumos pentru mine și sper că și pentru voi, cu urcușurile și coborâșurile lui, dar pe care fără voi, cititorii acestei cărți, nu aș fi reușit să-l parcurg și pentru acest fapt vreau să vă prezint cele mai calde și sincere mulțumiri.

Vă mulțumesc în primul rând, pentru faptul că ați avut răbdarea necesară să așteptați după fiecare capitol și să îl și citiți. Apoi, vă mulțumesc pentru fiecare vot în parte, pentru comentariile voastre, care m-au bucurat nespus de mult, pe care le-am citit mereu cu o enormă bucurie și care m-au inspirat și îndemnat întotdeauna să continui! De asemenea, vă mulțumesc și pentru faptul că m-ați răbdat în toată această perioadă cu imaginația mea și ideile mele, mai mult sau mai puțin inspirate!

Sunt printre voi cititori care îmi sunt alături încă de la povestea „Lupte interioare", iar acest aspect a contat foarte mult pentru mine și mi-a oferit o satisfacție enormă. De aceea, pentru susținerea și prietenia voastră, vă voi fi mereu profund recunoscătoare.

Așa cum am procedat și după ce am terminat prima poveste, voi lua o scurtă pauză de la scris. Timp în care voi încerca să mă detașez de povestea și personajele din „Memoria unei inimi" ca să pot pune bazele, în mintea mea, unei alte povești. Sper doar să ne regăsim cu bine pe aceste meleaguri. 

VĂ MULȚUMESC din nou, suflete frumoase și oameni minunați! Știu că sunt doar niște simple cuvinte și mult prea sărace față de cât meritați voi, dar credeți-mă că sunt cele mai sincere cuvinte și ele vin din suflet. 

Cu mare drag și gratitudine,

Lisandria



Memoria unei inimiWhere stories live. Discover now