Díj #3

559 11 2
                                    

Köszönöm szépen a díjat DorHerondale-nek!😘😄

Kérdések:

1. Melyik a kedvenc könyved?

Harry Potter, Pushing the Limits, Tűz és jég dala (még nem olvastam a teljes könyvsorozatot, de így is imádom) és természetesen az árnyvadász könyvek.

2. A Wattpaden olvasott sztorik közül melyik volt a legrosszabb, amit valaha olvastál?

Mostanában nem igazán olvasok itt, magyar sztorikat pedig végképp nem (na jó, egy-két kivétellel), de egyébként is, ha nem tetszik valami, akkor egy-két fejezet után abbahagyom.

3. Hány nyelven beszélsz?

Umm, négy.

5. Melyik a kedvenc városod?

Sydney, London, Los Angeles.

6. Mit tennél, ha találnál 15 millió forintot az utcán?

Valamennyit szerintem megtartanék belőle (sorry not sorry), de ha a maradékot elvinném a rendőrségre, a tulajdonosa pedig rájönne, hogy lenyúltam valamennyit, cseszhetném.:D

7. Szerinted melyik a legdögösebb srác a 5 Seconds of Summer-ből?

Mind azok, semmilyen szempontból nem tudok és nem is akarok legjobbat választani.

8. Ki az álom pasid?

Egyetlen egyet kéne mondanom? Eh, nem fog menni. A No. 1 bookboyfriendem Noah Hutchins a Pushing tht Limits-ből. Sorozatos legnagyobb szerelmem (pedig van néhány, nekem elhihetitek) Isaac Lahey, a Teen Wolf-ból, de ha real life crush, akkor oda meg vissza vagyok Cody Saintgnue-ért.

9. Mi a valódi neved?

Ingrid

10. Mi a kedvenc könyv idézeted?

Nem tudom, nagyon sok olyan idézet van, amit szeretek. A falamra pl Cassandra Clare Csak árnyékok könyvéből van egy idézet kitéve:

Ne hagyd, hogy bárki megmondja neked, ki lehetsz. Láng vagy, amit nem lehet kioltani. Csillag vagy, amit nem lehet szem elől téveszteni. Az vagy, aki mindig is voltál, márpedig ennyi elegendő. Sőt, több mint elegendő. Aki rád néz, és sötétséget lát, az vak.

(Legyünk pozitívak, meg minden:D)

Tények:

1. Kicsit paranoiás vagyok, ha arról van szó, hogy valaki kedvel-e vagy sem. Mindig úgy gondolom, hogy mindenki utál lol

2. Mindig mondogatom másoknak, hogy ne legyenek annyira sértődékenyek és ne haragudjanak meg minden apróságon, holott én is baromi sértődékeny és haragtartó vagyok, csak nem mutatom annyira.

3. Nagyon irritál, amikor a roxforti házakat becézik, pl Mardi, Hugra, Griffi (a Hollóhátat még nem láttam becézve).

4. Szerintem a szeplők nagyon aranyosak. Nekem csak nyáron jönnek elő, ha lebarnulok, ami mondjuk az utóbbi években nem esett meg sokszor.

5. Igazán komolyan talán egyszer tetszett valaki, de egyébként csak rövidebb-hosszabb ideig tartó fellángolásaim vannak.

6. Rengeteget panaszkodom, de sosem teszek semmit, hogy megváltozzanak a dolgok.

7. El kéne kezdenem sportolni, de nagyon.

8. Imádom a virágokat, de képtelen vagyok gondozni őket, abszolút nem vagyok felelősségteljes. Az egyik kaktuszom is kihalt, pedig őket nem kell sokat öntözni.

9. Ha már kaktusz: van két cuki kis kaktuszom, az egyiket Albertnek, a másikat Bibinek hívják. (Tudom-tudom, mégis miért van neve a virágaimnak, hagyjatok)

10. Szerintem simán tudnék élni egy lakatlan szigeten, emberek nélkül.

Bocsi, de nem jelölök meg senkit.

ÁrnyvilágWhere stories live. Discover now