❤5❤

646 43 0
                                    

Ridicand palma, o duse la gura, lua o inghititura,dupa care, privind-o arzator pe Perrie, ii dadu sticla Sarei, care statea bosumfata. Ca un animal de prada care se pregateste sa-si devoreze cina, traversa ringul de dans oprindu-se la cativa centimetri in fata ei.

-Dansezi, Perrie ?

-Cred ca nu am de ales.

-Exact. N-ai de ales. Toata lumea ne priveste. . N-ai putea s-o stergi nici daca ai vrea. Era o provocare obraznica, pe care nu o putea refuza. Isi ridica barbia putin si hotararea ii aduse scantei in ochii aurii. Harry observa transformarea si un zambet satisfacut ii ridica usor coltul gurii. Desfacu bratele si ea pasi intre ele. Toti izbucnira in aplauze.

- Asa, Perrie ,asa Harry auzi ea vocea patrunzatoare a prietenei lor Cassie  . Au fost supusi fluieraturilor, suieraturilor sichiuiturilor cand Harry o trase mai aproape strangand-o in brate cu fermitate. O tinea ca pe vremuri, cu ambele brate stranse in jurul mijlocului ei. Ea nu putea decat sa-si asezemainile pe umerii lui.

- Sarah ne priveste.

- Cui ii pasa ?

- Ei ii va pasa. Ma tii prea strans.

Este un dans lent. Ea ii simtea rasuflarea in par. Simtea totul. De parca ar fi fost adormite ani de zile, simturile ei se trezira acum cu o dorinta intensa de a trai tot ce pierdusera.Se simtea delicios de nesabuita si stia ca privirea ii era provocatoare cand se uit la el.

- Tu ai vrut sa fie un dans lent?

-Da.

- De ce?

- Ce intrebare, Perrie . Nu se putu apropia si mai mult fiindca se atingeau deja peste tot. El, totusi, se lipi de ea si mai tare.

-Ca sa te pot tine in brate. Sa vad daca te-ai schimbat.

- Iti amintesti?

- Imi amintesc. .

- Si?

- Sunt unele schimbari ici si colo.

- Unde si unde? intreba ea zambind cu subinteles.

- Aici si aici, spuse el si privirea ii alunec de la un san la altul. Modestia ii alunga zambetul.

-Ah. Un chicotit gros razbatu din pieptul lui.

-Stanjenita?

-Niciodata nu mi-ai vorbit astfel.

- Ah, pe atunci eram un pusti cu palmele asudate. Acum,insa, sunt barbat in toat firea si pot sa spun exact ceea ce-mi trece prin cap, spuse el strangand-o in joaca. Sunt impresionat de felul cum te- ai maturizat.

-N-o s-o ajungi niciodata pe Cassie . El incepu sa rada.

-Bietul Ethan . O sa traiasc toata viata stiind ca toti baietii din clasa au facut pe dracu-n patru ca s-o atinga pe nevasta-sa.

- Si tu ai vrut?

-Ce anume?

-S-o atingi.

-Cred ca am incercat o data , dar ea mi-a dat una in cap incat am vazut stele verzi o saptamana intreaga si pe urma n-am mai avut curajul sa mai incerc. Mai venisera si alte perechi pe ringul de dans, asa ca ei nu mai atrageau atat de mult atentia. Isi zambira, dar zambetul lui Harry se stinse cand o privi cu ochii sai fierbinti.

.-Arati bine, Perrie

-Multumesc.

-Nu mai spune asta, sopti el furios. Nu-ti fac niste complimente formale. stii foarte bine ca esti la fel de frumoasaca intotdeauna. Ba chiar mai frumoasa. si mai stii, de asemenea, ca aceasta frumusete deosebita ma atrage extrem de mult. Ca pentru a-i arata cat de mult, bratele lui o stransera inca putin. Pulpele li se unira, abdomenele li se lipira unul de altul,iar soldurile li se atinsera .Sanii ei se strivira de pieptul lui tare
~ EDITAT ~

Dupa Zece Ani #Wattys2016Where stories live. Discover now