Capitolul XXX

1.6K 127 0
                                    

ATENŢIE! CONŢINUT CU SCENE SEXUALE EXPLICITE! CITIŢI PE PROPRIE RĂSPUNDERE!

-Nu!Te rog, nu! Am ţipat încercând să scap, dar braţele sale m-au aruncat din nou în pat şi s-a pus peste mine.

De când am ajuns la han Adrian şi-a îndeplinit promisiunea. Nu aş fi crezut că poate fi aşa animalic şi crud. Aproape că nu mai îmi simt şoldurile.

-Promiţi că inchei războiul? M-a întrebat.

-Da! Am ţipat.

-Bine,dar mai ai nevoie de încă o corecţie. A spus şi din nou degetele sale s-au năpustit pe talia mea. A început iar să mă gâdile în timp ce eu râd şi mă zbat în braţele sale.

-Gata,voi fi cuminte. Am spus printre râsete.

-Promiţi? S-a oprit un moment.

-Da. Am spus şi s-a pus lângă mine. Am răsuflat uşurată. Şi-a înfăşurat braţul în jurul meu.

-Te iubesc! A spus şi mi-a sărutat creştetul.

-Şi eu te iubesc! I-am răspuns. Scuze că sunt aşa încăpăţânată!

-Nu, iubito! Nu trebuie să îţi cer scuze. Te iubesc aşa cum eşti încăpăţânată, copilăroasă, naivă. Iubesc totul la tine! Dar uneori mă disperi, iubito. Şi cine ar fi zis că poţi fi aşa de obraznică. A spus şi m-a ciupit de fund.

-Au. Am spus şi aproape că am sărit din pat.

-Dar mi-a plăcut. Mi-a șoptit la ureche provocându-mi un fior în tot corpul. Mi-am aplecat capul ruşinată.

-Nu trebuie să te ruşinezi. A spus şi mi-a ridicat capul lăsându-mi un sărut pe buze. I-am zâmbit şi m-a ridicat în fund.

-De ce nu ai vrut să o facem atunci? Am intrebat privind cerul instelat prin geamul camerei. Poate nu mă mai vrea pentru că l-am lăsat atâta timp să aştepte. S-a ridicat lângă mine şi şi mi-a îndreptat capul spre el.

-Ţi-am spus, vreau să o facem când eşti pregătită, nu într-un moment de nebunie ca după să regreţi. A spus apropriindu-si capul de al meu. Respiraţia sa se simţea ca o briză caldă peste busele mele, mi-am trecut limba peste buze. Dar îţi jur, Jolanne, dacă mă mai aprinzi aşa, voi face dragoste cu tine până nu mai poţi oriunde am fi. Mi-am muşcat buza de jos la cuvintele sale care păreau o ameninţare menită să mă sperie, dar mă excita mai rău.

M-am ridicat din pat şi el a rămas şocat. Am prins bretelele cămăşi de noapte şi am dat-o şos socandu-l mai tare.

-Eu vreau, Adrian, dar dacă tu... Nu am terminat de spus propoziţia caci el a sărit din pat năpustindu-se asupra buzelor mele. Mi-a prins coapsele şi m-a ridicat în braţele sale fără să întrerupă sărutul flămând. M-a aşezat pe pat cu el deasupra mea. Degetele mele stângace au început să îi descheie cămaşa ce părea să fie impotriva noastră. Intr-un final, Adrian enervat a rupt cămaşa de pe el.

-Ce vei face mâine fără ea? Am întrebat printre sărutări.

-Voi umbla dezbrăcat. A spus hotărât şi a afundat mai tare sărutul. Mi-am înfipt degetele în părului făcându-l să geamă în gura mea. I-am masat ceafa în timp ce el cobora cu sărutări pe gâtul meu. Şi-a infipt dinţi pe o mică parte din piele, iar apoi a lins rana şi a supt-o. A continuat aşa cu mici sărutări. I-am ghidat capul spre mine pentru a-l săruta. Mi-a muşcat buza şi mi-a prins mâinile deasupra capului continuând să coboare cu săriturile. Când a ajuns la sâni mei mi-a eliberat braţele şi mi-a prins sâni în mâinile sale masandu-i. A sărutat portiunea dintre ei, şi-a plimbat limba peste sfârcul drept. Am tremurat de plăcere. A început să îmi sugă sfârcul, eu simţind senzaţii noi în tot corpul. La sfârşit l-a muşcat şi a repetat aceleaşi mişcări cu celălalt sfârc. A continuat să mă sărute pe abdomen până la feminitatea mea. Si-a băgat mâna între picioarele mele pentru a le despărţi lăsându-mă năucită. M-a sărutat în cea mai intimă zonă a mea şi a trasat lini de-alungul ei. Am gemut de plăcere şi mi-am arcuit spatele. Mi-a sărutat şi picioarele până la glezne, apoi a revenit la buzele mele pe care le-a răsfăţat.

-Eşti doar a mea, Jolanne! A spus când a oprit sărutul. Vrei să te fac a mea? Să fac dragoste cu tine? M-a întrebat ca în prima noaptea ,iar eu am dat din cap aprobator. A continuat cu sărutări pe gâtul meu. Mi-am încolăcit picioarele în jurul său lipindu-mi feminitatea de bărbăţia sa. El a gemut. Mi-am frecat feminitatea de bărbăţia lui făcându-l să geamă mai tare. Dacă înainte avea atitudinea dominantă, acum se topea sub atingerile mele. Mi-am strecurat mâna în pantaloni săi surprinzându-l. Nu sunt aceaşi fetiţa timidă de la început. Mi-am plimbat palma pe bărbăţia sa.

-Te vreau, Adrian! Vreau să faci dragoste cu mine! I-am şoptit răguşit. Acesta s-a ridicat şi şi-a aruncat pantaloni venind peste mine. A continuat să mă sărute, iar eu i-am strâns părul în mâna mea. Si-a pus bărbăţia la intrarea mea şi a frecat-o puţin de feminitatea mea vrând să mă tachineze. Am gemut nerăbdătoare, iar el a intrat în mine câte puţin până m-a umplut în întregime. A făcut mişcări crescătoare înăuntrul meu până ce a ajuns la un ritm alert. Mi-am ridicat şoldurile pentru a putea să mă simtă mai bine. Cu fiecare mişcare a sa corpul meu vibra de placere ajungând un întreg .

-Te iubesc! Mi-a şoptit şi amândoi am ajuns pe culmile plăceri. A gemut şi s-a lăsat obosit lângă mine. M-a tras la pieptul lui şi ne-a acoperit cu o pătură.

-Uitasem cum se simte raiul! A spus sarutandu-mi creştetul. Am zâmbit şi mi-a lăsat mâna pe pieptul său. Eram istovită, dar atât de fericită că ne-am unit trupurile intr-unul.

-Noapte bună, frumoasa mea!

-Noapte bună, Adrian! Am spus şi m-am lăsat dusă în lumea viselor.

Pasăre De NoapteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum