Hoofdstuk 8

19 3 3
                                    

Marcel 3.0 was nog knapper dan Marcel 2.0, #upgrade. Ik was benieuwd of hij ook zo goed kon kussen. Er was maar een manier om er achter te komen. 'Zie jij wat ik zie' vraagt Mare. ' Ik zie alleen maar VIS ' Mare schud heldhaftig haar hoofd ' nee Marcel 3.0 ' natuurlijk zag ik hem, mijn droom man met wel drie hoofden. Nu kon ik makkelijk delen met Mare en Nikki, zou hij ook drie worsten hebben? Nee dat is geen maagdelijke gedachte, dat mag ik niet denken.

Marcel zat op een drie hoofdige cetaur. Met het gezicht van Katrina????????? 'Wie denkt ze wel niet dat ze is' roept Mare ' hij is al van mij' opeens komt een poolse Maan uit de grond. Ze begint te zingen. 'Hij is van mij, hij zegt dat ik alles voor hem ben' wilt Maan Marcel ook?? Mare begint mee te zingen 'dat ik hem het alle beste ken' toen kwam de nieuwe K3 ook uit de grond ' 10000 luchtballonnen' hier kon ik niet naar luisteren. Ik wou dat ik die grond in kon springen. I stan the old K3. Opeens horen we een knal en verdwijnen Maan & K3.

(Dit is Poolse Maan)

'Hoop dat jullie genoten hebben van de reclame, we zijn weer terug

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Hoop dat jullie genoten hebben van de reclame, we zijn weer terug. Still 26 players left'

'Zitten we in een..... programma?????' 'IK HEB ALTIJD AL MEE WILLEN DOEN AAN KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS MAG IK KYLIE ZIJN' roept Stella. 'Neehee een boeeeek' zucht Nikki terwijl ze haar ogen rolt.

Marcel stapt van centaur Katrina af en komt op ons af lopen ' ik heb jullie gemist meisjes ' zegt Marcel terwijl hij ons in een knuffel trekt. Ik hoor een jaloerse piep van Chanel. Trots sla ik mijn armen om Marcel heen. Mijn man.

Opeens kwam pegasus uit de lucht vliegen, het maanlicht weerkaaste op haar glinsterende hoorn. ' Dit moet wel miss glitters zijn' schreeuw ik ' miss.glitters??????' vraagt Job verward.

' JA! Amber '

' Ik heb je zo gemist ' zeg ik terwijl ik een aai over haar mooie witte mannen geef. ' Ik jou oook xqueendallas' ze draait haar hoofd bij naar Mare ' en wie is deze flamingo ' 'xprinsesmendesx' zegt Mare ' wow ik had je bijna niet herkend met dat roze haar, wat ben je groot geworden'

' Wat kom je doen ' vraagt Chanel terwijl ze haar neus ophaald naar miss.glitters.

Pegasus miss.glitters loopt naar de dode Brent en steekt haar glitter hoorn in zijn mond. ' Zuigen trut ' roept miss.glitters. Ik zie Brent zuigen en opeens..............

LEEFT HIJ WEER

Heeresen uit de dood.

' Huh waar is mijn mooie pegasus lichaam ??? '

Wat? Is brent nu..... miss.glitters.

You're in the game nowWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu