15

7.9K 442 102
                                    

Sabah Sae Jin'in alarmı yüzünden yataktan düşmüştüm. Bu nasıl alarmdı?!

Min ji ve ben Sae Jin'e saydırarak hazırlanmıştık. Üniversitenin ilk günü, çok heyecanlıydık. Bu heyecanımın diğer nedeni de Jungkook 'tu. 4 arkadaştan bahsetmişti. İnstagram hesabına baktığımda iki erkek ve iki kızla takıldığını gördüm. Kızlardan biri sevgilisi olabilir miydi acaba?

Üniversiteye girdiğimizde çeşit çeşit insan gördük. İşlemleri halledip 2 arkadaşımızla buluşmaya gittik.

Yoongi ve Hoseok banklarda oturmuş etrafı inceliyorlardı. Sae Jin gidip Yoongi'yi korkuttu ama korkmadı. Onun yerine Hoseok çığlık attı. Bu çocuk neden bu kadar korkaktı ki?

Yoongi ve Hoseok ile lisede tanışmıştım. Yoongi ne kadar umursamaz görünse de konu arkadaşları olduğunda aşırı korumacı ve yardımcıydı. Rap yapıyordu, ayriyetten besteleri vardı ve o bu konuda harikaydı.

Hoseok ise hep neşeli, pozitif biriydi. Dans konusunda muhteşemdi. O da rap yapıyordu.  Yoongi kadar olmasa da o da beste yapıyordu.

Birsürü kızın çember oluşturduğunu gördüm. Merak ettim. Diğerleri de merak etmişti. Çemberin açılması ile kimin etrafında olduklarını görmemiz uzun sürmemişti. Kim Seok Jin, kısaca Jin. Yani abim olan Jin ve yanında en yakın arkadaşı olan, ayriyetten kuzenim olan Kim Namjoon'undu.

Bize doğru geldiler ve bana sarıldılar. Etraftakiler anlamamış bir şekilde bakıyorlardı.

''Aigoo~ Kardeşim büyümüşte Üniversiteli mi olmuş? ''

Deyip saçlarımı karıştırdı.

''Daha geçen bu onu yanımıza almıyoruz diye ağlamıyor muydu? ''

Dedi Namjoon. Ters ters baktım. İşleri olduğu için gitmiştiler. Telefonuma gelen bildirim ile etrafa bakındım, bildirim İnstagram' dan geliyordu yani Jungkook'tan. Nerede olduğumu sormuştu. Daha sonra bana tam şu an bulunduğum yerde olduğunu söylemişti. Etrafıma bakındım, bakındım,bakındım...

''Yu Jin? ''

Adımın seslenilmesi ile arkama döndüm ve onu gördüm. Büyümüştü.

Yüzi aynıydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yüzi aynıydı. Vücudu belirginleşmişti artık. Bana gülümsedi,gülümsemesi değişmemişti hala aynı tavşan.

Bana doğru geldi ve sarıldı. Kalbimi hissetmiyordum. Onu cidden özlemiştim ama kırgındımda. Ani bir şekilde ben de kollarımı doladım ona. Kollarını çekip

''Seni tekrar görmek çok güzel, çocukluk arkadaşım. Seni özledim. ''

Seni tekrar görmek çok güzel, çocukluk aşkım. Seni özledim...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Geç bölüm attım buna. Umarım bu hikayemi beğenirsiniz. Tatile gireceğimiz için artık yazarım diye düşünüyorum. Umarım beğenmişsinizdir.
Not:Aşağıdaki Yu Jin' in giydikleri. Resimdeki kişi Yu Jin değildir.

So Long ♡~Jeon Jungkook Where stories live. Discover now