#saveWattpad

614 104 154
                                    

είναι μεγάλο αυτό το μήνυμα...προειδοποίησα...

Πάμε να το γεμίσουμε με σχόλια.

Γράφω και κεφάλαιο, έλα τα συγχαρητήρια!

Λοιπόν, όπως θα έχετε παρατηρήσει το challenge, trend αυτό αρχίζει και γίνεται ευρέως γνωστό, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ιδέα είναι των πολυαγαπημένων μου

DevastatedGhost και _bitchymood_ (στο σημείο αυτό πρέπει να βάλω κάτι φωτογραφίες, αλλά το wp εχει περίοδο και δε με αφήνει, θα τις προσθέσω αργότερα)

Στο challenge αυτό γράφουμε στιγμές που περάσαμε με άτομα εδώ στο wattpad, αναμνήσεις, φιλίες κι ό,τι δε θέλουμε να χάσουμε και ξεχάσουμε.

Ξεκινάω.

Άνοιξα το wattpad περίπου 3-4 χρόνια πριν. Μου το είχε συστήσει μία φίλη μου *πνιγόμαστε κάπου εδώ από το κακό μας*. Ξεκίνησα με το να διαβάζω βιβλία, το πρώτο που διάβασα ήταν ένα fanfic με τη Demi Lovato, δε θυμάμαι δυστυχώς το όνομα της κοπέλα που το έγραφε στα αγγλικά, αφήστε που ακόμη δε το έχω ολοκληρώσει. Δεύτερο βιβλίο ήταν το "Πριν σε γνωρίσω", το οποίο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά θυμάμαι πως είχα κολλήσει πάρα πολύ άσχημα.

Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου αποφάσισα να γράψω τη δική μου ιστορία, το Μείνε, μέσα κι από το οποίο γνώρισα πολλά άτομα, αλλά με δύο ενώθηκα περισσότερο.

dismal-alien, και να που είσαι πάλι εδώ. Ειρήνη, Ρενε και τα συναφή, μπορεί να έχουμε χαθεί κι η σχέση μας να έχει περάσει από χίλια κύματα, μπορεί να έχουμε αλλάξει και να μιλάμε πλέον μια φορά στους 5-6-7 μήνες, ναι, το ξέρω, μπορεί και να μη δεις ποτέ αυτό το μήνυμα κι αυτό το ξέρω, αλλά θέλω να θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που γελάσαμε, που νιώσαμε πως βρήκαμε έναν υπέροχο άνθρωπο. Θέλω να θυμάσαι τον ενάμιση χρόνο φιλίας, το πως ξεκινήσαμε να μιλάμε και τα γενέθλια σου πέρσι. Θέλω να θυμάσαι τα υπέροχα βιβλία σου που τώρα έχεις σβήσει. Σε ευχαριστώ για οτιδήποτε έχεις κάνει για εμένα μέχρι τώρα και λυπάμαι για ο,τι κι αν έχει γίνει. Χαμογέλα.

lunaticwxlf, θυμάσαι; Διαβάζαμε η μία τα βιβλία της άλλης. Εγώ το Μαζί; κι εσύ το Μείνε. Ενωθήκαμε, τολμάω να πω. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ο,τι έχεις κάνει για εμένα κι αλήθεια, έχεις κάνει πολλά. Ξέρω πως έχουμε χαθεί, απελπιστικά πολύ. Ο αδερφός μου σε θυμάται κατά καιρούς. Μου λείπεις. Λυπάμαι αν σε έχω στεναχωρήσει, συγγνώμη για όλες εκείνες τις φορές που είπα κάτι και δεν το τήρησα. Εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς υπέροχα. Μη σταματάς να γράφεις. Χαμογέλα.

𝓼𝓵𝓮𝓮𝓹Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα