12♡

20 0 0
                                    

Slecht hoofdstuk, sorry😅

Ik steek mijn sleutel in het slot en duw de deur open.
"Mason? We zijn er."
Mason komt in een laag hangende joggingbroek, zonder shirt en warrig haar naar beneden.
"Heb ik je wakker gemaakt?" Vraag ik.
"Masonn, kom je nog terug?" Hoor ik een meisjesstem zeggen.

Er staat een lang slank meisje met blond haar op de trap, in haar lingerie.
Ik kijk Mason schuin aan.
"En dit is...?"
"Dit is Sophie."
Ik draai me om naar Sam en Alec. "Dus, als jullie in mijn bed gaan ga ik wel op de bank slapen."
"Maar jij zou toch bij Mason gaan?" Ratelt Sam met een dubbele tong.
"Daar is geen plek meer, Sam, ik ga wel op de bank dan kan jij met Sam in je eigen bed." Stelt Taylor voor.
Ik schud mijn hoofd. "Niks daarvan, jullie zijn te gast. Ik ga op de bank."

Ik draai me om naar Mason. Hij staat nog steeds aan het einde van de trap, ik kijk hem even aan en loop dan langs hem de trap op, gevolgd door Taylor en Sam.
"Ik dacht dat Mason niet zo'n type was die iedere avond een hoer mee naar huis neemt." Zegt Taylor als we in mijn kamer staan.
"Dat dacht ik ook." Zeg ik terwijl ik me uitkleed en een groot pyjama shirt aan trek. Ik haal mijn make up van mijn gezicht af en bind mijn haar in een staart. "Slaap lekker, ik ga naar beneden." Sam ligt al in mijn bed en Taylor is zich aan het omkleden. "Weet je zeker dat je niet in je eigen bed wil slapen?" Ik knik.
"Slaap lekker." Zegt hij, waarna hij me een knuffel geeft. Ik glimlach naar hem en loop naar beneden.

Ik loop de trap af en ga op de bank liggen. Ik sluit mijn ogen en probeer te slapen, als ik geluid hoor van boven. De stemmen van Mason en Sophie en gekraak van het bed. Die twee hebben het zo te horen erg gezellig. Fijn. Ik leg mijn handen op mijn oren en probeer te slapen. Als ik het na 10 minuten nog steeds hoor loop ik naar boven en duw de duur van Masons kamer open. Het gaat er wild aan toe en ze hebben niet eens door dat ik de kamer in ben gelopen totdat ik zeg; "Kunnen jullie wat zachter doen? Ik hoor jullie helemaal beneden." Mason komt geschrokken onder de lakens vandaan. Hij word rood maar herstelt zich snel.

"Ben je jaloers ofzo? Laat ons gewoon met rust." Zegt de irritante stem van Sophie die nu ook omhoog is gekomen.
Ik kijk Mason schuin aan. Ik zich geïrriteerd en loop naar buiten, waarna ik de deur dicht sla. Ik loop mijn eigen kamer binnen en zie dat Taylor nog wakker is.
"Hey.." zegt hij zacht.
"Hey."
Hij klopt op het plekje naast zich, en ik ga erbij liggen.

"Wat ga je morgen doen?" Vraagt hij.
"Ik heb om 2 uur een shoot, voor een kledingsite."
"Waar?" Vraagt hij.
"Ehm, volgens mij was het in Utrecht."
Hij glimlacht. "Wat?" Vraag ik. "Ik ben gewoon zo trots op je, je bent een fucking model!" Ik glimlach verlegen.
"Wat ga jij doen?"
"Geen idee, misschien kan ik mee naar Utrecht dat we daar samen lunchen ofzo?"
Ik slik. Lunchen. Ik was van plan morgen niet te eten en die dagen erna ook wat te minderen omdat ik volgende week een shoot heb voor een bikinilijn en dan geen dikke buik kan hebben natuurlijk.

"We krijgen altijd lunch bij de shoot zelf." Lieg ik. "Maar we kunnen wel gewoon even bij winkels enzo kijken?" Hij knikt. "Is goed." Dan zijn we stil. Maar het is geen ongemakkelijke stilte. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en voel mijn ogen dichtvallen.
***

Harde klap. Pijnlijke steek. Au.
Ik ben uit het bed gevallen. Ik grijp naar mijn hoofd. "Laura?" De deur gaat open en Mason knielt naast me neer. "Gaat het?" Ik knik en ga rechtop zitten. Taylor en Sam slapen nog. "Moet jij niet bij Sophie zijn?" Hij schud zijn hoofd. "Ze is weg." Ik kijk hem vragend aan. Hij wuift het weg. "Mason? Heb je haar weggestuurd?" Hij kijkt weg. "Ja dus, sinds wanneer ga jij met zo weinig respect met meisjes om?" Hij mompelt iets. "Wat?" Vraag ik, benieuwd naar wat hij zei. "Sinds ik het enige meisje dat ik wil niet kan krijgen." Zegt hij licht geïrriteerd. "Ohmygod! Mason vind iemand leuk!! Tuurlijk kan je haar wel krijgen sukkel, kijk naar jezelf." Hij zucht en staat op.

"Je snapt het niet."
"Hoe heet ze?"
"Gaat je niks aan."
"Aparte naam."
"Ken ik haar?" Ga ik verder.
"Ja." Bromt hij.
Ik gil. "Aaaah, ik ga jullie koppelen! Maar dan moet ik natuurlijk wel eerst weten wie het is."
Dan brandt er een lampje.
"IS HET SAM? OHMYGOD, HET IS SAM HÈ?"
Ik spring op mijn bed. "SAM MASON VIND.." Er word een hand op mijn mond gedrukt, waarna ik van het bed word gesleurd, mijn kamer uit.
"Ik vind Sam niet leuk." Sist hij.
Ik steek mijn handen in de lucht. "Oké oké oké! Maar wie is het dan?" Vraag ik nieuwsgierig. Mason geeft echter gewoon geen antwoord en loopt weg.

"Masooooooon."
"Maseeeeee."
"Mason?"
"Mason waarom negeer je meeee?"
"Masoooooooooooooooon."

"Laura, what the fuck, ben je aan het doen."
Ik draai me om en Taylor kijkt me raar aan.
"Mason negeert me. Hij wil niet zeggen wie hij leuk vind."
"Dan moet je niet doorvragen, Laura." Zegt hij lachend. "Als hij het niet wil zeggen heeft ie daar vast een rede voor."
Ik kijk sip maar geef dan toch toe. "Hoe laat is het?" Vraag ik. "Weet ik veel, ik ben net wakker, door jouw achterlijke gegil."
"Masoooooooon, hoe laat is heeeeet?" Ik weet het, ik ben irritant.

Geen antwoord. Ik zucht, waarna ik op zoek ga naar mijn telefoon.
"Waar the hell ligt dat ding?"
"Beneden misschien? Daar lag je eerst nog gisteravond."
Oh ja. Ik knik en loop de trap af. Ik zie mijn telefoon op de bank liggen en kijk hoe laat het is. 11:32. "Oh shit, het is al zo laat! Ik moet opschieten. Oh hey mason." Zeg ik als ik mason zie staan in de keuken.

Ik snel naar boven, kleed me uit en stap onder de douche. Ik was mijn haren en mijn lichaam met aardbeien zeep. Ik spoel alles af en spring dan onder de douche vandaan, waarna ik een handdoek om me heen sla. Als ik mijn kamer in kom zie ik dat Sam inmiddels ook wakker is geworden. "Goedemorgen Sammie, katertje?" Zeg ik overdreven vrolijk. Ze kijkt me geïrriteerd aan en grijpt naar haar hoofd. "Ga je mee naar Utrecht? Taylor gaat ook mee en dan kunnen jullie samen lunchen misschien."

Ze denkt even na en knikt uiteindelijk. Ik zoek in mijn kast naar een leuke outfit. Uiteindelijk pak ik maar gewoon een spijkerbroek met een simpel zwart lange mouwen shirtje. Ik krijg straks toch andere kleding aan. Ik bind mijn haar in een staart en doe geen make up, aangezien dat daar word gedaan.

Zo ziet het eruit, behalve de make up dan:

Ik loop naar beneden en kijk op de klok, 13:00

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar beneden en kijk op de klok, 13:00. Over een uur moet ik in Utrecht zijn. Ik stop een flesje water in mijn tas. "Hey Lau, je hebt nog niks gegeten, dus ik heb wat voor je gemaakt. Mason overhandigt me een bordje met brood en een gebakken ei. Ik slik. "Dankje mason." Zeg ik en laat een nep glimlachje zien. Ik blijf even zo staan met het bord in mijn handen. "Nou, eet het dan op." Zegt Mason lachend. Ik laat een klein nep lachje horen en met heel veel moeite neem ik een hap.

Ik wil helemaal niet eten, ik mag niet eten. Ik draai me om en loop met het bordje de gang in. Ik blijf er even een tijdje staan en kijk daarna of Mason nog beneden is. Niemand te bekennen. Ik spuug het uit in de prullenbak en gooi de rest er ook bij. Ik gooi er wat stukjes keuken papier over heen zodat je het niet ziet.

"TAYLOR, SAM, WE MOETEN GAAN." Ik kijk hoe laat het is. 13:20. Shit, straks kom ik nog te laat.
Als ze er eindelijk zijn sla ik mijn tas over mijn schouder en lopen we richting het station.

Hallooo vrienden daar ben ik weer.
Dit was een super saai hoofdstuk I know, maar het moest er even tussen zitten anders klopt er verder niks meer van.
Toedels
x daf

Behind her beautyWhere stories live. Discover now