Bölüm 6

16 5 0
                                    


Koray uzun boylu kumral, yapılı ve karizmatik bir erkekti o da Sıla gibi yirmi üçündeydi, ama kadınlar konusunda hep şanssızdı, onları etkilese de, ya evli oluyorlardı ya da sevgilileri vardı, diğer kısmıysa Koray'ın dikkatini çekmiyordu galiba, macerayı seven biri olduğu için başına dert açıp duruyordu.

Sonunda kursa ulaştıklarında koltuklarına yerleşmişlerdi, Sıla dersin başlaması için beklerken, Koray ise yeni kadın üyeleri gözlemliyordu.

Koray suratına kocaman bir gülümseme yerleştirirken Sılaya döndü ve "Biliyor musun Sıla?" dedi suratında ki gülümsemeden bir şey kaybetmeden " Bana çok yardımcı oluyorsun, ne güzelsin ne de çekici ve böylece seni yanımda göre kadınlar seni sevgilim sanıp benden uzak durmuyorlar" dedi yanına yaklaşan güzel kadına doğru kafasını çevirirken.

Sıla, Korayın bunu şakasına mı yoksa ciddi anlamda mı söylediğini anlayamamıştı, ciddi anlamda söylemesi daha olasıydı çünkü gözlüklü, çok da güzel giyinmeyen, sıkıcı ve atanamayan bir edebiyat öğretmeniydi Sıla. Koray'ın macera arayışına tepki olarak doğmuştu.

Sıla bu düşüncelerin içinde kaybolup, yolunu bulmaya çalışırken birden bir elin onu sert bir şekilde dürtüklemesiyle kendine geldi, kafasını çevirdiğinde Koray'ın dürtüklediğini fark etmişti ama Koray farkedildiğinin farkında olmasına rağmen hala dürtüklüyordu endişe içinde Sıla'yı.

Sıla dur artık bakışı atarken " Ne var?" diye fısıldadı. 

Koray yanındaki kadını gösterip "Çocukları varmış" dedi " dört tane".

Sıla, Koray'ın özel hayatıyla ilgilenmediğini belli etmek için ne yapması gerektiğini bilmeyerek "Ee ne olmuş yani?" diyebildi.

Koray " Benimle ciddi düşünür mü sence, biliyorsun kalp kırmayı beceremem" dedi.

Sıla " Seninle ciddi düşünecek bir canlının dünya üzerinde var olduğunu hiç düşünmüyorum, endişelenme" dedi alaycı bir gülümsemeyle.

Koray, aldığı cevabın ciddi olmasını umarak kadına döndü ve gülümsedi.

Koray dediği gibi kalp kıramıyordu, bunun en büyük kanıtı, kadının ona karşı oluşabilecek beklentilerinden korkmasına rağmen söz verdiği ve kalbinin kırılmasını istemediği için kadınla yemeğe çıkmasıydı, her ne kadar çapkınlıkları onun başına hatta sıra sıra Sıla'nın başına iş çıkarsada Koray iyi kalpli biriydi.

Yaşanmamış Bir Mevsim Şimdi AşkWhere stories live. Discover now