Hoofdstuk 4

78 11 0
                                    

-Meijke-

"MENSEN" roept Marcel als teken dat we bij hem moeten komen. Langzaam loopt iedereen naar hem toe. "Goed we gaan dus zo de dropping doen en ik zou eerst even uitleggen hoe het allemaal moet" zegt hij als hij onze aandacht heeft. "Goed er komen 5 groepen van 5 mensen, een groepje van 6" zegt hij "jullie worden allemaal ergens gedropt en jullie moeten de weg naar hier terug vinden, jullie krijgen ook een ei die jullie de hele weg heel moeten houden" zegt Katrina "er rijden 4 auto's rond met mensen, als hun jullie ontdekken zijn jullie af" nu pas valt me op dat Jan en nog een vrouw er ook staan. "Goed, de groepen zijn" verteld Marcel. "Ik wil bij jou" grinnikt Mare, ik knik. "Groep 1, Kian, Fenna, Lise, Teun en Jay" ze gaan met zijn allen bij elkaar staan. "Groep 2, Nikki, Joep, Twan, Suze en Lente" Suze en Lente laten een blij kreetje en Nikki kijkt ons dramatisch aan "Rip Nikki" grinnik ik "Oke en dan groep 3, Job, Stella" Job kreunt dramatisch en Stella rolt met haar ogen "Meijke" Mare moet lachen "bek dicht" mompel ik "Ian en Boyd" ik zucht en ga bij het groepje staan. "Quinn, Mare, Brandon, Emma en Chanel" ik begin te lachen "lekker voor je" lach ik. Mare rolt met haar ogen en gaat bij het groepje staan "en dan Bo, Eve, Daan, Brent, Blake, Noah en Marleen" allemaal krijgen we een ei in onze handen gedrukt. "Okey kom" zegt de vrouw waarvan ik de naam nog niet weet.

We lopen met haar mee naar de auto en stappen in. "We worden niet vies toch" vraagt Stella dramatisch" ik kijk naar Job omdat ik verwacht dat hij er wel wat op te zeggen heeft "tja als je niet gaat neuken wordt je ook niet vies" ik ben goed in voorspellen. Ik grinnik zacht Job stapt de auto in en ik ga achter hem aan. Uiteindelijk zit Stella voor in en ik zit op de achterbank tussen Job en Boyd in gedrukt. Happy me, kuch. "Ik wordt geplet" mompel ik, "tja je hebt geluk dat je nog naast een hotte boy zit" zegt Boyd grijnzend "ja ik ben ook blij dat Job naast me zit" grijns ik. "Ik bedoelde mij" zegt hij "oh nee jij bent niet hot" grijns ik, Job en Ian moeten allebei lachen. "Zou je anders kunnen wisselen met Ian want straks krijg ik nog bacteriën ofzo wordt ik net zo lelijk" grijns ik. Job begint super hard te lachen en Ian doet moeite om ook niet te gaan lachen.

"Oké wie houd het ei bij zich" vraag ik "ik wel" zegt Ian, ik knik en duw het ei in zijn handen "Okey Leggo" ik begin met lopen samen met Ian en Job naast mij. "Die Stella is echt verschrikkelijk" zucht Job, ik knik instemmend "auto! in de sloot" roept Job terwijl hij mijn arm vastpakt en me de sloot in trekt. "IEWL ik ga echt niet in die sloot" gilt Stella. Ik zucht diep en klim de sloot uit "komen" ik trek haar de sloot in waardoor een klein gilletje haar mond verlaat. "En bek dicht" sis ik. Ik duw mijn hoofd tegen het gras aan.

Als de auto weg is klimmen we de sloot uit "is het ei nog heel" Ian knikt. "Mooi" we lopen verder en ik heb het best gezellig met Job en Ian. Boyd en Stella daarin tegen. Zijn verschrikkelijk irritant, Stella zeurt om alles, en Boyd doet hopeloze flirt pogingen.

"Meijke heb je het koud" vraagt hij terwijl hij Ian weg duwt en naast me komt lopen "oh ja verschrikkelijk" zeg ik sarcastisch "zal ik je opwarmen" hij tilt zijn arm op die ik weer weg duw "ik heb Job" grijns ik terwijl ik me gauw tegen hem aan. "Jup en uiteindelijk krijgen niet de fuckboys maar de normale jongens de mooie meisjes" grijnst Job. Ik rol lachend met mijn ogen. "Tss jij bent een fuckboy" mompelt Boyd "ik flirt niet met andere meisjes terwijl ik een vriendin heb" grijnst Job. Boyd rolt met zijn ogen "fuck jullie" "sorry ik doe niet aan trio's tenzij het met knappe jongens is" "JE NOEMT ME NU LELIJK" roept Job "schreeuw niet zo" lach ik "je noemt me lelijk" "nee Boyd noem ik lelijk" "hou jij je bek slet" ik zucht "laat hem maar" zegt Ian. Ik rol met mijn ogen "kijk maar wel uit"

HEHEHE LEUK DIT

UHMMM IDK
XOXO MEIJKE DALLAS

You're in the game nowWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu