10♡

30 2 4
                                    

Ik pak mijn laptop onder mijn bed vandaan en kijk wat video's, over hoe je snel fit en slank word. Hoe kunnen al deze meisjes toch zo mooi, en slank zijn? Ik hoor een deur dicht slaan. Mason is weg. Ik kijk nog wat door en ik heb een knoop in mijn maag. Ruzie met Mason, hij is boos op me. Waarom moet ik toch altijd zo een bitch zijn? Mason geeft om me.

Ik loop naar beneden, om een glas water te pakken. Als ik naar boven loop, kijk ik weer verder. Als ik al deze slanke meisjes zie, voel ik me dik. Ik zoek op welke maten een model moet hebben.

Borstomvang: gemiddeld 86 cm, maar maximaal 90
Tailleomvang: maximaal 61 cm
Heupomvang: gemiddeld 86 cm, maar maximaal 90

Ik sta op van mijn bed en ga voor de spiegel staan. Ik trek mijn shirt omhoog. Die maten heb ik toch nooit? Ik wrijf over mijn buik en ik knijp er hard in met mijn nagels waardoor een beetje bloed ontstaat. Ik zak neer op de grond en begin te huilen. Ik leg mijn gezicht in mijn handen en tranen maken mijn handen nat. Als ik zo dik blijf, mag ik helemaal geen klussen meer doen. Ik blijf nog een tijdje zo zitten, en sta dan op. Ik trek mijn sportkleding aan en loop naar beneden. Ik trek de voordeur open en loop naar buiten. Ik begin te rennen en blijf zolang door gaan als ik kan.

Ik laat me neerzakken op de weg en voel weer tranen opkomen maar ik knipper ze weg. Ik hoor hard getoeter en snel sta ik op. Ik begin weer te rennen en als ik bij mijn huis ben ren ik nog een paar rondjes om het huis en ga dan weer naar binnen. Ik begin honger te krijgen, en pak een appel, en een paar glazen water om een vol gevoel te krijgen. Dan gaat de deur open.
"Mason, het spijt me van daarnet.." ik loop de gang in en bots tegen hem aan.

"Het is oké, ik moet me er niet mee bemoeien." Bromt hij.
Ik knik, hij is nog steeds boos op me. Ik slik en loop weer naar boven.
"Ik ga koken, wat wil je eten?"
"Ik heb geen honger." Antwoord ik.
"Oké.." zegt hij argwanend.

Ik doe mijn oortjes in en luister naar Shawn mendes.
Ik sluit mijn ogen en ik krijg een beetje kippenvel, waarna er tranen opkomen. Dat heb ik altijd als ik verdrietig word.
Ruw veeg ik ze weg. Ik wil niet huilen. Ik pak mijn telefoon en toets een nummer in.

'Laura?' Hoor ik een jongensstem zeggen.
"Taylor.." antwoord ik, snikkend.
'Oh mijn god, Laura, wat is er? Ik kom naar je toe.'
"Nee, nee. Dat hoeft niet, ik mis je gewoon."
'Ik jou ook Lau, maar volgende week zien we elkaar.'
Ik glimlach. "Ja, eindelijk."
'Ik moet gaan, ik heb zo een training. Doei!'
"Doei broertje! Ik hou van je."
'Ook van jou, ik moet nu echt gaan.'

Ik leg mijn telefoon weg en sta op. Ik ga aan mijn bureau zitten en maak wat huiswerk.
Mijn telefoon gaat af en ik kijk wie het is.

Sam

S: Hey, ik ben uitgenodigd voor een feestje & ik mocht iemand meenemen. Ga je mee? x
L: Uhm ja is goed x
S: ik haal je vanavond op, 8 uur x
L: see ya x

Ik kijk op de klok. 19:04. Nog een uur ongeveer. Ik loop naar de badkamer en stap onder de douche. Ik was mijn haar en lichaam. Na een tijdje stap ik er onder uit en sla een handdoek om me heen. Ik droog mijn haar een beetje af met een handdoek en föhn het daarna droog.

Ik loop naar mijn kamer en kies een setje dat bestaat uit een zwarte pantalon met witte strepen en een zwarte crop top zonder mouwen.

Ik loop naar mijn kamer en kies een setje dat bestaat uit een zwarte pantalon met witte strepen en een zwarte crop top zonder mouwen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Behind her beautyWhere stories live. Discover now