❤3❤

831 48 1
                                    

-Din pacate, Harry m-a considerat totdeauna o foarte buna amica, spuse Cassie dupa care o lua de brat pe Perrie si o impinse usor spre multime. Dar de ce te-oi tine eu aici? Du-te! Plimba -te, vorbeste cu lumea, bea ceva. Sunt o multime care abia asteapta sa te vada . O sa vorbim mai tarziu. Perrie fu timida la inceput, dar, apoi, pe masura ce isi recunoscu fostii colegi de clasa, deveni mai plina de entuziasm. Reinnoi cunostinte, intalni cunoscuti, soti si sotii si asculta versiuni prea scurtate ale ultimilor zece ani. Don Juan-ul clasei, care totdeauna umblase dupa aventuri amoroase si care facea acelasi lucru si acum, dupa trei casatorii fara succes si sase copii, o lua pe Perrie sub aripa sa.

- Perrie, iubito, ti-e sete? Spune-mi otrava pe care o vrei.

- Cola , te rog. El facu ochii mari, placut surprins.

- Perrie a noastra s-a dat, in sfirsit, pe brazda. Am auzit ca in zona Greenville Avenue din Dallas oamenii stiu sa traiasc .N-ai vrea sa-ti inveti si vechii prieteni niste trucuri?

- Coca de la Coca-Cola, William cu gheata, te rog.

- Ah, facu el bosumflat. Bine, sigur, asteapta aici.Razand in sinea ei se uit in jos la biletul de vot pe care i-l strecurase cineva in mina. Mai tarziu, in cursul acelei seri,dupa ce aveau sa se revada cu totii, aveau sa se acorde premii pentru cel mai chel, cel mai schimbat, cel care avea cei mai multi copii, cei care venisera cel mai de departe pentru reuniune si alte asemenea lucruri.

- Cu cine votezi? Trecusera zece ani, dar, cu toate acestea, ea ii recunoscu vocea imediat. Era mai groasa si mai placuta. Dar, datorita faptului ca era cu doi ani mai mare decat toti ceilalti, din perioada aceea, vocea lui se maturizase deja si capatase acel timbru scazut. Era dureros de cunoscut si venea direct din visele ei. Isi ridica privirea si se uita la el.Totul inauntrul ei ramase nemiscat.Era mai frumos si mai atragator decat tinea ea minte.Fara sa aiba mai mult putere decat o frunza purtat de curent,se trezi furata de aura magica ce-l inconjura, facandu-l placut atat femeilor, cat si barbatilor, Coborand, parca, direct dintr-un poster reprezentind turismul scandinav, chipul lui suportase foarte bine trecerea celor zece ani. intr-adevar, ridurile din colturile ochiior abia se vedeau, iar cele aflate de fiecare partea gurii ii ofereau un plus de atractivitate. Parul, de culoarea ciocolatei, la fel de ravasit ca intotdeauna si sfidand ordinea, ii cadea pe fruntea lat . Sprancenele nu foarte groase, putin mai inchise la culoare decat parul, ii adumbreau ochii de un albastrucristalin precum cerul Texas-ului vara. Nasul subtire dominausor o gura care trada sensibilitate si putere. Gropita verticala din barbie parea si mai adanca decat si-o amintea ea, in schimb, maxilarul era la fel de patrat si de hotarat.

- Deci, cu cine votezi? o intreba el din nou. Ea simti o caldura in stomac si simturile ii pareau ametite, de parc ar fisorbit o inghititura
din cel mai tare coniac. O ceata stranie parea sa-i acopere vederea periferic , astfel incat totul in jurul ei se sterse si se tulbura. Numai pe Harry il vedea surprinzator de limpede.

- Cu cine votez? La ce categorie?

- Cea a celui mai surprins individ ce te vede, aia. Nu zambea, iar ochii ii erau ocupati cu explorarea fiecarei trasaturi de pe chipul ei.

- Nu credeai ca o sa vin?

- Nu stiam.

- De ce?

- Nu credeam ca o sa ai curajul. Acum zambi. si acel ranjet lenes fu ca o palm peste fata ei dupa cuvintele pe care tocmai le spusese. Perrie era ofensata si ranita. inainte sa poata spune ceva, William ii puse in mana un pahar cu Cola cu atata exuberanta, incat lichidul se varsa putin

.- Ah, iarta-ma, Perrie . Salut, Harry .

- Ai un servel ? intreaba Perrie scuturindu- si mana pe care se varsase Cola.

- Un servetel? repeta Wiliam proste-te.
~ EDITAT ~

Dupa Zece Ani #Wattys2016حيث تعيش القصص. اكتشف الآن