13. BÖLÜM

86 3 0
                                    

Kitabı alıp evden çıkmaya çalışıyordum. Ev yıkılmaya başlamıştı. Merdivenlerden zorlukla inip kapıdan çıktım. Ormana doğru koştum. Arkama baktığımda ev yıkılmış toz bulutu olmuştu. Şimdi ne yapacaktım? Nereye gidicektim?

Koşmaktan çok yorulmustum. Biraz dinlenmek için yere oturdum. Kitabin kapağını açtım.  İçinde inanılmaz bilgiler,resimler vardı. Kitapta bir sürü yazilar yazıyordu.  Bir bölümünde "Musallat olan ruhtan kurtulma ayeti" işte aradığımı buldum! Çok değişik yazıyordu. Nasıl okuyacaktim bunu?  Zorlukla okumaya başladım....
...
...
...
...
...
Ve sagimda annemi,solumda babamın ruhunu, karşımda lanetli ruh belirdi. Etrafımızda bir sürü ruh mezarından kalkıp adeta bir kalkan yaptı. 3'üde bana bakıyordu. Son cümleyi bağırarak söyledim ve hepsi Yok oldu. Galiba ilk defa bir işi doğru düzgün yaptim.

Herşey bitti. Orman da tek başıma kalakalmistim. Etrafima bakindim deminkilerden eser yoktu. Saat 05:48'di.

Evin yolunu tuttum. Bizim sokağa geldim. Evin kapısı açıktı. İçeri girmeye korkuyordum. Ya herşey düzelmediyse? Bu eve en son geldiğimde babam ölü anneminde içine ruh kaçmıştı. Ruh onu ele geçirip öldürmüştü. Hala iceridelerse?

Kapıyı açtım. Bir adım attım ve içeriyi süzdüm. Ev eskisi gibiydi. Peki ya annemle babam ? Onlar hala yasiyormuydu?

Evi aradım taradim ama yoklardi. Koltuğa oturdum ve hüngür hüngür ağlamaya başladım. Onlar onlar ölmüşlerdi. Ya da hala yasiyorlar. Peki neredeler? Tekrar ormanami gidicektim? Ormanda o evde yok artık. Neredeler peki?

Aklımda bir sürü soru...
_________________________________
OYLARINİZİ BEKLİYORUM..😇

ORMANDAKİ EV-TAMAMLANDI-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu