16.část

5.4K 234 7
                                    

Celý den jsme strávili ve společném objetí, v posteli. Snažila jsem se o Justina pečovat tak jak jsem to slíbila Davonovi ale vždy mě jen odmítl se slovy nejsem mrzák štve mě fakt že si myslí že to tak všichni vidíme. Chci se o něj starat, protože ho miluji ale je těžké se mu vnucovat když mi po té jeho slovy ubližuje. Nemyslím to přeci zle, nebo ano?

Když Justinovo odmítání přesáhlo mou mezi, odešla jsem z pokoje a právě teď sedím s hrnkem teplého čaje na terase. Už se začíná pomalu ochlazovat a vítr už neni tak teplí jako býval. Nohy jsem si přitáhla k tělu čímž jsem je dala na pohodlné venkovní křeslo. Hlavou se mi honilo miliony myšlenek, zda jsem udělala dobře když jsem se nastěhovala právě k Justinovi, možná jeho chování způsobuje až moc času semnou. Mohla jsem přeci bydlet u Emily, myslím že by mě ve svém domku nechala jakožto moje sestra.

V kapse u mikiny mi zavibroval telefón a hned po tom co jsem ho vyndala znovu. Oznamoval mi dvě nepřečtené textovky, hned jsem rozklikla tu která přišla jako poslední a nad mé překvapení byla od Justina.

Kde jsi?-JB

Posměšně jsem si odfrkla až tak chromí aby se koukl z okna neni, okamžitě jsem vytukala odpověď a následně i odeslala.

Nikde-B

Poslední textovka byla od Jeremyho, což mě velice překvapilo ale mile. Pousmála jsem se.

Frajerko to auto je moje-J

Dlaní jsem se udeřila do čela když mi došlo že Jeremyho auto stojí stále na příjezdové cestě vedle Justinova.

Omlouvám se, přivezu ti ho-B

Postavila jsem se z křesla a společně z mím hrnkem čaje se velkým francozským oknem dostala do obývacího pokoje kde na pohovce spokojeně podřimoval Paul. Vypadal tak nevině,a roztomile, s ůsměvem jsem okolo něj prošla a chodbou se dostala do kuchyně kde jsem hrnek postavila na pult a vrátila se zpět do chodby.

Jelikož mám na sobě černé legíny a černou mikinu od adidas myslím si že se nemusím stydět takto vyjít z domu, jen jsem si prohrábla vlasy a obula si své černé converse a klíče od Jeremyho auta. Bouchnutím dveří jsem dům opustila a po schůdcích se vydala až k autu na příjezdové cestě.

Vyjela jsem na klidnou silnici a ulicemi Stratfordu mířila k našemu domu, kde jsem o pár minut zaparkovala a silně zatroubila aby Jeremy poznal že tu jsem. Po chvilce vyšel překvapen z domu ale když mě vyděl jak k němu natahuji ruku s klíčky jen se zasmál ,,opravdu jsi přijela'' uchechtl se a já přikývla ,,nepůjdeš dál, tady je chladno" ukázal na dům.

,,no víš-" než jsem stačila dokončit větu byla jsem jim přerušená.

,,táta před několika minutami odjel na služební cestu" zdřejmě hned pochopil.

,,tak dobře" usmála jsem se.

**

,,jakobych se mu vnucovala a on to nechce, přesně tak mi to přijde'' sýkla jsem. Ano už tu přes hodinu vyprávím Jeremymu co se za poslední dobu stalo, a ne neřekla jsem že byl postřelen lhala jsem že mu není dobře.

,,myslím že se za ty tři roky vůbec nezměnil. Obdivuji tě, utekla jsi před ním do zahraničí aby si zapoměla a po svém návratu se k němu vrátíš" celou si mě prohlížel jakoby hledal nějaký alespoň malí náznak který by mu dal jasně na jevo že toho lituji ale myslím že nic takového nenajde.

,,sama si to nedokážu vysvětlit ale říká se že na svou první lásku nikdy nezapomeneš, a to je přesně můj případ" pokrčila jsem rameny a odpila si ze sklenice džusu.

,,vždy si byla blázen, a stále jsi" mrkl na mě. Pousmála jsem se a uvědomila si že má pravdu. Vždy mě něco jako jsou kluci nezajímalo a pak se ve mě vše ze dne na den změnilo a já byla až po uši zamilovaná do mafianá jehož povolání nezná nikdo. Ani Jeremy. ,,přespíš tady?"

,,Mm myslim že by bylo lepší kdybych se vrátila domů" usmála jsem se a on jen chápavě přikývl. Dopila jsem svůj džus a postavila se ,,jen jsi ještě do pokoje pro něco zajdu" ukázala jsem na schody vedoucí do druhého patra.

,,jistě" přikývl a dál seděl na pohovce. Po schodech jsem se dostala na širokou chodbu ve které jsem našla dveře do svého pokoje a vešla dovnitř. Bylo to tu stejné jako když jsem odcházela. Z pod postele jsem vytáhla kufr podobný tomu který jsem odsud odvážela. Jelikož bude za nedlouho zima zbalila jsem si nějaké teplé zimní oblečení jako je: kabát, svetr, bunda, zimní boty, a nakonec přihodila nějaké to triko a rifle. Kufr jsem zapla a z nočního stolku vzala dvě fotografie v rámečku.

Pousmála jsem se když jsem si prohlédla tu první naniž jsem byla s Kat. Ten den si pamatuji jakoby se to stalo včera.

Voda v celém jezeře byla ledová ale má skvělá kamarádka je odhodlaná si v něm zaplavat. Blázen. Pokroutila jsem hlavou když se Kate rozeběhla k "pláži" na niž roztáhla deku.

,,myslím že spolu skončíme v posteli se zápalem plic" zažertovala jsem když jsem se svalila na záda na deku vedle Kate.

,,tak se fifotíme aby jsme si zítra mohli říct: krávy blbý proč jsme tam lezli" zasmála se a já sní jenže v ten moment jsem slyšela zvuk foťáku.

Obě na té fotografii ležíme na zádech Kat vyplazuje jazyk a kulí své zelené oči ale já si ůsta zakrývám dlaní a silně k sobě svírám víčka. Ty časy.

Fotografii jsem zapla do boční kapsy kufru stejně jako tu druhou na které byl Justin v západu slunce v pozadí v velkým rozkvetlím stromem, jeho tělo mi bylo zády ale i tak byl na fotce sexy.

Pokroutila jsem hlavou a kufr vzala do ruky, vyšla jsem z pokoje a po schodech se vydala dolu do chodby ,,odvezu tě" objevil se Jeremy.

Moc se vám omlouvám že nepřidávám tak často, mrzí mě to:( doufám že jsem nepřišla o čtenáře.. za tuhle část bych chtěla 10 dlouhých komentářů ;) jinak část nebude..

Danger And Beautiful (CZ Translate)Where stories live. Discover now