1♡

56 3 8
                                    

Een harde zoem vult mijn oren. Ik kom omhoog en krijg een steek ik mijn hoofd, waardoor ik meteen spijt heb van het feestje gisteren. Ik grijp naar mijn hoofd. Ik pak mijn telefoon van het kastje en zet de wekker uit. Met tegenzin kom ik mijn bed uit, en loop naar beneden. Daar komt mijn huisgenoot me tegemoet. "Hey knapperd." Knipoogt hij. Ik kijk in de spiegel. Make up zit over mijn hele gezicht en mijn haar zit zo wild als een vogelnest.

"Last van een katertje?"
"Zeg dat wel." Antwoord ik.

Met mijn veel te grote shirt loop ik naar de keuken toe om een glas water te vullen. Ik pak een paracetamol uit het laatje en neem het in met wat water. Ik laat een kreun horen en grijp weer naar mijn hoofd.

Mason lacht. Ik gooi een kussen naar zijn hoofd & loop weer naar boven. Ik loop direct door naar de badkamer. Het spiegelkastje kraakt als ik hem open doe. Ik pak mijn
aardbeienzeep en mijn shampoo. 

Onder de douche was ik mijn gezicht, lichaam en haar. Ik ga op de grond zitten in de douche tegen de muur en laat de warme stralen over me heen vallen. Ik leg mijn hoofd tegen de muur en sluit mijn ogen.

Na een tijdje draai ik de kraan uit en stap de douche uit. Ik sla een handdoek om me heen en bedenk me dat ik geen setje lingerie heb gepakt. Ik zucht en loop de badkamer weer uit naar mijn slaapkamer. Ik pak een wit kanten setje en loop weer terug naar de badkamer.

Als ik een beetje droog ben trek ik mijn setje lingerie aan waarna ik in de spiegel kijk. Ik wrijf over mijn buik. Daar mag ik wel eens een keer iets aan gaan doen. Ik doe mijn haar in een knot en loop weer naar mijn kamer. Ik doe mijn kledingkast open en neurie een deuntje. Opeens gaat mijn slaapkamer deur open en ik slaak een gilletje. In een reflex sla ik mijn handen voor mijn bh. "Oh sorry.." zegt Mason grijnzend. Zijn ogen glijden over mijn lichaam. "Wat doe je hier nog? Stop met staren!" Nog steeds grijnzend komt hij op me aflopen. Hij pakt mijn handen vast en haalt ze naar beneden. "Schaam je niet zo, Laura." Zegt hij waarna hij dichter tegen me aan komt staan. "Je bent prachtig." Fluistert hij hees in mijn oor. Ik krijg het akelig warm en het bloed stijgt naar mijn wangen. "Mason." Krijg ik er schor uit. Ik duw hem een stukje van me af en pak een shirt dat op mijn bed ligt en hou het voor me. "I-ik heb haast." Verdomme, waarom stotter ik nou. Ik doe nooit zo bij mason. Het zal wel komen doordat ik in mijn lingerie sta. "Kun je nu weggaan?" Ennnnn de bitch is back. Hij houd zijn handen in de lucht. En loopt achteruit, zonder mijn blik ook maar één keer los te laten. Uitdagend staar ik terug. Hij loopt dan weg. Ik trek een wenkbrauw op en schud even mijn hoofd. Ik richt me weer op mijn kledingkast en pak een sport outfit.

Ik trek het setje aan en doe een klein beetje mascara op, en mijn haar in een paardenstaart

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trek het setje aan en doe een klein beetje mascara op, en mijn haar in een paardenstaart. Ik zet een pet op en trek mijn staart er door heen. Ik loop de trap af en loop naar de keuken. Ik vul mijn flesje met water en draai me op mijn hakken om. En daar staat mason weer. Hij knipoogt naar me en ik loop langs hem heen, naar buiten. Ik trek een sprintje en begin daarna te joggen. Het liedje symphony van clean bandit vult mijn oren.

I've been hearing symphonies
Before all I heard was silence
A rhapsody for you and me
And every melody is timeless
Life was stringing me along
Then you came and you cut me loose
Was solo singing on my own
Now I can't find the key without you
And now your song is on repeat
And I'm dancin' on to your heartbeat
And when you're gone, I feel incomplete
So if you want the truth
I just wanna be part of your symphony
Will you hold me tight and not let go?
Symphony
Like a love song on the radio
Will you hold me tight and not let go?

Ik stop even om een slokje water te nemen en zie een paar mensen met een camera op me afkomen.
"Hello, my name is Paul Fischer and I am here to turn girls like you into models. Can I ask you how tall you are?"
Verbaasd zoek ik naar woorden. "Uhm, I am uhh how do you say that.. about 1 meter and 76 centimeters. "Perfect!" Roept hij. Het meisje naast hem glimlacht naar me. "Can I take Some pictures of you?" Vraagt ze. "Sure!"

Na een tijdje zijn we klaar en lopen ze weg.

Omg, ik ben zojuist gescout?!
Hoe kan dit, ik snap echt niet wat ze mooi aan me vinden. Ik heb volgens mij ook helemaal niet de maten. Ik kijk naar mijn buik. Het zal allemaal wel, denk ik.

Ik begin weer te rennen en laat tot me door dringen wat er net is gebeurd.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is hoe ik me Laura voor zie, alleen wat jonger

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is hoe ik me Laura voor zie, alleen wat jonger. Als jij haar anders ziet kan dat natuurlijk ook.

Hoi allemaal,
Dit is niet mijn eerste boek, ik had hier voor een boek, it all starts with a Badboy. Ik vond het uiteindelijk geen leuk boek geworden en heb het "tijdelijk gedeplubiceerd" alleen heb ik heel lang niks van me laten horen. Ik heb besloten dat ik dat boek niet ga herschrijven maar ipv daarvan gewoon een nieuw boek ga beginnen. Ik heb op dit moment vakantie, en hopelijk, genoeg tijd om te publiceren.

x daf♡

Behind her beautyWhere stories live. Discover now