Епилог - Довиждане училище

226 23 15
                                    

Ето ни,  на път да вземем дипломите си,  на път да приключим с посещаването на тази адска сграда,  и да отидем в нова такава,  по дяволите, това място все пак щеше да ми липсва,  тук оставях спомени. С Шон се сближихме тук,  с  Елинор създадохме и разрушихме приятелството си тук,  Камерън, ами, извъртя номера на почти цялото училище тук, не мога да повярвам, че щеше да ми липсва тази адска сграда, е, липсва е силно казано, най - много два - три дни, но все пак, очаквах, че няма да ми пука, че си тръгвах, но уви, не беше така. 

А да, и на всичкото отгоре заваля дъжд, и церемонията ни за дипломирането се премести вътре, но така или иначе подгизнах, така че не беше голяма промяна.

- Камерън Далас! - Кам се качи при директора ни за да си вземе дипломата,о не, не и тази усмивка,  посяга към микрофона.

- Випуск 2018 оставя подарък на училището, Ади , пусни записа! - Ади? Аделайн? Запис ли чух?

Всички се обърнаха към мултимедията, о боже мой, Камерън беше вандализирал кабинета по български, и под това имам предвид - беше го съсипал, приличаше на кочина, на клипа ясно се виждаше как той и Аделайн разливат боя, течно лепило и конфети по целия кабинет.

- Госпожо Уилсън, заради незаслужените ми наказания. - няколко човека от класа се прокашляха. - Добре де, някои може и да са били заслужени, получавате този подарък от мен и класът! Завършихме! Ура! 

С това Камерън слезе при нас, оставяйки всички учители и присъстващи - изненадани.

- След това признание на господин Далас, чийто родители очевидно отново ще дават пари на училището за ремонт на класна стая, за трети път през последните два месеца, ще приветствам един от наскоро присъединилите се към класът ни ученици, а именно Шон Мендес, които се премести още в началото на тази учебна година, да каже няколко думи от името на целия випуск.

Шон се изправи, усмихна се и отиде при микрофона, боже с дрехите ни за дипломирането, изглеждаше все едно папата е дошъл да ни казва нещо.

- Здравейте на всички, родители, завършващи, не завършващи, от името на целия клас искам да кажа, благодаря на някой учители тук за това на което ни научиха,а на други ами, не е за на микрофон, нашият випуск определено не беше най - добрия, няма и да се променим за нататък най - вероятно, но мисля, че въпреки всичко това място ще ни липсва на всички ни, от името на целия випуск благодаря на тези от вас, които бяха част от нашето израстване като хора! - Шон получи бурни овации за речта си, и след речта и на директора закрихме церемонията, и пътят ни в училище свърши.

The Neighbour // s.mOnde as histórias ganham vida. Descobre agora