Седма глава - Какво ми става ?

689 74 11
                                    

Задушавам се, все едно съм на претъпкан концерт, а бях в тъпият кабинет по математика, вярно , не бях с Шон , но това не ме спираше да мисля за него, а факта, че госпожата беше болна и не и се преподаваше не ми помагаше много.

- Касиди, хей. - обърнах се по посока на гласът, беше Браян.

- Какво искаш ? - попитах леко злобно, та той не знаеше, че съществуват до преди няколко дни, я да си гледа работата.

- Исках да ти се извиня за това което се случи на партито, бях пиян и не съм искал да ти посегна. - ами то и аз бих казала така, ако ме бяха набили.

- Няма нищо. - отвърнах вяло и продължих да си си драскам в тетрадката.

Тъкмо бях на път да завърша скицата на Джош Дън когато усетих , че някой се намести на свободното място до мен, о супер, беше същият търтей от който се опитвах да се отърва.

- Какво рисуваш? - ъгх, в момента в главата ми се въртяха над 200 отговора, но за жалост не ми стискаше да му кажа нито един от тях.

- Джош Дън от Twenty One Pilots. - продължих да рисувам, но бях нервна и за малко да продупча листа и да съсипя двуседмичният си труд. 

- Готино. - някой да го разкара, моля ви.

Слава богу, звънецът би обявявайки официално, че часовете ни за днес са приключили и аз с максимална бързина си прибрах нещата и изтичах извън училище.

- Кас! - заклевам се , ако беше Браян щях такъв шамар да му ударя.

Обърнах се с видима досада, но източника на гласът се оказа човека който цял ден се стараех да избягвам, а именно - Шон. Бог да ми е на помощ, защото вече ,сещах как почервенявам. 

- Имам чувството , че ме избягваш днес. - няма такова нещо.

- Сторило ти се е. - усмихнах се като дете на преглед при зъболекар.

- И аз си помислих така отначало , но после като питах Елинор дали има някаква причина да ми се сърдиш, тя просто ме погледна, засмя се и промърмори нещо под нос.

- Странно. - направих изненадана физиономия, но всъщност въобще не бях изненадана, знаех , че Ел ще ми го върне за това, че не и разказах какво се случи.

- Значи не си ми сърдита ? - сърдита не , да усещам ужасна изгаряща ме неловкост - да. - А какво става с теб и Браян? 

The Neighbour // s.mOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz