Natalis

19 5 0
                                    

Wat is Natalis?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wat is Natalis?

Kerst kennen we allemaal wel. We denkend an vaak aan sneeuw, gezelligheid, cadeautjes, kerstbomen en niet te vergeten: onze kerstman. Echter heeft de planeet Raytis ook zo'n gelijkwaardig feest. Dit feest wordt Natalis genoemd.

Wat voor veranderingen geeft dit thema aan het profiel?

Ten eerste laat het thema het uiterlijk van het profiel veranderen. Zo zien de boeken er net wat anders uit, maar is ook de banner en de profielfoto anders. Alles wordt weer geheel "normaal" zodra Natalis is afgelopen.

Wanneer is Natalis?

Vanaf 12 december tot en met 5 januari zal het profiel geheel in het teken van Natalis staan. De data voor dit thema, maar ook andere thema's staan ook in de bio van dit account.

Wat is Killydag?

Natalis is een feestelijke periode, maar waar het uiteindelijk echt om gaat is Killydag. Dit is in de laatste week van Natalis (1 januari). Op deze dag vieren ze niet alleen de jaarwisseling, maar ook de wisseling van kind naar volwassene. Dit doen Raya's met een sterk drankje genaamd Killy. Vandaar ook de naam Killydag.

Killydag is ook de dag waar winnaars van de Natalis challenge worden gemeld en de schrijfspecial wordt gepubliceerd.

Wat kan jij doen op Natalis?

We hebben voor de lezers ook tijdelijke challenges die alleen tijdens Natalis gelden. Er zijn twee challenges:

- een brief naar koningin Morgan (50-200 woorden)

Op Raytis kent niemand de kerstman of een kerstboom. Schrijf een persoonlijke brief naar koningin Morgan om te vertellen waarom aardse tradities ook op Raytis moeten voorkomen. Meer informatie over Raytis' tradities tijdens Natalis is in het volgende hoofdstuk te lezen.

- Zelf Natalis beleven (200-2000 woorden)

In deze challenge ben je zelf een Raya die Natalis beleefd. Wie weet kom je wel de koningin tegen of een paar interviewers. Misschien drink je voor de eerste keer Killy en word je stomdronken. Meer informatie over Raytis' tradities tijdens Natalis is in het volgende hoofdstuk te lezen.

Natuurlijk gaat dit ook gepaard met prijzen! Sowieso zal iedereen die meedoet een sticker krijgen op zijn/haar boek, maar de winnaar krijgt een shout-out op het profiel en een interview! Dit interview is te lezen in Raytis Interviews. Het is ook mogelijk om je stukje te sturen naar planetraytis@gmail.com

Raytis SpecialsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu