Hoofdstuk 7

27 3 3
                                    


"Ik had jullie toch naar je kamers gestuurd?" Zegt ze teleurgesteld, het leek wel alsof ze moest huuuiilen, ze was duidelijk aangeslagen door het tafereel wat zich eerder op de middag had afgespeeld. Meijke, Nikki en ik wisselen blikken uit, at this moment we knew we fucked up. "Dus?" Mompelt Meijke die naar de grond kijkt met over elkaar geslagen armen. "Ik lig liever niet als een koekje in bed, ik kon zo de oven in" zeg ik. Katrina begint te huilen, "waarom kunnen jullie je nou nooit een keer gedragen!" Jammert ze, "verplaats je eens in mij." Meijke gaat naast Katrina staan, ze zet haar handen in haar zij en begint te nep huilen, "waarom kunnen jullie nou nooit een keer normaal doen!" Schreeuwt ze met een hoge piepstem. "En nu is het afgelopen stelletje tuthola's!" Marcel komt stampend de dames douches binnen. "Iel, waarom ben jij in de meisjes douche?" Nikkie kijkt hem aan alsof hij zonet een koe heeft geslacht voor haar neus. Marcel stapt op Nikki af en strijkt haar haar achter haar oor, Nikki deinst naar achter. "Viespeuk" kan ze nog net uitbrengen als hij haar bij haar keel vastgrijpt. Vol hartstocht drukt Marcel zijn lippen op die van haar. "Wat is dit voor SM shit" zegt Meijke, "don't settle for less" voegt Mare eraan toe. Marcel kijkt ons strak aan en in een keer veranderd Katrina in een clone van Marcel met twee hoofden. Meijke en ik zijn sprakeloos, Nikki trouwens ook want die krijgt geen lucht meer. Marcel 2.0 komt af op meijke en mij en grijpt met beide armen naar onze kelen. Omdat hij twee hoofden heeft kan hij ons beide zoenen, en doet dat dan ook alsof zijn leven er vanaf hangt. Ik mag niet zeuren, hij zoent goed. Ik hoor Meijke mompelen, "dit is echt het BESTE wat me ooit is overkomen!!" 

Ik schrik wakker en hap adem,  ik hoest en er komt water uit mijn mond. Toch proef ik Marcel zijn speeksel terug in de bacillen in mijn mond. "Dat was echt de beste zoen ooit!" Schreeuw ik hardop. "Wat?" Schreeuwt iemand die naast mijn bed staat, ik draai bij en zie dat het Meijke is. "Wat is er gebeurd?" Vraag ik. "Je bent bijna verdronken in de douche", "wat een horror verhaal" zeg ik vol afschuw. "Dit boek valt ook niet voor niets in de categorie horror" "boek?" vraag ik, "Laat maar" zegt Nikki een beetje geërgerd 

De avond is aangebroken en we staan met de complete groep op het oude voetbalveld. Ik lach met Meijke om het feit dat ik bijna was verdronken in de douche, iedereen maakt me nu belachelijk. "Horen makrelen niet thuis in het water?" Zegt Boyd. Chanel komt aanlopen en haalt overduidelijk haar neus een paar keer op, "wat ruik ik?" "VIS!!" Roept Meijke. "Nou ik denk dat de geur snel verdwijnt als Chanel een keer haar benen dicht kan houden" lach ik. 

Mijn comeback wordt onderbroken door een lage mannen stem die door de valse, oude luidsprekers klinkt. "You're in the game now" Ik grinnik zachtjes, wat is dit voor een domme grap. "Welk spel? Let's go fishing?" Vraagt Job. 

"Nee, het spel waarin jullie allemaal, stuk voor stuk vermoord worden, rawr." Antwoord de man door de speakers. 

Ik kijk rond en zie dat de helft van de groep in paniek is geraakt en de andere helft lijkt het net zoals mij grappig te vinden. "Comedian" roept Brent.

Een harde knal vult het sportveld dat vervolgd wordt door een schreeuw. Ik kijk richting het geschreeuw en zie Brent in elkaar zakken.

Chanel begint hard te gillen en wordt getroost door Boyd. "26 players now" komt er weer krakend uit de luidsprekers. "Wat is dit?" vraag ik trillend. "Ik weet het niet" mompelt Meijke. Ik kijk naar Nikki die zelfverzekerd voor haar uit staart. "Rustig maar het komt allemaal goed" zegt ze gerustellend. Ik knik voorzichtig.

"Zou mijn droom dan een teken zijn geweest? Kon ik dit voorkomen?" Zeg ik per ongeluk hardop. "Welke droom?" Vraagt Meijke vlug, ik schudt mijn hoofd maar zie dan Marcel 2.0. 

Met drie hoofden. 

Marcel

3

.

0

You're in the game nowWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu