❤6❤

654 42 0
                                    

Muzica inceta. Ea incerca sa se desprinda din imbratisarea lui, dar el nu o lasa.

- Harry , muzica, spuse ea cu rasuflarea taiata, evitandu-i privirea de teama sa nu o parjoleasca.

-O sa inceapa din nou.

-Bine, dar fata cu care ai venit , ii reaminti ea cu un glas stins in timp ce acordurile unei alte melodii lente umplura incaperea.

-O sa astepte.

-Esti sigur?

-Nu. Numai ca putin imi pasa daca n-o face.

-Nu-i ceva foarte magulitor din partea ta. El pufni batjocoritor.

- Daca Sarah considera ca se distreaza bine, poate fi inchiriata pentru noapte.

-In astfel de relatii esti cu femeile acum?

-Bineinteles. Dragute si fara complicatii. Ce am de pierdut?

-Respectul de sine. El rase cu asprime, dar in ochii care o priveau patrunzator nu era nici un pic de umor.

- Mi-am pierdut de mult respectul de sine, Perrie . De cand tu...

-Te rog, Harry, nu. Felul in care ea ii rosti numele ii risipi furia. Acest lucru, impreuna cu modul in care isi lipi fruntea de pieptul lui, il in muiara complet. Furia lasa locul dorintei de a o tine strans, de a o avea numai pentru el, de a o proteja si iubi asa cum voise din totdeauna. O tinea la fel de ferm, dar acum in imbratisarea lui se simtea o anumita tandrete. Privi in jos la crestetul capului ei dorind sa ii sarute acea parte a parului. Acesta era tot deschis la culoare si lucios, lumina lunii si miere la un loc. Trupul ei era delicat si compact si, totusi,extrem de feminin. in timp ce se leganau incet in ritmul muzicii, auzea fosnetul hainelor ei care se frecau de ale lui.Tanjea sa i se scoata una dupa alta, pentru a vedea calitatea si culoarea pielii, pentru a o compara cu a lui. Parfumul ei continea o dulceata ametitoare si era la fel de vag ca mirosul florilor de citrice. Ardea de dorinta de a-i adulmeca urechea,de a-i atinge cu buzele diamantul din lobul urechii, de a-i simti pe limba puful ca de piersica. Voia sa o guste. Peste tot. Ridica mana i si le cobori pe ale ei din jurul gatului sau. Mainile li se impletira strans. Degetele lui Perrie se relaxara si se desfacura,intinse intre ale lui, si ii pipaira bataturile din palma.

-Inca muncesc din greu pentru a-mi castiga existenta,Perrie.

-La ferma aceea pe care o aveau ai tai?

-Nu chiar. Are ceva pamant, dar... Ei bine, o sa vezi maine. Acolo va avea loc picnicul. Acasa la mine.

-Parintii tai locuiesc cu tine? El scutura din cap.

-S-au mutat in oras. Sunt batrani acum si au o casuta mica.
-Stiu ca ai reusit in viata. Am citit despre tine in ziare

-O adevarat poveste despre un sarantoc care a izbutit sa fac avere, nu?

-Nu m-am indoit niciodat ca vei reusi.

-Dar altii s-au indoit. De exemplu, parintii tai, adauga ei cu amaraciune. Ea isi feri privirea, ceea ce il infurie.

-Spune-mi, Perrie,ce-ar zice, oare, daca ne-ar vedea dansand acum? Mainiie astea de fermier sunt tot prea murdare pentru a te atinge?

-Asta a fost demult, Harry

-Nu chiar atat de demult ca sa pot uita. Sunt destul de curat, destul de bun, destul de bogat ca sa te pot atinge acum, Perrie?

-Pentru mine n-a contat niciodata ii spune ea

-Ah, ba da, zise el usor aplecandu-se peste ea. Cand a fost vorba de prezentare a contat al naibii de multl

- Da -mi drumul, spuse ea impingandu-l si fortandu-l sa o lase. Intorcandu-se ametita, se lovi de William .

-Ce-ai zice de un alt partener, Perrie? o intreba el beat.

-Nu acum, William. Ma duc putin la toaleta. Fugi de pe ringul de dans si gasi toaleta tot acolo unde tinea minte ca se afla.Ea si celelalte fete se adunau acolo la fiecare petrecere pentru as da una alteia perii, rujuri si pentru a mai barfi. Acum cauta un loc linistit nevrand sa dea ochii cu nimeni pana nu-si revenea. Harry o tinuse in brate si fusese o placere si o durere, in acelasi timp. La fel. Totusi, nu chiar la fel. Nu mai erau niste copii orbiti de dragoste. Amandoi isi pierdusera inocenta odata cu zdrobirea inimilor. Ea nu mai era o fata care vedea povesti de dragoste peste tot, crezand ca sfarsitul povestirii avea sa fie la fel de minunat ca ultimele pagini ale unui basm. Acum era o femeie in toata firea.Dorintele ei se maturizasera si se rafinasera. Unde alta data fusese naiva in privinta dorintei fata de Harry, unde alta data indemnurile trupului ei constituisera un mister, acum stia exact ce voia. Pe el. Puternic si adanc inauntrul ei. Numai ca situatia ei era aceeasi. Nu-l putea avea. Era si mai imposibil acum decat atunci. Linistindu-se, iesi si strabatu holul pustiu indreptandu-se spre sala de bal. Trecand pe langa o usa, o deschise sub imboldul momentului. Era o incapere in care se depozitau tot felul de lucruri, la fel de intim cum si-o amintea.

-Camera combinatiilor. Rasucindu-se, ramase uimita cand il vazu pe Harry in spatele ei. Acesta inainta hotarat si o facu sa intre cu spatele in incaperea respectiva, dupa care inchise usa.

-Ce ai spus? intreaba ea cu rasuflarea taiata.

- Asa-i spuneam noi, baietii. Camera combinatiilor. Ne aduceam partenerele pe rand in camera asta in timpul petrecerilor. Ma intreb daca familia Malik stie cat de legendara a devenit magazia lor. Ea zambi usor. Inima ii batea cu putere,iar gatul i se uscase, dar incerca sa nu arate.

-Noi, fetele, stiam ce faceti.

- Zau? Banuiam ca stiti. Dar asta facea ca jocul sa fie si mai atragator. Facu inca un pas spre ea.
~ EDITAT ~

Dupa Zece Ani #Wattys2016Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt