Én még soha

732 46 0
                                    

- Unatkozooooom - nyafogott Clary, ahogy az Intézet egyik kanapéján terpeszkedett, fejét lelógtva, lábát pedig a bútor támláján átvetve.

- Csatlakozom Clary-hez - szólt Magnus, aki Church pocakját simogatva terült el a padlón.

- De hát... épp beszélek.

Simon értetlenül bámult a többiekre, akik ezek szerint nem is figyeltek az ő lelkes elbeszélésére a Star Trek-ről.

- Épp ez a gond, Simon - felelte Alec.

Simon morogva a szemét forgatta és szomorúan konstantálta, hogy árnyvadász barátai ismét nem hajlandók fejleszteni a műveltségűket filmek terén.

- Megvan! - Kiáltott fel Clary. - Játszunk valamit!

- Mégis mit? - kérdezte Isabelle.

- Ismeritek az Én még soha nevű játékot?

Simon bólintott, de az árnyvadászok és Magnus a fejüket rázták. A szemükben azért felcsillant egy kis reménysugár, hátha Clary játéka kevésbé lesz unalmas, mint a fetrengés. Clary gyorsan elmagyarázta a szabályokat a többieknek, de Jace-nek - mint mindig - most is maradt kérdése.

- Tehát ha te teszel egy kijelentést, ami nem igaz rám, szólnom kell? Csak ennyi?

- Ja - folytatta Isabelle. - Akire nem igaz a kijelentés, vegye le egy ruhadarabját!

Végül elfogadták az ötletet, bár Simon kicsit vonakodott olyan férfiak, mint Jace, Alec és Magnus, közelében megszégyenülni igen csak gyér izomzata miatt.

- Kezdem - mondta Isabelle. - Én még soha nem szexeltem egy elhagyatott aluljáróban.

Alec az orrnyergét masszírozta, a társaság két tagja azonban kínosan feszengve a zoknijához nyúlt és lehúzta.

- Mi van? - tört ki Alec-ből Magnusra nézve. Clary szintén meglepetten pillantott Jace-re.

- Egy aluljáróban?!

- Őszintén szólva én csak azon lepődöm meg, hogy Izzy-re nem igaz - mondta Jace.

- Nekem vannak elveim! - felelte Izzy nevetve, az egyik ledobott zoknit Jace felé hajítva. - Amúgy büdös a zoknid.

- Jó, én jövök! - kiáltott Jace. - Én még soha nem csókolóztam Alvilágival.

Jace vigyorogva figyelte, ahogy Alec és Isabelle horkantva ledobja magáról a dszekijét, Magnus lehúzza a másik zokniját, Simon pedig kioldja az övét. Arra azonban nem számított, hogy Clary kardigánja is a földön landol.

- Neveket!

- Magnus - felelte Alec.

- Simon - motyogta Clary. Mikor a fiú még vámpír volt, rövid ideig együtt voltak Clary-vel, mivel a lány akkor még úgy tudta, Jace a testvére. Jace fogcsikorgatva nézett Simonra.

- Maia - így Simon.

- Például Camille - mondta Magnus, alig észrevehetően Alec-re pillantva. A fiú nem viszonozta a pillantást, de fejét a férfi vállára hajtotta.

- Lássuk csak... - kezdte Izzy. - Simon? Meliorn, meg ott volt Daril, a vérfarkas, Norman, a...

- Elég - dünnyögte Jace és Alec szinte egyszerre. 

- Viszont - tette hozzá Alec. - Jace, mi van Caroline-nel, a vérfarkas lánnyal, akivel egyszer a Takiban kavartál?

- Nem csókolóztunk, csak szexeltünk. Az aluljáróban.

Clary egy "seggfej" kíséretében egy párnát hajított a fiú felé, aki lazán elkapta és visszadobta. Clary reflexi már nem voltak olyan gyorsak, a párna arcon találta. Mielőtt az ő kis csatájuk elfajulhatott volna, Magnus beleszólt.

- Igen hosszú életem során, én még soha nem láttam a Star Wars-t.

Simon hiába leste a többiek reakcióját, ők meg sem moccantak. Hitetlenkedve Claryre bámult, azonban a lány is csak a vállát vonogatta.

- Áruló! - mondta Simon, miközben tanácstalanul végignézett magán. Zokni nem volt rajta, és a felsőjét is Isabelle szobájában hagyta. Végül kelletlenül, de levetette a pólóját, megragyogtatva nem létező izomzatát. Jace szólásra nyitotta a száját, de aztán becsukta. Bármit is akart mondani, Simon örült, hogy inkább magában tartotta. - Nem hiszem el, hogy én vagyok az egyetlen kocka itt!

- Remek a megfigyelőképességed, ha ez csak most esett le - felelte Alec. - Én még sosem voltam totál részeg.

- Akkor mutassuk meg Simonnak, hogy is néz ki egy tisztességes felsőest - sóhajtotta Jace, és ledobta a pólóját. Magnus követte a példáját.

- Hé, Magnus, te voltál az, aki egyszer felhívott, és követelte, hogy vonjam vissza a kitiltását Peruból? Meg hogy adjam Mr. Church-öt a telefonhoz? - kérdezte Clary nevetve.

Magnus az ajkába harapva bólintott.

- Alexander, soha többé ne hagyd, hogy igyak!

Alec nevetve biztosította róla, hogy nem fogja, aztán folytatták a játékot. Az este végére végül Jace és Magnus is csak boxeralsót viseltek, ők ezek szerint igazán sokszínű életet éltek. Isabelle sem állt sokkal jobban, melltartóban és szoknyában ücsörgött. Simon szomorúan tapasztalta, hogy az ő élete a legunalmasabb, mert a pólója levetése után minden maradék ruhadarab rajta maradt, a többiek viszont még ezt-azt ledobáltak magukról.


Sziasztok!

Sajnálom, hogy rég volt rész, de az utóbbi időben semmi kedvem nem volt az íráshoz. Nem mondom, hogy ezzel a résszel meg lennék elégedve, de mindenképp szerettem volna már posztolni valamit, remélem tetszeni fog azért. Véleményeket és ötleteket továbbra is szívesen fogadok. További szép napot mindenkinek! :)

ÁrnyvilágWhere stories live. Discover now