7 | Arkadaş

9.1K 893 297
                                    

Multimedya: Justin Bieber ft. Dj Snake ~ Let me love you
Multimedya fotoğraf: Anthony'nin evi

Merhaba güzel dostlarım!
Sizleri yeni bölümle başbaşa bırakmadan önce bu bölüm bolca yorum istediğimi belirteyim😁 Hepinizi seviyor, iyi tatiller diliyorum.

Instagram: t.y.mazer

~~~

Kurşun kalemi bir kez daha kağıda vurduktan sonra dudaklarıma götürüp hafifçe dişledim ve o kısık iç gıcıklayıcı ezilme sesini tekrar duydum. Bu işlemi belki de yarım saattir tekrarlıyordum ve kalemin üst tarafı tanınmayacak haldeydi. Önümdeki küçük not defterine baktım.

17 Ocak Salı – Yapacaklar Listesi

1- Anthony
2- Anthony Howard?
3- İş gezisi?

Pekala, kafamın pek de yerinde olduğu söylenemezdi ve bu karışıklık hali daha önce iş yerinde hiç başıma gelmemişti. Avuç içimi alnıma bastırdıktan sonra bir kaç saniye gözlerimi kapadım ancak yanımda hissettiğim hareketlenmeyle anında gözlerimi açarak not defterinin üzerini kapamaya çalıştım.

"Ne yapıyorsun" dedi yanıbaşımda ayakta duran Henry.

"Hiç" diyerek belli belirsiz cevap verdiğimde, bir sandalye çekerek yanıma oturdu.

"Bu kadar düşünceli görünmek sana göre değil, Del. İstatistiklere göre sabah istenen proje raporunu bir saat öncesine kadar teslim etmen gerekiyordu."

Gözlerimi devirerek omzuna küçük bir yumruk attım.

"Hangi istatistikten bahsettiğini öğrenmek istediğime emin değilim."

"Elbette Delilah Hazel istastiklerinden bahsediyorum."

"Hımm bir tane daha söyleyeyim." dedi düşünür gibi yaparak.  "Mesela iki senede edinen erkek arkadaş sayısı sıfır."

"Buna ne dersin?" diye sırıtınca yüzümü buruşturdum ve sadece dudaklarımı kıpırdatarak sessiz bir şekilde "def ol" diye söylendim.

Gülüşünden ödün vermeyerek ayağa kalktı "beni sevdiğini biliyorum Del, hadi sen de itiraf et artık" dediğinde tüm ofisle beraber gülmeye başladı. Sabit ifademi bozmadan olumsuz anlamda başımı salladım. Kafam Henry'nin şakalarına bile gülemeyecek kadar meşguldü.

Saatin yemek vaktine yaklaştığını görünce, sonuçsuz çabalarımı bir kenara bırakarak, internet tarayıcısını açtım ve haberlere bakınmaya başladım.

Ekonomi ve siyaset başlıklarını geçtikten sonra iş dünyası haberlerine göz gezdirdim. Bir süre sonra dikkatimi çeken başlık kalp atışlarımın da hızlanmasına neden olmuştu.

"Matthis Projects'in CEO'su yeni bir projeye imza için Dubai'de."

Ah, demek gerçekten iş gezisindeydi. Gözlerim mavi takım elbisesi içinde, imza atmak için dosyaya eğilmiş bir şekilde duran Anthony'ye kaydı. Her zamanki gibi oldukça şık ve etkileyici görünüyordu. İmzayı atarken yüzüne ciddiyet hakim olmuştu ancak bir sonraki fotoğrafta, ortaklarıyla el şıkışırken, parıltılı gülümsemesi ifadesine tamamen yayılmıştı. İçimde, bir şeylerin kaynamaya başladığını hissettim.  Haberin devamını okuyamadan, haberle ilinti bir magazin başlığının sayfanın altında  yanıp söndüğünü görünce, merakıma yenik düşerek linke tıkladım.

"Anthony Howard, Melanie Willey'den ayrıldı mı? Uzun zamandır her davette birlikte görüntülenen çiftin, Matthis Projects'in yeni yıl balosunu ayrı ayrı terk ettikleri gözümüzden kaçmadığı gibi, Dubai gezisine tek giden Anthony Howard akıllarda soru işareti bıraktı."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 04, 2022 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Delilah'ın 3 RengiWhere stories live. Discover now