50

2K 224 46
                                    

Az incidens óta majdnem két hét telt el, és Harry azóta nem találkozott Louisval. Illetve látta őt, de a másik fiú folyamatosan kerülte őt. Eleinte a legfájdalmasabb része az volt, hogy nem tudta miért. Gondolt a "veszekedésre" , ha hívhatjuk így, hogy talán Louis mégis megharagudott rá. De, mint később kiderült nem ez volt az ok. Pár nappal később egy csoportos beszélgetés alkalmával Zayn azt mondta neki, hogy ez mindkettőjüknek jobb, hogy Louisnak fontosabb, hogy Harry biztonságban legyen, mint az, hogy ők együtt legyenek, veszélyes most amit csinálnak, és Louis nem akar beszélni vele erről. Zayn szerint Louis eddig is tudta, hogy bajba kerülhetnek, de múltkor, mikor majdnem elkapták, pár percen múlt, hisz pontosan előtte Harry megfogta Louis kezét.

Harry hazudna, ha azt mondaná nem fájt, mert fájt, nagyon is. Főleg a tény miatt, hogy Louis nem adott magyarázatot, csupán pár nap után átadott egy üzenetet Zaynnel. Ezután Zayn se beszélt vele, igazából Harrynek olyan érzése volt, mintha mindenki kerülné őt.

Egyik napról a másikra változott meg a hangulat számára, szürke lett minden, voltak napok, mikor senkivel nem beszélt, még a kis Nathannal sem, aki igazán próbálkozott beszélgetésbe elegyedni vele. Louist sem próbálta elérni többet, pedig az első napokban még a szobájához is elment, de Louis sosem jött ki.

Folyamatos kérdések és gondolatok kínozták. Az ideje nagy részét, mikor nem csinált semmit, gondolkodással töltötte. Lassan belebolondult. Következő héten, mikor már pontosan egy hete nem beszélt Louisval, Eleanort kiengedték, a kórházként funkcionáló szobából, megállapítva, hogy képes élni. Harry előtte meglátogatta őt, mikor engedték neki, akkor is mindig csak egy-egy percre. Sosem mondott igazán semmit, hiába kérdezett a lány. El tényleg jobban lett, habár a külsején nem látszott változás, a mosolya mélyebb lett, azt mondta ez volt az eddigi legnyugisabb hete több mint 3 éve, utána kijavította magát, hogy szerinte életében nem volt még ilyen. Harry örült Elnek, ő volt az egyetlen, aki miatt tényleg mosolygott.

Az utóbbi napokban pedig egyre több időt töltött a földön ülve Kendall mellett, meg se szólalva. Az ő barátsaguk, így lett erősebb, szavak nélkül, csupán a csendben ülve, a megszokott kis rejtett folyosó falánál, ahová eljártak.

Azt hinnéd könnyebbé válik idővel, de egyre nehezebb lett, elveszíteni Louist. Az elején azt gondolta ez kis kilengés Louisnak, de a napok elteltével, úgy érezte ez Louis számára tényleg nem jelentett annyit, habár Zayn tisztázta, hogy Louis ezt csakis az érdekükben teszi. Mégis jobb lett volna ezt Louistól hallani, látni az érzelmeket a szemeiben.

Január közepe lehetett már, az időjárás Harry hangulatával lett borús, az eső nem akart elállni. Olyan erővel zúdult az épületre, hogy a kastély minden zúgában hallani lehetett, ahogy kopog a falakon.

Harry ma is ugyanolyan szar hangulatban kelt fel, az időjárás miatt, valahogy minden fény halványabb lett, vagy csak Harry érzi ezt!? A lényeg, hogy kicsit minden és mindenki nyomott hangulatú.

Lassan lépked a folyosón, hogy beérjen reggelire, vasárnap van, valamiért a mai napra pihenő napot rendeltek ki, csupán egy csoportos programjuk lesz késő délutántól estig, emiatt a vacsora későbbre lett halasztva.

A tömegben azonnal megtalálja Eleanort, a többi lánnyal sétálva. Kivéve Perriet. Mikor Artmenson azt mondta, Zayn helyett a barátait fogja kínozni, komolyan gondolta, először Gigi volt soron, aztán Oli, és Calvin, most pedig Perrie. Zayn emiatt igyekezett nem bajba kerülni, de továbbra is alul maradt a ranglistán, ahogy a többiek is a bandából.

Harry odafurakodik melléjük, mire El leváll a két lánytól, hogy Harrybe karolhasson, s vele mehessen. Egy ideje már ők se beszéltek. Egyszerűen Harry nem futott bele senkibe.

the kids in the dark |HU!larry™|Where stories live. Discover now