9♡

17 1 1
                                    

Ik heb het niet nagekeken dus meld het even als er spelfouten of rare zinnen in staan :).

Ik schrik wakker. Ik kom omhoog en haal een hand door mijn haar, waarna ik om me heen kijk en probeer te achterhalen waar ik ben. Op de grond zie ik Noah liggen, nog slapend. Oh ja, trein gemist. Ik kom voorzichtig het bed uit en pak mijn kleren, waarna ik zachtjes langs hem heen loop naar de badkamer.

Ik draai de deur op slot, en kleed me uit. Ik gooi een plens water in mijn gezicht en bekijk mezelf even in de spiegel. Ik veeg de laatste restjes mascara onder mijn ogen weg en doe mijn haar opnieuw in een messy knot.

Ik trek mijn kleding van gister weer aan en loop de badkamer uit. Ik kijk even snel om het hoekje van de kamer, om te kijken of Noah nog slaapt. Zijn mond ligt een stukje open en zijn ogen zijn gesloten. Ik besluit om hem te laten slapen en sluip naar beneden.

Ik trek mijn zwarte gympen aan en stop alles wat ik mee had in mijn tas. Ik wil naar de deur lopen als een hese ochtend stem opeens zegt; "waar ga je heen?" Ik draai me om en zie Levi staan. Hij draagt alleen een joggingsbroek en geen shirt. Als ik merk dat ik een beetje lang staar naar zijn sixpack kijk ik hem aan en leg het uit. "Mijn trein gaat zo, en ik wil Mason niet nog ongeruster maken dan hij al is." Hij kijkt je vragend aan. "Mason?" Ik knik. "Mijn huisgenoot." Het kwartje lijkt te vallen en hij knikt. "Oké, ik zie je nog wel een keer denk ik." Ik knik. "Doei!" Ik doe de deur open en loop naar buiten.

Het is maar 5 minuten lopen naar het station, vanaf Noah's huis. Ik doe mijn oortjes in en kijk hoe laat het is. 08:49. De trein gaat om 08:57 dus ik versnel mijn pas, dan kan ik misschien nog warme chocolademelk halen bij de Starbucks. Ja, warme chocolademelk, geen koffie. Dat lust ik echt niet. Iedereen zegt altijd dat je het moet leren drinken, maar ik snap niet waarom je het zou blijven drinken, als je het de eerste keer al niet lekker vind. Wat is er zo 'cool' aan koffie? Ik hou het gewoon lekker bij warme chocolademelk.

Ik loop de trap van het station op en been mijn weg door de mensen, naar de Starbucks. Ik bestel een White Hot Chocolate met slagroom, dit moet je echt een keer proeven, en betaal. "Een White Hot Chocolate met slagroom, voor Laura?" Ik loop er naar toe en neem de warme beker aan. '8:54'. Nog 3 minuten. Ik ren bijna naar de trein toe en ik zie dat ie er al staat. Ik ga de trein in en er zitten al wat mensen in. Er is nog 1 bankje vrij waar nog niemand zit, dus daar ga ik zitten. Tegen het raam.

Ik zet een ander liedje op, en neem een slok van mijn chocolade melk. Opeens bedenk ik me hoe veel suiker hier in zit. Iedere keer als ik een slok neem voel ik me schuldig. Ik zucht. Dan maar geen ontbijt. Er komt iemand tegenover me zitten en ik kijk op.
Een jongen met zwart haar en ijsblauwe ogen kijkt me aan. Ik leun weer tegen het raam en luister naar mijn muziek, zijn blik ontwijkend.

"Koffie?" Vraagt hij, knikkend naar mijn beker.
"Ew nee, chocomelk. Wit." Antwoord ik.
"Hoezo ew?" Vraagt hij.
Ik trek mijn oortjes uit. "Ik hou niet van koffie."
"Je moet het ook leren drinken, bijna niemand vind koffie de eerste keer lekker. Net zoals bier."
Ik schud mijn hoofd. Ik ga weer een discussie aan. "Maar als je het niet lekker vind, waarom blijf je het dan drinken?" Vraag ik, mijn hersens bijna krakend.
"Je kan koffie op heel veel momenten goed gebruiken hoor. Als je net wakker bent, als je ineens moe word midden op de dag, dat soort dingen."
"Nog steeds snap ik het niet." Antwoord ik koppig.
Hij lacht om mijn koppigheid en begint over iets anders.

"Ik ben Alec."
"Laura."
Ik glimlach en pak zijn hand aan.
"Waar moet jij heen zo op de vroege ochtend?" Vraagt hij aan me.
"Naar huis. Ik sliep bij een vriend van me vannacht."
Hij knikt. "En jij?" Vraag ik. "Hetzelfde. Soort van. Ik sliep bij mijn vriendje." Zegt hij een beetje twijfelend. Ik denk even na en dan valt het kwartje. "Oh je bent.." hij knikt. "Jup. Ik val op jongens. Is dat een probleem?" Ik schud meteen wild mijn hoofd. "Nee natuurlijk niet!" Hij knikt opgelucht.

Als de trein bij Amsterdam stopt, staan we allebei op. We lopen de trein uit en gaan onhoog met de trap, naar het station.
"Dus waar woon je?" Vraag ik aan hem.
"Hier zo'n tien minuutjes vandaan."
We lopen samen Amsterdam in en als ik naar links moet zeggen we elkaar gedag.
"Doei! We zien elkaar nog wel een keer." Hij knikt. "Doei!"
Ik loop mijn straat in en stop voor mijn huis. Ik open de deur en loop naar binnen. "Mason? Ik ben thuis!"

"Laura?" Mason komt uit de keuken lopen, met kringen onder zijn ogen.
""Hoezo heb je mij gister niet gewoon gebeld, dan had ik je op komen halen."
"Ik wilde je niet wakker houden."
"Je hebt me sowieso al wakker gehouden, weet je hoe ongerust ik was?" Ik kijk naar beneden.
"Sorry, ik.. ik was vergeten je een berichtje te sturen dat ik niet thuis sliep."
"Het is al goed, maar volgende keer gewoon bellen, oké?"
Ik knik. Hij loopt naar me toe en geeft me een knuffel. "Hoe ging je shoot?"
"Ging wel, alleen het jurkje was te klein dus die moesten ze aan de achterkant vast tapen."
"Oh maar dat is toch niet erg, dat doen ze volgens mij heel vaak." Vertelt Mason om mij gerust te stellen.
"Ik weet het niet, maar ze willen denk ik wel dat je als model de maten van zo'n jurk past." Antwoord ik.
"Nee joh, hebben ze dat gezegd?"
Ik schud mijn hoofd. Maar dat denken ze wel..

"Wat is dat?" Vraagt mason.
"Wat?" Vraag ik verbaasd.
"Dat." Knikkend naar mijn hals.
Ik kijk naar beneden en kijk schamend weer omhoog.
"Oh niks, een blauwe plek. Ik liep ergens tegen aan."
"Dat is geen blauwe plek, ik ben niet dom. Dat is een zuigzoen."
"Waarom vraag je het dan?"
"Bij wie sliep je?"
"Bij Noah, een jongen waarmee ik een shoot had gister."
"En na 1 dag hebben jullie al meteen seks?"
"Nee Mason, we hebben geen seks gehad. Er is niet meer gebeurd dan dit. En trouwens, jij bepaalt toch niet voor mij wat ik doe? Bemoei je er niet mee!"

Hij perst zijn lippen op elkaar en knijpt zijn ogen tot spleetjes, waarna hij weg loopt.
Ik trap mijn schoenen uit en loop stampvoetend naar boven. Waarom maakt hij zo'n probleem over een zuigzoen, ik bedoel, ik ben toch niet vreemdgegaan ofzo? Waarom moet hij altijd zo beschermend zijn?

Gefrustreerd ga ik op mijn bed liggen.

Hey allemaal,
Dit is hoofdstuk 9 alweer!
Het begin van dit boek is nog een beetje opbouwend, maar de komende hoofdstukken worden spannender, en later word het ook best wel heftig.
EN OMG VANDAAG IS HET CONCERT VAN SHAWN MENDES EN IK HEB ER ZOOOOO VEEL ZIN IN❤❤
x daf

Behind her beautyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum