❤2❤

1K 52 4
                                    

Cassie ii lipi atunci,cu un aer matern,hartia cu numele pe rochia de matase

-Ne faci sa ne fie rusine Perrie.Uita-te la rochia asta ,spune ea plimbandu-si privirea prietenoasa asupra siluetei zvelte a lui Perrie,trecand peste centura lata cu catarama foarte mare din arama si peste pantofii din piele de tipar care se asortau cu poseta . De la Neiman-MARCUS? In fond,intodeauna ne-ai facut pe toate celelalte sa aratam ca si cum ar fi trebuit sa ne ducem acasa sa sa o luam de la capat.

-Ar fi trebui sa vin in blugi?

Cassie o batu usor pe brat

-Scumpo,clasa nu are nicio legatura cu hainele.Ai arata splendid si intr-un sac ,zise ea,dupa care o intreaba soptit :L-ai mai vazut?

Perrie isi umezi buzele si se uita in alta parte .

-Pe cine?

-Eh,la naiba ,Perrie.Sti foarte bine pe cine.Pe Harry.

Gata.Trecuse.Acum nu mai avea de ce sa ii fie groaza.

De saptamani intregi de cand primise scrisoarea de la Jessica ,in care aceasta o instiinta in legatura cu intalnirea dupa zece ani cu colegii de clasa,ii fusese groaza de momentul cand ii va auzi numele rostit intia oara.Ei bine supravietuise.Organele ei vitale se tulburara putin inainte sa-si regaseasca locul,dar ea mai statea inca in picioare,mai respira .Ce-i drept cam agitat ,dar respira

-Harry?Nu,nu l-am vazut de....Pai ,stai sa ma gandesc ..sa tot fie vreo zece ani.Vine si el?

-Presedintele clasei? Starul nostru? Bineinteles ca vine.El se ocupa de tot ce se intampla in Hardwick. Un adevarat stalp al comunitatii.M-a ajutat sa ii instintez pe toata lumea.

Mana tremuratoare a lui Perrie isi gasi drum spre medalionul de aur de la gat

-Ce mai face?

-Vrei sa spui cum mai arata,nu?zise aceasta razand cu subinteles . Hai sa zicem asa. L-am prevenit pe Ethan ca nu exista decat 3 barbati in lume cu care as petrece o noapte,riscand astfel zece ani de casnicie fericita . Zac Efron si Justin Bieber sunt doi dintre acestia .
~EDITAT~

Dupa Zece Ani #Wattys2016Where stories live. Discover now