20.část

5.1K 218 2
                                    

,,Becky nechci ti do toho mluvit, ale myslím si že by to Justin měl vědět i přesto že se teď na určitých věcech neshodujete stále je to tvůj kluk" Emily mi z hluboka zírala do očí. Tohle opravdu nesnáším ,,nemůžeš odejít beze slova jako před lety" Bouchnutím dveří jsem opustila jeho svět.

,,Emily ale pochop zase ty mě. Už to prostě neni to co bylo, chybí mi ten starej Justin kterej dělal vše proto abych byla v pořádku. Už takovej neni. Hádáme se kvůli blbostem, jasně vše se dá překonat ale už to nebude nikdy jako na začátku" vyhrkla jsem.

,,ale odchodem nic nevyřešíš!" její zlost se stupňovala, viděla jsem na ní jak je naštvaná.

,,Fajn, fajn vyhrála si ráno za ním zajdu" tleskla jsem rukama o sebe a postavila se z pohovky ,,a teď jestli dovolíš, půjdu si lehnout" ukázala jsem na hodiny které ukazovali půl noc. Přikývla a já následně odešla.

Nemyslím si že dělám dobrou věc když mu to řeknu ale na druhou vím že na tom něco dobrého bude, jen se bojím jeho reakce.

Lehla jsem si na postel ale věděla jsem že nebudu moct usnout, a taky že ne. Povzdechla jsem si a z nočního stolku vzala telefon a začala vyťukávat textovku pro Justina.

Potřebovala bych s tebou mluvit- B

Protřela jsem si obličej dlaní a povzdechla si. Tak strašně ráda bych teď chtěla být vedle něj ale byla by z toho jen velká hádka. Zase. Telefón mi v ruce zabrněl což značilo že odepsal. Jak jinak v tuhle dobu začíná jeho život, oh pardon on je vlatně v klubu kde zapíjeji Chrisova syna.

Jestli je to důležité, tak můžeš přijít do klubu-J

Proč je pořád tak nechápaví je jasné že když si někdo s někým chce promluvit nechce aby mu do toho křičela muzika a spousta opilích lidí. Teda pokud už i on mezi ně nepatří.

No myslela jsem o samotě. Co takhle hřiště?-B

Dobře za deset minut tam jsem-J

Rychle jsem se postavila z postele a přešla ke skřini ze které jsem vyndala světle rifle a šedou bundu, jelikož je venku v tuhle dobu fakt zima. Vše jsem na sebe oblékla a vlasy si gumičkou svázala do drdolu.

Potichu jsem vyšla z pokoje abych se ujistila že tu Emily neni, pousmála jsem se a seběhla schody do chodby kde jsem si obula své černé supry a vyběhla z domu.

Do pěti minut během jsem byla u hřiště kde na jedné z děckých houpaček seděl Justin se sklopenou hlavou černým kabátem a vlasy volně bez gelu. Byl sexy. Pomalu jsem se přibližovala a posadila se na houpačku vedle. Stále se na mě nepodíval jen promluvil ,,o čem chceš mluvit?"

,,o tom co bude až za měsíc odejdu" řekla jsem narovinu, bez jakých koliv obchůzek. Prudce se ke mě otočil.

,,kam odejdeš? Becky vím že jsem se choval a chovám jako idiot ale nemůžeš zase odejí to-"

,,Přijali mě na vysokou do Los Angelos!" vykřikla jsem. Nehodlala jsem poslouchat jeho řeči.

,,C-cože?" vyhrkl v ten okamžik jsem nedokázala odvodit zda se raduje nebo je naštvaný. Pouze jsem přikývla abych odsouhlasila to co jsem řekla ,,Gratuluji"

,,to je všechno co mi k tomu řekneš?" vyhrkla jsem.

,,Co bych ti k tomu mohl říct? Splnil se ti tvůj sen, chtěla si to více než cokoliv jiného tak to tu máš. Gratuluji ti, že jsi byla tak dobrá a dokázala si že na to máš" mluvil tiše a pomalu ale přitom se do mích oči ani na chvilku nepodíval.

,,chtěla jsem vědět jak to bude mezi námi, až odjedu!" šeptla jsem a celou dobu sledovala Justina který pouze pokrčil rameny a postavil se z děcké houpačky.

,,jak by to mezi námi mělo být? Ty jsi sama řekla že náš vztah nemá cenu, tak tě tu nemůžu držet. Já ne" řekl a následně se ke mě otočil zády a kráčel neznámo kam.

,,Justine, počkej!" křikla jsem za ním, zastavil se a pomalu se ke mě otočil s nadzvedlím obočím čekajíc až mu řeknu důvod kvůli kterému jsem ho zastavila ,,Miluji tě" vyšlo z mích ust.

,,zopakuj to" odpověděl. Proč mu to neříct když to tak opravdu je. Postavila jsem se z houpačky a pomalu k němu vyšla mohla jsem od něj být tak deset centimetrů když jsem se zastavila a ruce položila na jeho hruď.

,,Miluji tě Justine" odmlčela jsem se ,,nemůžu přestat milovat kluka který mi dal do života důvod proč ho nestrávit pouze nad knihami literatury. Kluka který mě poprvé políbil. Kluka díky němuž se Becky Ross nezměnila, ale díky němu dospěla. Miluji tě a klidně to vykřičím každému" dokončila jsem a sledovala jeho tvář.

,,Nedokáži přestat milovat dívku která mi ukázala že umím být jiný že vždy nemusím být ten chladný Justin Bieber ale dokážu být i lásky plný. Myslel jsem si že už nedokážu milovat když jsem přišel o Alici ale dokázal jsem to díky tobě, ty jsi to dokázala" odmlčel se ,,To ty jsi se dokázala dostat Justinu Bieberovi pod kůži" šeptl se smíchem ,,taky tě miluji" Zašeptal.

Na rtech se mi ve chvilce ukázal široký ůsměv který pomalu mizel když se jeho rty přibližovali k těm mím. Zavřela jsem oči když svou ruku položil na mou líci a rty se otřel o ty mě. Vzdychla jsem. Tolik něhy jsem od něj už dlouho nedostala.

Pomalu jsem rty hýbala ve stejném tempu jako on se svými, ruce jsem z jeho hrudi přemístila do jeho vlasů a slabě mu za ně tahala. Teď mohu opravdu říct že vím co chci. Chci jeho, a vím že do Los Angelos sama neodletím.

Z polibku který jsem tolik potřebovala nás dostalo tiché šustění a chladné kapky na našich rukou. Obá jsme hlavy vzhlédli k neby ze kterého pouze padalo tisíce sněhových vloček. Na rtech se mi vykouzlil další ůsměv stejně jako na těch Justinovích.

Proletli jsme si společně ruce na které vločky dopadali a ruku v ruce kráčeli od hřiště. Nikdo z nás nic neřekl vladlo tu ůplné ticho ož na sníh který jemně praskal když jsme po sněhové cestě šli.

Naše kroky nás dovedli až k Justinově domu který pro nás oba před chladem byl jako dokonalé ůtočiště.

Strašně moc se vám omlouvám že je krátká ale tady opravdu nic překládat nejde, a to jsem si myslela že tu budu mít větší klid než doma.. mám strašnou radost že tu nejsem jediná Belieberka a že jich tu je o mnoho víc, takže vás všechny pozdravují :)

A adi jsem se do jedné znich zamilovala :3 je jí teprve 7dm a ví o Justinovi opravdu všechno :O

Danger And Beautiful (CZ Translate)Where stories live. Discover now