4Kapitola

56 5 1
                                    

*Pohled Martina*
Kája mi říkal,že bych si měl dávat pozor na Andy. Prý Kája vidí, jak po mě jede. Ano,vidím to taky, ale snažím se bránit. Zatím mi to jde, ale já totiž miluju úplně někoho jiného. A ta osoba je Kája. Ano vím, je to šokující, ale i tak, Káju mít nikdy nebudu. Už není panic. S dívkou. A já nejsem panic. S chlapcem. Kájovi jsem se přiznal. Pochopil to,ale připadalo mi jako kdyby měl radost. Ale zase moje představy. Chudák Andy. Nechci jí ublížit. Přece je to moje nejlepší kamarádka. Nemohl bych jí to udělat.
*Pohled Káji*
Přemýšlím. Nad tím kdy mi Martin řekl,že je gay. Měl jsem radost, protože nejsem sám. Jsem bisexuál. Něco cítím k Martinovi, ale když začnu přemýšlet co by bylo lepší, jestli by jsme byli retardi jako teďka, nebo tichí kluci, kteří si užívají toho druhého. Vždy si vyberu první volbu. Chci být ta šťasná trojka co jsme teďka. Nejlepší trojka,která je každý den šťasná. Chci aby jsme všichni tři cestovali po celé zemi. Tohle je můj sen,aby jsme tahle trojka byla ještě dlouho a aby se nerospadla tak, že Andy bude smutná s toho, že chodím s Martinem. Nebo aby jsme byly jen my dva a Andy odkopli. Je to přece moje sestra. Nikdy bych jí neublížil. Nikdy bych si to neodpustil.
*Pohled Andy*
Ano cítím něco k Martinovi,ale Kája cítí něco k němu. Nechci aby z naší trojky někdo byl smutný. To vůbec. Rozmyslela jsem si to. Ano, pořád budu něco k Martinovi cítit, ale už se o něj snažit nebudu. Chci aby jsme byli ta trojka co jsme teď.
*Pohled Martina*
Všichni přemýšlí. Rozhodl jsem se ještě zamyslet nad naší partou. Uvědomil jsem si to. Uvědomil jsem si,že kdyby někdo z naší trojky s někým chodil, všímal by si každý své hrdličky. A prostě toho jednoho odkopne. To ale já vůbec nechci. Bylo mi dobře, když jsme byla ta bláznivá trojka. A furt mi to vyhovuje. Lepší partu jsem si přát nemohl. Káju miluji a vždy budu, ale nebudu se o něj snažit. Nechci, aby se to všechno rozpadlo. Opravdu ne.

Takže lidičky. Ano žiju !! 😂 Mám tady pro vás další kapitolu. Doufám že se líbila. Tahle kapitola je jenom jak ten jeden přemýšlí 😃 Trochu divný že se všichni milují navzájem 😂😂 Ale co 😄 Budu se těšit u další kapitoly. Pa 👋 Vaše Anička ❤ (cca. 360 slov)

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now