8.Kapitola

50 4 0
                                    

*Pohled Andy*

Ráno se vzbudím. Kluci nejspíše ještě spí. Večer jsem slyšela pláč. Nevím jestli se mi to jen zdálo, nebo Kája brečel. Nevím, nejsem si jistá. Nechtělo se mi ještě vstávat. Taky komu ano, když jsem se probudila ve 4 ráno. Už nikdy nepůjdu spát brzo. Přemýšlela jsem. Uvědomila jsem si, že už Martina vůbec nemiluji. Myslela jsem si, že ho miluji, ale tak to není. Byl to jenom pocit. Je to jen můj nejlepší kamarád a vážím si ho, proto jsem si myslela, že ho miluji. Ale přitom to bylo jen tak, že s ním strávím nejvíce času. Nic víc. Dneska letíme do LV (Las Vegas). Málem jsem vyskočila z postele, když jsem si vzpoměla, že jsem si nestihla sbalit. Potichu jsem si šla pro kufr. Měla jsem ho u Káji v pokoji. Pomalu jsem otevřela dveře, abych jsem ho neprobudila. Co mě ale zaskočilo bylo to, že Kája v pokoji nebyl. Možná fakt večer plakal. V pokoji pro hosty, neboli tam kde spal Martin, jsem si zapoměla lak na vlasy, který jsme používali, když jsme natáčili, Nikdy jsem. Kája si pujčoval (:D). Pomalu jsem otvírala dveře a vidím kluky, jak leží v obětí. Přeju jim to. Jsou strašně roztomilý. Chvilku jsem se na ně dívala a usmívala. Musela jsem to vyfotit. Vzala jsem telefon a vyfotila jsem si to. To půjde na  profilovku naší skupiny na instagramu. Vzala jsem si ten lak na vlasy a nechám je tu. Já jim to tak přeju !! Zapla jsem si Kájovo písničky (Závislák,Nezájem,Selfie Bitch...). Nechala jsem to na reprodukturu a začala balit. U kluků jsem strávila asi nejvíce času. Už je 5:00. Neslyšela jsem, že Kájovi zvonil budík, takže jsem ani nepoznala, kdy budou vzhůru. Už mi zbývá asi polovina věcí, když v tom Kája otevře dveře a začne tancovat na svoji písničku Závislák. Chci se to taky naučit. Začnu se smát jak pitomá. 

K= Dobré ráno pijavice 

Zasměje se a já s ním. Tuhle hlášku ještě zná, od té doby,  co byl s Honzou (MenTem) v Budapešti.

A= No dobré, ty náš tanečníku.

Řeknu a začnu se smát. Vstanu a jdu ho obejmout. Přijal to.

K= Chceš pomoct ?? Nebo mám vzbudit M-martina

Jeho jméno zakoktá. Vím proč.

A= Nemusíš se stydět bráško. Moc ti to přeju. Šla jsem si pro lak na vlasy, který jsem ti půjčovala. Byli jste neskutečně roztomilý. Vyfotila jsem Vás. Fotku potom pošlu. A běž ho nějak mile probudit.

Řeknu a obejmu ho.

K= Děkuju sestřičko.

A= Nemáš za co a běž ho honem vzbudit.

Šla jsem si dobalit zbytek věcí. Po 20 minutách jsem měla hotovo a šla jsem se připravit. Vlezla jsem si do sprchy. Po 5 minutovém sprchování jsem vylezla. Vzala jsem si na sebe roztrhané džíny, vínové tričko, slabý svetřík,bílé botky, doplňky a černý kožený batoh, v kterým budu mít věci do letadla. 

Když jsem byla hotová, šla jsem dolů do kuchyně za klukama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem byla hotová, šla jsem dolů do kuchyně za klukama.

A= Dobré ráno Marťas

M= Dobré Andíku

Řekne a obejme mě.

M= Děkuji, že nám to přeješ a že tě to nemrzí. Neboj řeknu ti jak se budeme chovat.

Martin mi všechno do podrobna řekl. Byla jsem šťasná, že tuhle partu nenechali jen tak plavat. Jde vidět že si věcí opravdu váží. Je 7:00 a letadlo nám letí v 10:00. Pomalu jsme vyráželi. Na letiště nás hodil Honza se svým Maluchem. Kufry jsme dali do zadu do kufru (:D). Martin seděl ve předu s Honzou a já seděla v zadu s Kájou. Honza pustil na plné pecky rádio. Zrovna hrálo Fetty Wap - Trap Queen. Všichni začali zpívat. Hlavně Honza. Ten ji zná, už pekelně dlouho. Asi za 1 hodinu jsme byli na letišti. Bylo 9:00, protože jsme na Honzu taky čekali strašně dlouho. Letadlo odlétá za hodinu, takže si jdeme pro něco studeného. Je strašné vedro. Tak kdyby ne,když se furt každých 5 minut smějeme jak praštěný. Když jsme to vypili, zrovna v rozhlase hlásili kdo letí do Las Vegas ať jdou do letadla. Šli jsme. Paní letušce jsme dali letenky. Poté je nám vrátila zpátky a my si šli najít svoje místa. Sedím před klukama a kluci za mnou. Modlím se, aby jsem seděla sama. Nechci, aby na mě nějaký cizí člověk koukal. Sedli jsme si. Já moc dobře vím, že Kája se bojí létání a ještě po tom co se  mu zdálo. Chudák. Martin ho ochrání. Chvilku jsem tam seděla sama,najednou si ke mě sedne nějaká holka,která je asi stejně stará jak já. 

A= Dobrý den

M= Dobrý de....

Zastaví se a koukne na mě a já na ni. Byla to Miška. Moje nejlepší kamarádka.Obejmeme se a povídáme si o různých věcech. Mišce jsem řekla všechno.Od té doby kdy jsem začala a přestala milovat Martina, až po to jak jsou Martin a Kája spolu. Začali jsme vzlétat. Koukala  jsem se mlčky na kluky. Opět byli strašně cute, jak ho Martin hladil po ruce, nebo jak ho obíjmal. Dokonalost sama o sobě. Gayové se mi moc nelíbili. Nic jsem proti nim neměla, ale tohle jsou jiná stvoření. Viděla jsem Mišku, jak se do toho taky vyžívá. Letuška ohlásila, že se můžem odpásovat. S Miškou jsem ještě kecala a potom jsem si vytáhla mobil sluchátka a začala jsem poslouchat album od Shawna Mendese. Jako první mi hrála  There's nothing holding me back (viz. media). Tu miluju. Začala jsem kroutit hlavou do rytmu a dělala jsem si něco jako musical.ly, akorát jsem to nenatáčela. Otvírala jsem pusu. Těžké vysvětlovat (:D). Od kluků jsem najednou slyšela úplně ticho. To mě překvapovalo, když se před chvilkou tam smáli jak retardi. Otočila jsem se a málem jsem se roztekla. Spali. Kája měl hlavu na Martinovo ramenu a Martin měl hlavu na Kájovo hlavě. Opět jsem si to musela vyfotit. Vyfotila jsem to a uložila. Koukala jsem se na to a usmívala jsem se jak sluníčko. Najednou cítím, jak někdo má hlavu mezi sedačkama a koukal na mě. Byl to Martin.

M= Čemu se tak culíš ? :D

A= Tak se nejdříve koukni na tuhle fotku a pochopíš, kvůli čemu jsem se málem roztekla. :D

Dala jsem mu mobil a nechala jsem mu tam tu fotku. Podíval se a ukázal ji Kájovi. Oba dva se usmívali jak sluníčka. Já to říkala. 

K= Tohle půjde na tapetu. Pošli mi ji prosím. :D

A= Okay. 

Poslala jsem mu ji a ani ne do 2 minutách vysela na Kájovo tapetě. Martin má na tapětě tu fotku, co jsem fotila, když jsem šla pro ten lak.


Další Kapitola venku. Doufám, že se vám líbila <3.Jsem moc ráda, že tuhle knihu čtete <3 Velký Díky <33 Tahle kapitola je zatím nejdelší, tak doufám, že jste rádi. Vaše Anča <33 (cca.1037 slov)

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now