Litiria

40 7 15
                                    

Wat is Litiria?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Wat is Litiria?

Net als bij kerst, heeft Raytis ook een buitenaardse vorm van Pasen. Een erg belangrijk aspect in Litiria is de Litiriaboom. Daar is het feest dan ook naar vernoemd.

Wat voor veranderingen geeft dit thema aan het profiel?

Net als bij Natalis zal het profiel er anders uit zien. De graphics zijn natuurlijk wel anders dan bij Natalis en zal geheel in het litiriasfeer zijn.

Wanneer is Litiria?

Anders dan bij Pasen zijn er voor Litiria wel vaste data. Elk jaar zal het feest worden gevierd van 9 april tot 9 mei.

Wat kan jij doen tijdens Litiria?

Er komt een wedstrijd die alleen tijdens Litiria wordt gehouden. Natuurlijk zullen de opdrachten dan ook geheel in dat thema worden gebracht. Je kan je vanaf nu inschrijven en hebt tot 10 mei. De plekken om je in te schrijven zijn hier in de inbox of in het boek waar de wedstrijd in wordt gehouden. Dit boek heet: Litiria wedstrijd.

Er is ook weer een challenge die opnieuw alleen tijdens dit thema geldt.

- Zelf Litiria beleven (400-2000 woorden)

Hierin kan je zelf beschrijven hoe het is om op Raytis rond te lopen en het vrolijke feest te vieren. Een uitgebreid verslag over de tradities en het verhaal van Litiria zijn in de volgende hoofdstukken te lezen. Je stukje kan je opsturen via het e-mailadres planetraytis

Natuurlijk gaat dit opnieuw weer gepaard met prijzen! Je krijgt een sticker op je boek, maar de winnaar zal ook een shout-out en een interview krijgen. Dit interview zal te lezen zijn in Raytis Interviews.

Raytis SpecialsWhere stories live. Discover now