181

1.8K 153 50
                                    

A rész végén lesz LOUIS "szemszög" hogy átlássuk a történteket, tudom, ez a történet (majdnem) mindig csak Harry szemszög, de azért gondoltam így jobb most. Nem hiszem hogy lesz több, szóval élvezzétek ki!!☺️
Aki ragaszkodik Harry szemszögéhez, és nem szeretné elolvasni, természetesen ne tegye, nem fog lemaradni semmiről, ugyanúgy minden kiderül, csak gondoltam érdekes lehet. (Azért érdemes elolvasni szerintem)

[Az egész fejezet hosszúsága 3!!! résznek felel meg]

Egy olyan terembe vezetik őket, ami két részre van osztva, és egy üveg választja el egymástól, hasonlít arra a helyre, ahová Harryt zárták pár hónapja. Őt és Niallt a szebbik felébe terelik, majd a falban eltűnő bilinccsel ott is tartják őket. A két lány szemét is bekötik mielőtt bevezetnék őket a másik részébe a teremnek. Ott sokkal hidegebb lehet a hőmérséklet.

- Én ezt nem bírom -túr a hajába Niall, ahogy hátat fordít az üvegnek, amit a bilincs miatt nehezen tud megtenni. Harry még sosem látta ilyennek Niallt.

Harry nem mond semmit, csak nézi mi történik a másik oldalt. A lányokat két rúdhoz kötik, miközben leültetik őket a földre, amik a reakciókból ítélve fagyosak. Olyan erősen kötegelik oda a kezeiket, hogy az már Harrynek fáj, ahogy figyeli. Ezután elhagyják a termet az őrök.

- Nem hallani semmit ezen keresztül. A francba! -sziszegi Niall, ahogy visszafordul. A terem, amiben vannak tényleg néma, semmilyen hang nem szűrődik át a másik oldalról.

Harry körülnéz kameráért vagy mikrononért kutatva, ami arra adhat okot, hogy megfigyelik őket. Egy kis hangszórón és kamerán kívül csak  a hófehér falak veszik körül őket, szóval nézik őket, de nem hallgatják le. A kamera túl messze van, hogy hangot vegyen. Harry visszavezeti tekintetét a kiszolgáltatott barátai felé. Nem tűrheti ezt itt ölbe tett kézzel.

- Niall, én kimegyek -mondja Harry alig hallhatóan.

- Ki? Hogy?

- Úgy értem majd a kastélyból ki -válaszol Harry komolyan, majd nagyon lassan felemeli a tekintetét a fiúra - Bármit megteszek.

Niall tekintete megváltozik, egy pillanatra a lányokra néz, majd vissza Harryre.

- Figyelj, én nem vagyok egy túl aggódós ember, bár ahhoz képest könnyű kijutni, de borzalmasan nehéz visszajönni -Niall is hozzá hasonlóan halkan beszél.

- Vállalom.

- Lelkileg is értem.

- Van okom visszajönni -mondja Harry, Louisra gondolva. Sosem tenné meg, hogy itt hagyja. - Tele vagyok tenni akarással, Niall, valamivel, ami már kihalt Zaynből, és mindenkiből, mert túl régen tűrik ezt.

- Oké -bólint Niall.

- El kell mondanod, hogyan jutok el Artmenson házáig -mondja Harry halkan.

- Szeretnéd, ha mennék veled?

- Elég, ha csak egyikünk van veszélyben. Csak mond el részletesen, hogy hogyan jutok el odáig, és a többit megoldom. És kérlek maradjon köztünk!

- Benne vagyok -bólint Niall.

Harry visszafordítja a tekintetét a lányok felé, akik rémülten, s mozdulatlan ülnek ott, ahová kötötték őket, valószínűleg, ha akarnának sem tudnának megmozdulni.

- Szerinted fog még valami történni? -kérdezi lassan Niall.

- Szinte biztos vagyok benne. Hol van ilyenkor Liam?

- Egy ideje nem láttuk -sóhajtja Niall. - Attól félünk, hogy elkapták.

Harry odakapja a fejét a fiú felé. Az nem lehet.

the kids in the dark |HU!larry™|Where stories live. Discover now