2♡

32 3 2
                                    

"Mason!" Gil ik terwijl ik binnen ren. Mason stormt de trap af en kijkt me bezorgd aan tot hij mijn lach ziet. "Jezus Laura ik schrok me dood. Wat is er?" Lachend leg ik het hem uit. "Je bent gescout?" Roept hij uit. Blij knik ik. "Gefeliciteerd!" Roept hij en sluit zijn armen om me heen.

"Ik heb honger." Zegt hij. "Zal ik pizza bestellen?" Zegt hij, de telefoon al pakkend. "Mason het is 1 uur in de middag!" Hij grinnikt. "Maar ik heb zin in pizza." "Ik maak gewoon even een broodje klaar, wil je ook?" Hij zucht. "Oké dan, maar vanavond pizza." "Deal."

Ik doe twee broodjes in de broodrooster, en snij alvast de avocado in plakjes.  "Wat wil jij erop mason?" "Doe maar Nutella ofzo." Ik haal de broodjes eruit en smeer er een met Nutella, die ik vervolgens geef aan Mason. Op de ander doe ik de plakjes avocado en wat zout en peper.

Als we het allebei op hebben besluiten we een film te kijken. "Welke film wil je zien?" "Doe maar wat." Hij knikt en kiest een film uit. Ik trek mijn voeten op en zet ze op de bank. 
Ik gaap. Mijn ogen voelen zwaar en ik sluit ze heel even. Al vrij snel val ik in slaap.

Als ik wakker word lig ik op Mason zijn schoot. Ik kom omhoog en zie dat Mason zijn ogen dicht heeft en zijn mond ligt een stukje open. Ik sta op en bestel alvast pizza. Ik loop naar de gang. "Hallo, ja ik wil graag 2 pizza's Hawaï bestellen." Ik hang op en loop naar de spiegel. Ik trek het elastiekje uit mijn haar en bekijk mezelf.

Ik zie een meisje met licht groene ogen en bruin krullend haar, volle lippen en een dunne neus. Op dat moment gaat de bel en ik schrik op uit mijn gedachten. Ik loop naar de deur en geef het geld aan de jongen. "Alstublieft mevrouw, eet smakelijk." Zegt hij wanneer hij knipoogt. Ik trek een wenkbrauw op. De jongen kijkt naar iets achter mij en ik draai me om. Mason kijkt de jongen vuil aan. "Ze belde alleen voor een pizza, geen versier trucjes." Zegt Mason. "Nou volgens mij vond ze het helemaal niet erg, of wel?" Antwoord hij, mij aankijkend. "Misschien Kun je beter gaan." Ik duw de deur dicht en draai me om naar Mason. "Dankje." Ik glimlach naar hem.

"Heb je een beetje honger?" Vraag ik. Hij knikt verlekkerd naar de pizza. "Dan heb je pech. Ze zijn allebei voor mij." Hij steekt zijn hand uit om de doos te pakken maar ik hou hem snel achter me. Hij komt op me af en ik ren snel langs hem heen weg. Hij komt achter me aan en ik ren de tuin in. En dan kom ik bij de schutting. Shit. Ik zit vast. Mason zet zijn handen aan weerszijden van mijn lichaam. "Mijn. Pizza." Zegt hij. "Nooit." Antwoord ik uitdagend. Daarna pakt hij me bij mijn heupen en tilt me op, over zijn schouder. "Nee Mason stop!" Zeg ik lachend terwijl ik hem stomp. Hij rent naar binnen en legt me op de bank en komt op me zitten, waarna hij me begint te kietelen.

"Mason sto-stop-p." Krijg ik er lachend uit. Ik kan dus echt niet tegen kietelen. Maar hij stopt niet en ik sla hem per ongeluk in zijn gezicht. Hij stopt en ik schiet meteen omhoog. "Oh my god sorry Mason, ik deed het echt niet expres!" Ik leg mijn hand op zijn wang om te kijken of er iets zit. "Maak je niet druk, met die kippenkracht van jou doe je niemand echt pijn." Zegt hij waarna hij knipoogt. Ik moet lachen en overhandig hem een doos pizza.

Samen eten we de pizza's op en praten we wat. "Morgen heb ik mijn eerste shoot." Zeg ik. "Ben je zenuwachtig?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Een beetje." "Je hoeft echt niet zenuwachtig te zijn, je gaat het vast geweldig doen." Ik bloos. "Kan mevrouw niet tegen complimentjes?" Vraagt hij grijnzend. Ik schud mijn hoofd en stop snel een stuk pizza in mijn mond, zodat ik niks hoef te zeggen. Hij grinnikt, en eet dan ook zijn pizza verder op.

We besluiten om nog een film te kijken. Een horror. Ik gil bij elk eng stukje en hou mijn handen voor mijn ogen, waarna Mason weer moet lachen. Als de film afgelopen is gaan we naar boven. Ik poets mijn tanden en haal mijn make up eraf. Ik loop naar mijn kamer en trek mijn pyjama aan. "Slaap lekker mason." Roep ik als ik in mijn bed lig. Vanuit de andere kamer hoor ik hetzelfde terug. Ik sluit mijn ogen en probeer te slapen.

Een uur later lig ik nog wakker. Ik kom omhoog en loop mijn kamer uit, richting de kamer van Mason. "Mason?" Vraag ik zacht? "Hmm?" Vraagt hij slaperig. "I-ik kan niet slapen.." hij draait zich bezorgd om en komt omhoog. "Door de horrorfilm?" Vraagt hij grijnzend. Ik schud mijn hoofd. "Ik ben zenuwachtig, voor morgen." Hij houd zijn deken omhoog en ik kruip erbij. Hij kijkt me aan, en opent zijn mond. "Je hebt geen reden om zenuwachtig te zijn, echt, je gaat het heel goed doen." Ik glimlach zwakjes naar hem en hij slaat zijn sterke armen om me heen. Ik voel me veilig, in zijn armen en sluit mijn ogen. Hij plaatst een kus op mijn haar en langzaam val ik in slaap. (Nee ze hebben niks.)

Tweede hoofdstukje alweer, ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden :).
x daf♡

Behind her beautyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang