Hoofdstuk 9

31 2 3
                                    


Dit probleem moest opgelost, en er was maar een persoon die dit probleem kon oplossen. Marrek. Ik pakte mijn glitter uitklap telefoon en toetste zijn nummer. ' ai ai ai jou liefde stopt de tijd ' geschrokken we naar Marcel ' GA JE VREEMD ' Marcel schudde zijn hoofd, opeens begon hij heel snel rondjes te draaien. En toen... daar was Marrek. 

De doodste stilte werdt verpest door hard geschreeuw ' Meijke je dacht toch niet dat je zonder ons kon gaan kechen met Marcel???!!' daar waren berends botje en kleine schrijver ( en ja ze was echt klein, ze was een dwerg, net Roel van Velzen) Ofwel Mahrrit en Emmie. "OMG zijn dat Berends Botje en Roel van Velzen?!" Schreeuwt Chanel, "ik heet gewoon kleine schrijver hoor" zegt ze arrogant. In een keer begint Berends Botje te zingen: "Berend Botje ging uit varen" in een keer zit berends in een boot, en het water staat tot me enkels. "Is pussyjuice" zegt Roel van Velzen die tot en met zn nek aan het water staat. "Huh hoe kan dat?" De zon komt langzaam op en een oranje gloed schijnt op onze gezichten. "Waarom ben ik niet uitgenodigd op deze meeting?" Vraagt Shxwnsbaby, "En waarom pak je de zin van broccoli af?" Vraagt Roel. "Omdat ik Shawn's baby ben, ik weet namelijk dat broccolli dat ook wil zijn. Maar wij weten toch allemaal" ondertussen kijkt ze iedereen aan "dat IK Shawn zijn baby ben?" En iedereen knikt, behlave Mare. "Wie denk je wel niet dat je bent?!" "Shawn's baby, dat zeg ik toch net" snauwt zet. Mare en Nico raken verstrikt in een verhitte discussie over wie Shawn als eigendom bezit. Opeens zegt AmberBrendt, "oh, dus jullile kunnen wel een discussie beginnen over Shawn terwijl ik hier toch echt het hoofdonderwerp ben. Volgens zit geen van jullie hier opgescheept met een lul." 

Het valt stil. 

In een keer stapt Marrek naar voren "alleen een ware liefdeskus zal haar terugbrengen als pegasus." Zegt hij zelfverzekerd. "Ga dan.." zegt Berends Botje. Roel van Velzen geeft hem een duw, al komt hij niet ver vooruit, Roel is tevens klein. Aarzelend komt Marrek dichterbij Amber, hij begint te trillen "ik heb nog nooit gezoend, ik heb daar geen tijd voor ik moet altijd beunen." Toch zet hij door, als hun lippen elkaar bijna raken haalt Meijke uit met haar hand. die komt terecht op zijn wang en laat een rode afdruk achter. "DIT IS FOUT!" Schreeuwt ze, Marrek kijkt verschrikt op van Meijke's agressieve gedrag. "Ze laat eindelijk haar ware aard zien" zegt Mare. "Marrek is niet haar ware liefde, het kan maar een iemand zijn, een pool net zoals maan" "MILOES!" Roept Berends Botje. 

En zo begon de zoektocht, naar de poolse Miloes

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: May 12, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

You're in the game nowWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu