5.část

12.7K 453 4
                                    

Cesta byla v autě tichá možná to bude tím že si toho asi zatím nemáme tolik říct. Sice to zní zvláštně když by jsme se měli poznávat ale je to tak, bylo ticho. Jediné co hrálo bylo radio, ale hrálo tak potichu že bylo vlastně stejně ticho.

Auto začalo spomalovat což znamenalo jediné. Jsme na nejrušnějším místě Stratfordu. Justin vystoupil z auta a než jsem si stihla odepnout pás dveře na mé straně se otevřeli ,,děkuji'' šeptla jsem když jsem vystupovala.

,,nemáš za co'' usmál se a ukázal směrem na obrovský klub. Myslím že by se do něj vešlo celé město, zvláštní je že jsem si ho nikdy nevšimla. Hluk se šířil kolem nás a už od vchodu se po zemi táhl uměli kouř. Bylo to hezké.

,,pojď'' řekl a natáhl ke mě ruku na znak abych se ho chytla, s malým za váháním jsem ruku položila do té jeho a on je spojené pustil podél našeho těla. Usmála jsem se aniž bych věděla proč. Bylo to pro mě vlastně poprvé držet se s klukem za ruku.

Došli jsme společně ruku v ruce až k ohromným černým dveřím které Justin otevřel díky své síle, protože do nich zatlačil. Umělého kouže tu bylo mnohem víc než venku, na stropě svítila barevná světla kolem velkého pódia tančilo mnoho opilých lidí a u zdi byli obrovské boxy se stolem. Bylo to tu ohromné a vysoké stropy tomu dodávali na  velikosti.

,,je to tu b-boží'' řekla jsem s ústy mírně po otevřenými  a stále si každý kousek klubu prohlížela obří bar na samém konci byl osvícen světelnými řetězy a několika malými bílými světli.

,,co si dáš k pití?'' zakřičel Justin do mého ucha abych ho líp přes hluk slyšela.

,,džus'' usmála jsem se

,,to teda né'' zasmál se a s rukama stále spojenými se semnou vydal parketem mezi tančícími lidmi až k baru.

Jeho stisk na mé ruce byl sice pevný ale né tak aby mi vadil, cítila jsem se jakoby v bezpečí, měla jsem pocit že se tu nemůžu stratit když mě drží.

Vůbec jsem nevnímala co Justin právě objednává za pití protože mi hlavou brouzdali slova písničky breathing od Jasona Derula, sledovala jsem lidi kteří se vrtěli do rytmu téhle písně a bylo vidět že si to opravdu užívají stejně jako Dj na pódiu.

I only miss you when I'm breathin'

I only miss you when I'm breathin'

Without your love, don't know how I survive

It's you, it's you just keepin' me alive

I only miss you when I'm breath..ahhh..a..a..a

Zavřela jsem oči a snažila jsem se každé slovo více uchovat v paměti do toho mé plíce přijímali pach kouře a alkoholu kolem mě myslím že jsem sem tam cítila i marihuanu ale nejsem si tím jistá.

Z myšlení mě vyrušil Justinův hlas ,,jdeme si sednout?'' zakřičel se smíchem. Zdřejmě si všiml jak hudbu prožívám, jen jsem přikývla, jeho ruka byla stále zapletená co té mé a společně jsme se zase prodírali davem lidí ale tentokrát k volnému boxu.

Až teď jsem si všimla že Justin v jedné ruce drží dvě sklenice určitě s alkoholem a stále semnou kráčí, sroko raždého za tu chvilku pozdravil což znamená že je zdřejmě dost oblíbený když zná všechny.

Danger And Beautiful (CZ Translate)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon