Part 12.

46 3 2
                                    

Kája

Ráno se vzbudím a vůbec nevím o co go. Sednu si a chytám se za hlavu. Sakra Karle, to si snad pil, že si nic nepamatuje!! Přemýšlím, když v tom se někdo zavrtí. Kouknu se a potom mi to dojde. První noc s Martinem. Usměji se jak měsíček na hnoji a přiblížím se k němu. Dám mu pusu do vlasů a pohladím ho. Jenom zavrní a usměje se. Vstal jsem a zamířil jsem rovnou do kuchyně. Kuchyně mi přišla jiná než u mě doma. Potom mi to ale zase docvakne. Jsme v Las Vegas!! Začnu si tancovat svůj taneček z písničky Závislák. Slyším smích z mojí přítomnosti. Martin na mě kouká a směje se. Se svým tanečkem dojdu až k Martinovi. U něj přestanu a skočím mu do náruče. Zasmějeme se a Martin se mnou zatočí. Moje dětství. Miloval jsem letadla co mi vždy dělal táta. Zasměji se.

"Vím, že to máš rád„ pošeptá mi do ucha.

Cejtím jeho dech na mém krku. Koukáme si do očí. Martin se přiblíží a otře si nos o ten můj. Bylo mi to příjemné, tak jsem se usmál,zavrněl a více jsem si obmotal moje nohy o jeho boky. Ruce si překřížím za za jeho krk a více si ho přitáhnu k sobě. Opět se zatočí. Ach, jak ho miluji. Martin mě položí zase na zem.

"Když si se vzbudil vypadal si jako kdyby tě něco trápilo. Nelituješ toho včerejška ?? Začal mluvit vážně.

" Ne to vůbec ne. Nemohl jsem si vzpomenout co jsem včera dělal. Ale jak jsem se zadíval na tebe, hned mi to došlo„

Políbím ho na nos a jdu ke kuchyňské lince. Vyndám z chladničky všechny potřebné věci k palančinkám. Všechno jsem dal na linku a připravil jsem si mísu na těsto. Když mám těsto hotové, ještě ho zamíchám. Vyndám si pánvičku a položím na kamna. Dělám už poslední palačinku, když v tom mi někdo zakryje oči. Myslel jsem, že je to Martin. Neměl bych myslet. Byla to Andy a Míša. Zasměji se a sestru obejmu a dám ji pusu. Přijdu za Miškou a taky ji obejmu. Zaculí se a já se na ni usměji. Vezmu talíř a dám tam všechny palačinky. Holky šli na pohovku a byly na mobilu. Martin vylezl ze sprchy jen v trenkách. Jak ho uvidím, skousnu si ret. On se usměje a jde ke mně. Dá mi pusu. Sedne si ke stolu a začneme jíst. Po jídle talíř odložíme a s holkama opět vyrázíme do ulic...

Další kapitola venku 💪 Slibuji, že sem dávat žádný sex nebudu 😉 Teďka trošku kratší, ale víte co, jsem teďka v autobuse a zrovna za 5minut vystupuji 😄 No nic doufám, že se kapitola líbila a zatím ahooooj!! 💙👌 Vaše Anča 💞 (cca. 432 slov)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Best Friend /w Kovy,MartinWhere stories live. Discover now